-
Re: Re: hej dámy
co se řehníš *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
no jasne ale zase dyt kdyz ji vypravel co delal tak mo to moc zazivny nebylo(hon na viktorii a jeste nakonec upa v jinem state nez byla a deprese...to uz tu bylo u belly.)naopak zase u jacoba co citil kdyz se menil a jak to zacalo se smeckou atd. no uvidi me mozna prekvapí -
Re: můj nazor
tak to jsme na tom stejně. moje kamarádky tomu vůbec neholdují, když o tom mluvím, říkají si, jaký jsem blázen a ťukají si na čelo, proto jsem ráda, že chodím sem a můžu se tady o tom s vámi bavit, pže vím, že vy mi rozumíte a nepřijdu si tady jako blázen *3* *3* *3* -
můj nazor
vždycky jsem si myslela že robert je hnusný a nechapla jsem jak se někdo může dívat na takové hovadiny jako je stmívání...když sem to poprvé viděla můj nazor se totálně změnil na stmívání kukám každý den a do kina na new moon bych chtěla zas a zas....bohužel není moc lidí v mém okolí komu bych mohla říct svůj nový názor vždycky když o tom začnu mluvit kámošky se na mě dívájí jak kdybych byla s jiného světa*1* -
Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
Radši by mohla napsat New Moon z pohledu Edwarda, páč ten je pryč žeo, tak aby jsme se dozvěděli, co dělal :-P -
mrtěě
vcera sem videela 1.cast little ashes a ROb tam je uplne the best a takovy vytlemy u toho!!:D:D:*:* -
Nováček v Twilight
Nazdárek děvčata. velice dlouho jsem odolávala Stmívání s přesvědčením, že je to film pro puberťáky. O víkendu jsem ho poprvé shlédla, už vlastně dvakrát a když vidím Roberta jakožto sexy upíra s úžasným usměvem a podmanivým pohledem, tak se mi svírá žaludek a doufám že se objeví u mě za dveřma :). K Vánocům si tedy zřejmě nadělím Twiligh - četbu. Mimochodem je mi 21 a už dlouho mě nic tak nevzalo... -
Re: hej dámy
Já se také přidávám a je mi o 8 let víc,jak tobě *1* -
já taky *4* -
půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
Nedavno jsem se dočetla že uz dopsala půl.slunce a chysta se psat full moon(new moon-z jacobova pohledu).tak snad je to pravda uz se tesim *3* -
nejsi jediná která šílý po této krásné a talentované prdelce a to je mi prosím 30 let. nestydím se zato a ikdyž nemám přítele tak se moje okolí dost divý že tak šílím. mě se hrozně líbý a je to jen moje věc a na ostatní kašlu *3* . tak si z toho nic nedělej *1* *1* *1* -
Jsem tu:) -
Mě si též přidej *1* *1* -
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: krasa
co? probud se kdo tady mluvi ze se mi libi jenom jeho role , nikdo! takze jestlies to nevidel tak pisu Rob the best ne edward takze sbohem -
Mě si tam rozhodně přidej -
Re: Re: hej dámy
to je dobře, beru tě za slovo *3* -
já se klidně hlásím *3* -
hej dámy
halo, prosím, neberte to jako diskriminaci náctiletých, ale ráda bych si do přátel přidala všechny fanynky Roba, kterým je nad 20 let. Můj přítel nade mnou kroutí hlavou a div mi neřekne, že jsem na tohle jančení stará a to mi je 23 let a mám twilight web. Prosím, hlaste se, pokud vám jako přítel nebudu vadit. Musím mu dokázat, že nejsem zdaleka jediná -cet, která umírá při pohledu na tohoto nádhernýho a talentovanýho herce. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
je užasnej
Robert je užasnej ta role ve filmu stmívaní mu sluší je nej *14*