-
Re: Edward
jo vítej v klubu seniorů. Sice mi není náct ani 28, ale jsem v tom rozmezí. Já zašla tak daleko, že mám i web. Robert je prostě nádhernej chlap, stejně, jako byl heath. Souhlas. KP jsem viděla, lestat ujde ale na Edwarda nemá *3* *14* -
Re: Re: Otázka
Děkuju mooc za informace.Už se těším.Knížky??O těch nevíím..Budu si je přát pod stromeček.:))) ještě jednou dděkuju *4* -
Re: Otázka
trojka je natocena.4 by mel rezirovat ten co novy mesic a bude rozdelena na dva filmy.jinak jsem dneska byla v kine uplne bomba.super natocily sceny s vlkodlaky a ve voltere.tesim se na cerven.a doporucuju precist vsechny knihy i pulnocní slunce(i kdyz je nedopsana-je to snad jeste lepsi nez z pohledu belly) -
JJ, filmecek Královma prokletých jsem videla, patri k mym oblibenym... a jinak mně je 36 a knížky mne dostali... jsem děsnej romantik a toto mi vlezlo pod kůži... následně i RP, je to charismatický, veselý a milý hoch, snad mu to zůstane.... -
Re: Otázka
Trojka byla dotočená koncem října, v USA bude mít premiéru koncem června u nás snad 01.07.A čtyřka se má začít točit v příštím roce, a četla jsi knížky, ty vyšly u nás všechny 4 díly. -
vítej, vítej *3* jsme rádi, že tu máme dalšího bláznivýho človíčka *3* taky už je mi přes dvacet, ale to mě vůbec nezajímá a do Twilight jsem totálně zblázněná *14* -
vítej, vítej *3* taky už je mi 26 a jsem totál bláznivá do všeho co se týče Twilight *3* nejlepší co může být *3* -
Otázka
Ahoj všeckým fanouškům Roberta. *4* Chtěla bych se zeptat,jestli se bude točit nebo jestli se už točí Stmívání trojka?V ukázkách jsem viděla,že budou mít dítě a ve dvojce mu neodpověděla jestli si ho vezme.Nevíte někdo???Předem děkuju za odpověd..:))) *4* -
Re: Robsessed
No... Taky by mě to zajímalo, ale myslím, že při jeho popularitě by to mohlo vyjít celkem v brzké době *1* *1* -
Tak vítej mezi námi bláznivkami, taky nepatřím k náctkám..Je prostě boží co *3* -
Edward
teda holky, je mi 28 a teprve o víkendu jsem viděla Stmívání a Nový měsíc...a jsem z Edwarda uplně omámená. A hlavně překvapená, kolik jsem toho najednou našla a jak po tomhle všichni šílí. Tak trochu mi připomíná Heatha Ledgera, nevím v čem, možná v charisma...doufám, že nedopadne jako on...A viděli jste Královnu prokletých neboli Queen of the damned a upíra Lestata? Ten je taky hodně HOT :-) -
Robsessed
Čau holky, v listopadu mělo v USA vyjít DVD Robsessed, neslyšely jste některá, že by se to chystalo i u nás vyjít?Má to být o Robovi -
Re: PROSÍÍÍÍM.......
Clare a Richard -
Re: PROSÍÍÍÍM.......
zkusila jsi google? *1* -
PROSÍÍÍÍM.......
HLEDÁM VE STARŠÍCH PŘÍSPĚVCÍCH ODPOVĚĎ NA TO JAK SE JMENUJOU ROBERTOVO RODIČE A ŘEKNU VÁM....NENAJDU TO....JE TAM TOHO....TAK PROSÍM KDO TO VÍ,AŤ MI ODPOVÍ.....DÍKY!!!!!JINAK U MĚ POŘÁD STEJNÉ....... *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: krasa
no, určitě by se s nim dobře dělaly jiné věci, nejen povídání *3* *3* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: krasa
tak tak, souhlasím ve všem, co jis napsala:) -
Re: Re: Re: Re: krasa
Já jsem si ho všimla v Harrym Potterovi... už tenkrát jsem nad ním slintala... on má prostě nádhernej ksichtíček.. *14* -
Re: Re: Re: Re: krasa
máš pravdu. mě je 26 a příde mi prostě úžasnej. jak někdo psal, není to vyloženě takovej ten nagelovanej hezoun, ale normální chlap, kterej má pro mě neuvěřitelný charisma a ty jeho oči mě prostě přitahujou *3* na nic si nehraje, je prostě svůj a to se mi právě na něm líbí *3* -
Re: Re: Re: krasa
Myslím, že je pstě hezkej... Pamatuju si, že se mi líbil už v HP a to mi bylo asi 11.... Nemyslím, že třeba faninkám, kterým je např.25 a více se líbí jenom jako Edward. *5*