-
Robínek
Já ho žeru!!!!!!! -
Re: HOLKYYYYYY!!!!!!
Koukám, že je nás více bláznů a není nám už sedmnáct, já dala Roba na plochu v práci, naštěstí si kolegyně neplácají na hlavu a smířily se stím, On je prostě boží, děsně mužný nato kolik mu je, ach jo, když jsem byla slečna, roky jsem si přidávala, teď chci aby mi bylo míň, byla krásná, uměla bezva anglicky a měla Roba!!!!Plakát do kuchyně se neodvažuji, to bych byla doma za blázna -
Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!
plzeň plaza,ale mrkni na posters.cz a tam mají plakátů....nebýt před vánoci,tak tam buchnu tisícovku....a na sběratelským ráji ani nemluvim..... -
u nas se davaly za to menu placky team edward nebo jacob , mrte no mam edwarda no to je jasny zj! -
Jo a kde si byla v kině? já chci taky plakát *14* -
Mluvíš mi z duše *14* taky jsem z něj hotová, ale nebudu tady popisovat, co se mi o něm zdá *1* páč je to moc intimní,ale Rob by jistě nebyl k zahození ani jako upír- když si vybavíš tu jeho výdrž a rychlost... hmmmmm, dneska asi neusnu *1* *14* a pak má bejt člověk spokojenej s "obyčejným" chlapem, když někdo Rob běhá na mega plátně v kině *1* no prostě je nádhernej- je to presně muj ideál nádhernýho chlapa *14* -
Re: tak tohle mě teda hodně pobavilo
pro mě to je Rob, kdo mě okouzlil..nezáleží jakou roli hraje,protože do každé své role dává sebe...i když Cedric mu moc nevyšel, nebyla to postava jemu blízká nebo tak...Edward ho podle mě "dotvořil"...jestli dříve neměl styl, ted už ho má;) anvíc je to angličan a já miluju angličany -
Já ho taky beru jako Roba, pořás dokola si čtu nějaké články a ozhovory s ním a mám ho raději jako člověka než jako nějakou roli, nejraději bych ho ale stejně sežrala -
HOLKYYYYYY!!!!!!
TAK JSEM VČERA VYRAZILA ZNOVU....TENTOKRÁT JSEM NEODOLALA ANI MENU S TETOVÁNÍM JAKO DÁREK A JSEM NEVĚRNICE NEVĚRNÁ,PROTOŽE MÁM NA RAMENI JACOB...ACH,JAK TĚŽKÝ HŘÍCH,ALE SRDCEM JSEM STEJNĚ POŘÁD U ROBERTA-EDWARDA.....,MÍT SEBOU NETEŘINKU BYLO ŠTĚSTÍ,ZAPRVÉ JSEM VYPADALA JAKOŽE JDU KVŮLI NÍ A NÉÉÉÉ,ŽE JÁÁÁÁÁ JSEM TEN ŠÍLENEC A PANÍ U OBČERSTVENÍ NÁS NAVEDLA AŤ SI JDEME PRO PLAKÁT...TAK JAKOŽE PRO TERY A MĚ TO PAK NEDALO A ŠLA JSEM SOMROVAT TAKY...SLEČNA SE USMÍVALA A SE SLOVY,ŽE NEJSEM JEDINÁ MI PRO NĚJ OCHOTNĚ ZAŠLA DO SKLADU.......TAKŽE PŘES CELÝ SKLO NA DVEŘÍCH DO KUCHYNĚ MÁME PLAKÁT NEW MOON A UPŘENĚ SE Z NĚJ NA MĚ DÍVÁ EDWARD *14* *14* *14* *14* ZÁŽITEK Z FILMU VELKOLEPÝ-OPĚT SAMOZŘEJMĚ A JDU ZNOVU,JEŠTĚ NEMÁM DOST A MÍT NEBUDU......JE TO TAK POVZNÁŠEJÍCÍ....JÁ NEMÁM SLOV...KDO NEZAŽIJE,TAK TO NEPOCHOPÍ...TOHLE SE MI JEŠTĚ NIKDY NESTALO.....PROSTĚ ZÁVISLOST,ALE TAK KRÁSNÁ A OSVOBOZUJÍCÍ......MILUJU TO...MILUJU TEN PŘÍBĚH,EDWARDA I ROBERTA...JEDNO BEZ DRUHÉHO BYCH SI NEUMĚLA PŘEDSTAVIT...,I KDYŽ SAMOZŘEJMĚ DOMINANTNÍ JE ROBERT,PROTOŽE JE Z MASA A KOSTÍ...,ALE POTKAT HO????MĚLA BYCH STRACH,ŽE SE MI VŠE ROZPLYNE A NEZŮSTANE NIC.......KOUZLO PLATONICKÉHO VZTAHU JE PRO MNE NADE VŠE...ČLOVĚK SI VYSNÍ TO CO SE NIKDY NESTANE A ANI STÁT NEMŮŽE.....JEN V TOM SNĚNÍ,V TOM NEKONEČNÉM RÁJI....A ZASE ZPĚT NA ZEM....TAK PÁÁÁÁ ŠÍLENKYNĚ....JSEM RÁDA,ŽE SE MÁM KDE VYPSAT..... *4* *4* *4* *4* -
Miláček - role
ahoj lidi, víte, že Robert si zahraje v díle Bel ami? Je to v podstatě Miláček od Guy de Mopassanta. To dílo už vyšlo i v českém ztvárnění. U nás ho hraje Vaculík. Nebude paráda sledovat milovníka v podání Roba? Celý to zatím sleduju na svém webu, ale kdo má o něj zájem, musí si napsat do vzkazů, abych tu nedělala reklamu. Já se tak těším. Fakt je to zatím na 100% *3* -
To je směšný...fakt... škoda, že jsem ho nepotkala.. Určo bych zavolala Robert! a pak bych asi stála a zírala :-D... Podle mě je jméno Robert hezčí než Cedrik bo Edward.. *1* *15* -
tak tohle mě teda hodně pobavilo
BRAVO: Co mají na tobě holky nejraději, Roberte?
ROBERT: Pokud jde o mě, hlavně je to Edward, kterého milují. Dříve, když mě lidé poznávali, říkali: ,,Můj bože, to je Cedric Diggory z Harryho Pottera!´´. A teď: ,,Můj bože, to je Edward! Cullen!´´. Ale nikdy jsem neslyšel: ,,Můj bože, to je Robert Pattinson!´´ :))) -
Re: Re: Re: Re: Můj názor na NM
Lin přesně si to popsala..ale všimla jsem si že lidi dost málo pochopily o čem ten film vlastně je..můj náízor je, že knížka je v případě NM lepší, protože přesně čteš Belliny pocity, to z filmu nevykoukáš ani kdyby si chtěla...ale přesto...byl to extra podařený film, a všichni se snažily děsně moc a bylo to vidět..nejsem si jistá, jestli by někdo tohle dokázla natočit líp -
Re: kokošanel
haaha jedinyy kdo je tady fakt vtipny jsi ty ...ani nema cenu tady se s tebou zalamovat *15* na takovy ubohy texty co tady pises radsi nereagovat, protoze stoji opravdu za... rikat nekomu ze je hnusnej a chlupatej umi kazdej, ale chtela byh videt co jsi ty, co jsi v zivote dokazal lepsiho nez on, ze si myslis ze mas ppravo se do lidi navazet...jeste k tomu kdyz ti nedochazi ze se tady jenom ztrapnujes...bye *3* -
Jako všichni, NM
Přijde mi to trochu trapný pořád opakovat jak je to úžasnej film, jak Rob hraje nepřekonatelně, jak mě to zachvátiloa uchvátilo stejně jako knížka, jak příšerně mě to ohromilo, jak jsem si úžasně pobrečela nad rozchodem i navrácením Edwarda, jak Bellu naprosto chápu a tím pádem se pro mě její příběh stává něčím ještě víc kouzelným...prsotě je to dokonalý:) co víc říct -
Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor na NM
naprostý souhlas:-) -
Miláček
Ahoj holky, tak jsem byla včera na NM, prostě skvělý, Rob byl fantastický, ten polibek na rozloučenou, přesně jako v knížce, Rob to hraje skvěle, taky jsem si pobrečela, když jí opouštěl a pak, když ho zachránila, nádhera, už se těším na červen a pak taky na březen, kdy půjdu na Remember me!!!! -
Re: Recenze na Roba
souhlasím ve všem, co jsi napsala -
vas problem
rikejte si co chcete ale, stmivani a new moon the best!!!!love love love Rob -
Re: Re: Můj názor na NM
nemohla bych na premieru nemocnaa, new moon the best!!!:*:*:*