-
Re: Re: Re: Re: krasa
Tak někde se začít musí, někdo ho viděl poprvé ve Stmívání, někdo na ulici,kdybych ho poprvé viděla jinde, např.u nás na fotbale, tak by se mi taky líbil, nikdy nevíš na koho kde narazíš.A nesnaž se, stejně nám ho nezprotivíš -
tak to máš pravdu..není vůbec hezkej, jenže proto se mě líbí...je jinej..není to slaďouš...je normální...mam ráda JEHO, ne EDWARDA -
věc názoru, nech nás -
Re: Re: krasa
Když tak koukám na tvůj nick....nespletla jsi si stránku osobnosti? *7* -
Re: bydliste
Normálně bydlí v Londýně u rodiny ale teď když natáčí tak bydlí v Beverly Hills v LA. *3* -
Re: Re: Re: krasa
nebejt stmívání tak si na něj ani nevzpomenete ,nelíbí se vám on ale jeho role , uznávám že je skvělej herec . stmívání se mu povedlo ,ale že by byl hezkej , tak to ne *3* *7* -
Re: krasa
Jo je to fakty kundál :-D takovej vyspělej a přitom má v očích něco dětskýho. Myslím, že se s ním musí dobře povídat.. *5* -
Robert/Edward
Už dlouho jsem nepsala jak je skvělej, takže teď to píšu: Skvělej herec, je v něm něco tajemnýho a má úžasný charisma...fešák x) *3* -
Re: Re: krasa
no to bys tady musel rict asi vsem, protoze vsem krome tech nejakech jedincu se libi,Rob the best!byebye -
Re: Robínek
já ho bleju *1* *3* jen vtip ,je dobrej -
Re: krasa
skus si zajít na oční ,to možná pomůže -
bydliste
nevíte kde rob bydli? *7* -
skoda
skoda ze je nebydli tady v ČR. bych za nim hned jela na podpis fotku. atd. ...ae on bydli nekde pryc, kdyby sem aspon prijel na autograiadu,vzdyt tolik lidi z ČR ho miluji *14* .nwm *9* je to na prd *9* *9* ,on sem urcite nikdy neprijede *9* *9* *9* *9* *9* -
krasa
ahojky,robert pattinson je uplne krasnej, proste bozi. jak muze byt vubec nekdo tak prekrasnej, se segrou jsme z neho uplne hotovy, je proste nedhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!
hmmm, doufam ze to bude brzo v 3gp abych si to mohla dat uz do mobilu.. -
Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!
jako kdyby zalezelo jakym pismem pise.new moon je super jeste 5 dni do kina. -
Re: Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
to je super že sou lidi kteří u stmívání taky bulej jak malý ,sem ráda že v tom nejsem sama , když to někomu řeknu tak maj akorat nehoráznej výtlem. i když já jsem schopná rozbrečet se iu Banbiho... *9* *9* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: uch ech
a nechapu proc sem vubec lezes ty 1005nc1989 nebo jak se to trapne menujes, kdyz ani nejses v Robove fanklubu, no comment -
Re: Re: Re: Re: Re: uch ech
nj zase mate problem, jo s ballem se klidne dohadovat budu ale vzdycky sparil takze je to asi zbytecny -
Re: HOLKYYYYYY!!!!!!
budu si to cist az vypnes ten trapnej caps lock mg!!!!