-
Re: Re: Můj názor na NM
no popravdě, to hekání u líbání po oslavě narozenin je hlavně proto (kdo četl knihu to ví), protože ji políbil daleko vášnivěji než jindy, protože už tehdy věděl, že ji opustí, tak se vlastně loučil.... -
Re: Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
Já to taky probrečela celé- a to je mi 22 *1* ale já jsem taková- brečim i u Ordinace *1* u NM se snad ani nedalo nebrečet- je fajn pobrečet si v kině s neznámýma lidma, který jsou na TWILIGHT ujetý stejně jako já *4* -
Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
Teda musím říct, že NM jsem celý prořvala. Už mi dávno není náct a bulila jsem, až jsem vzlykala. Tak dojemný scény jak jsou ve Stmívání, scény plný vzrušení, napětí...až mi běhá mráz po zádech jen o tom píšu...
Doteď u mě vedla Zkrocená hora, ale tohle je bezkonkurenčně nejlepší film, co jsem kdy viděla. Už aby dotočili 3 a 4 díl. -
Re: Recenze na Roba
NECHCI BÝT VŮČI NIKOMU NESPRAVEDLIVÁ,ALE ŽÁRLIVOST-SPÍŠE TEDY JAKÁSI ŽÁRLIVOST A NEVOLE OD MUŽSKÉHO POHLAVÍ TAM STOPROCENTNĚ JE.....,VŽDYŤ KTERÉMU CHLAPOVI BY SE ALESPOŇ TROŠKU NELÍBILO,KDYBY BYL OPĚVOVÁN JAKO ROBERT....JSOU TO JEŠITOVÉ...A JESTLI JDE O TU FILMOVOU KRITIKU OD PRAVÝCH KRITIKŮ,TAK TA MI JE NAPROSTO VOLNÁ-VE VŠEM A U ČEHOKOLIV CO SE MI LÍBÍ-NEJEN U ROBA...JE TO PŘECE JEDNODUCHÁ ROVNICE:LÍBÍ-LÍBÍ,NELÍBÍ-NEL -
JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
ÚPLNĚ JAK MALÁ HOLKA.....ALE COOOOOOOOOOO!!!TEĎ SI TO UŽIJU ÚPLNĚ JINAK-STIHNU TOHO VÍC POBRAT A VÍC VSTŘEBAT!!!!A NAVÍC DĚLÁM DOPROVOD NETEŘI,TAK JSEM ZVĚDAVÁ CO ONA NA TO....STMÍVÁNÍ SE JÍ LÍBILO-JEDINÉ ZASTÁNÍ V RODINĚ...JINAK SI VŠICHNI POŤUKÁVAJÍ NA HLAVU....!!!!STEJNĚ SE VZNÁŠÍM DÁÁÁL.... *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor na NM
No já nevim možna maš třeba pravdu ale zatim jsem k tomu nedospela.mozna za par let az ta posedlost prestane se na to dokážem koukat jako ty(i když nevim jestli to nekdy prejde).ale vzhledem k tomu ze proste tu sagu milujem tak i kdyby to bylo sebe hnusný tak to proste musime videt a hledat klady. *3* -
A taky jsem ráda že se tady netrháme na kusy ošklivými nadávkami kvůli tomu,jakej má kdo názor...jsem ráda že jsme rozumní lidé *3* =) a né že bych neměla ráda Stmívání...mám to ráda,a nezůstávám jenom fanynkou....nechci to někomu znechutit,aby se na to víckrát nepodíval.Prostě jsem to posoudila podle sebe.Mno tak jsem to poprvý viděla v blbé kvalitě....stane se,když je člověk nemocnej a musí bejt doma ,tak co má dělat??Dtejně na to do kina budu muset jít zas tak moc mi to nedá..prostě ještě jednou to shlídnout musím.Ten film mi přišel trošku suší a čekala jsem od něj více to je všechno. -
Ale jo jako chápu to že on se musí souředit na to ,aby z ní nenaporcoval večeři...jo to jsem pochopila že tak strašně chce,ale nemůže...ale prostě to hekání mi přišlo unáhlený nic víc...jinak proti tomu nic nemám x) -
Recenze na Roba
Spíš než to že by se mě dotklo, že někdo haní New Moon, mi vadí spíš kritika na Robovo herectví. Prošlo jsem několik filmových portálů, kde se baví, právě o něm, a hrozně lidí mu tam nadávalo, že je strnulý, křečovitý se stále stejným výrazem. Opírali se hlavně na jeho roli Edwarda. Jenže mi přijde že spousta kritiků nepochopila, že přesně takový jak ho Rob zahrál měl Edward být. Trochu strnulý se stejným výrazem ve tváři. Myslím, že tahle kritika na Roba je dost neoprávněná. Navíc, bych řekla že na jeho první velkou roli je to fakt výkon! A hlavně jsem si všimla, že z 90% kritizují jeho herectví muži...Tak mě napadlo, že by měli přítelkyně, které ho uznávají a byla v tom žárlivost? Nevím, podle mě Rob prostě umí.... -
Re: Re: Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proč ne? *1* -
Re: Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty by ses nechala klidně od něj vysát? No nic proti tomu, ale spíš si myslím, že než by tě zabil, tak bys musela vysát ty jeho. -
Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale museli by ti upíři být stejně tak krásný a dokonalí v Twilight *1* to bych se klidně nechala vysát *14* -
Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej.. Já taky souhlasím originál znění je nej. Robert má příjemnej hlas.. *14*
Jo mimochodem taky si sním... Bylo by bezva, kdyby fakty existovali upíři apod. stvoření *1* . -
Re: Můj názor na NM
Naprosto s tebou souhlasím. Bylo to celý špatně postavený. Kdyby se tak křečovitě nedrželi předlohy a udělali invenci jako u prvního dílu a film gradoval jiným způsobem a hlavně měl jinou hudbu, mohl to být opravdu dobrý kus kinematografie. Knihy se nedají točit doslova - to co funguje na papíře prostě na obraze nejde a naopak. -
Re: Re: Re: Re: Můj názor na NM
Až na to, že ten film byl z hlediska emocionality tak špatně udělanej, že pokud člověk nečetl knihu, vůbec nemohl s Bellou soucítit, natož aby mu jí a jejích sebevražednejch sklonů bylo líto. Z těch 10 minut, kdy je na začátku Edward totiž neznalec knih nepozná, jaká velká láska to byla. -
souhlasím s tebou, souhlasím s betuli, souhlasím s kaculencickou. já jsem z toho filmu úplně vyprděná, líbil se mi a nikým si ho nenechám zkazit ani vymluvit. a budu na to koukat pořád, pořád a pořád *3* a komu se to nelíbí ať na to prostě a jednoduše nekouká a hlavně tak sáhodlouze nekritizuje *13* -
Re: Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chtěla jsem říct, že se vracím o sedm let zpátky- už ani neumím počítat *3* -
Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já jsem si to tak padesátkrát pustila v českém znění a pak mi to pomalu přestalo a bavit a pustila jsem si to v původním znění s titulkama a super.. ten jeho sexy hlas.. to je masakr... prostě úžasný.. vrátila jsem se o pět let zpátky, kdy mi bylo patnáct a vylepila si pokoj plakátama *1* no co, taky sním o víc jak staletým upírovi *14* -
No, jsem stejného názoru- kdyby mě líbal Rob, tak bych asi taky hekla *1* -
Aho.s plno věcma souhlasim i nesouhlasim. Na New moon jsme se hrozně těšila,ale dojmy mám rozpolcené.Stmívání mi přišlo zajímavějš a podstatně líp udělaný.Možná se mi Smívání líbilo víc proto,že jsem knížku četla až po tom,co jsem viděla film a tak jsem netušila o co se jedná.Ze všešchn knížek se mi new moon líbil nejméně,tak možná i proto mám takové dojmy.Musim říct,že mě film chvílema i nudil,třeba až se podívám podruhé,potřetí...Ohledně hudby jsme také trochu zklamaná,soundtrack ze stmívání měl šťávu,nyní ne...je to asi tak:Co člověk,to jiný názor