Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sanny28

Re: Re: Re: Re: krasa

Tak někde se začít musí, někdo ho viděl poprvé ve Stmívání, někdo na ulici,kdybych ho poprvé viděla jinde, např.u nás na fotbale, tak by se mi taky líbil, nikdy nevíš na koho kde narazíš.A nesnaž se, stejně nám ho nezprotivíš
  • jenah

tak to máš pravdu..není vůbec hezkej, jenže proto se mě líbí...je jinej..není to slaďouš...je normální...mam ráda JEHO, ne EDWARDA
  • mysak.kol

věc názoru, nech nás
  • lina25

Re: Re: krasa

Když tak koukám na tvůj nick....nespletla jsi si stránku osobnosti? *7*
  • Re: bydliste

Normálně bydlí v Londýně u rodiny ale teď když natáčí tak bydlí v Beverly Hills v LA. *3*
  • Re: Re: Re: krasa

nebejt stmívání tak si na něj ani nevzpomenete ,nelíbí se vám on ale jeho role , uznávám že je skvělej herec . stmívání se mu povedlo ,ale že by byl hezkej , tak to ne *3* *7*
  • justia

Re: krasa

Jo je to fakty kundál :-D takovej vyspělej a přitom má v očích něco dětskýho. Myslím, že se s ním musí dobře povídat.. *5*
  • lili444

Robert/Edward

Už dlouho jsem nepsala jak je skvělej, takže teď to píšu: Skvělej herec, je v něm něco tajemnýho a má úžasný charisma...fešák x) *3*
  • nik011

Re: Re: krasa

no to bys tady musel rict asi vsem, protoze vsem krome tech nejakech jedincu se libi,Rob the best!byebye
  • Re: Robínek

já ho bleju *1* *3* jen vtip ,je dobrej
  • Re: krasa

skus si zajít na oční ,to možná pomůže
  • katasek008

bydliste

nevíte kde rob bydli? *7*
  • katasek008

skoda

skoda ze je nebydli tady v ČR. bych za nim hned jela na podpis fotku. atd. ...ae on bydli nekde pryc, kdyby sem aspon prijel na autograiadu,vzdyt tolik lidi z ČR ho miluji *14* .nwm *9* je to na prd *9* *9* ,on sem urcite nikdy neprijede *9* *9* *9* *9* *9*
  • katasek008

krasa

ahojky,robert pattinson je uplne krasnej, proste bozi. jak muze byt vubec nekdo tak prekrasnej, se segrou jsme z neho uplne hotovy, je proste nedhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14*
  • nik011

Re: Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!

hmmm, doufam ze to bude brzo v 3gp abych si to mohla dat uz do mobilu..
  • Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!

jako kdyby zalezelo jakym pismem pise.new moon je super jeste 5 dni do kina.
  • Re: Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!

to je super že sou lidi kteří u stmívání taky bulej jak malý ,sem ráda že v tom nejsem sama , když to někomu řeknu tak maj akorat nehoráznej výtlem. i když já jsem schopná rozbrečet se iu Banbiho... *9* *9* *1*
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: uch ech

a nechapu proc sem vubec lezes ty 1005nc1989 nebo jak se to trapne menujes, kdyz ani nejses v Robove fanklubu, no comment
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: uch ech

nj zase mate problem, jo s ballem se klidne dohadovat budu ale vzdycky sparil takze je to asi zbytecny
  • nik011

Re: HOLKYYYYYY!!!!!!

budu si to cist az vypnes ten trapnej caps lock mg!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit