Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

Re: Re: hej dámy

co se řehníš *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

no jasne ale zase dyt kdyz ji vypravel co delal tak mo to moc zazivny nebylo(hon na viktorii a jeste nakonec upa v jinem state nez byla a deprese...to uz tu bylo u belly.)naopak zase u jacoba co citil kdyz se menil a jak to zacalo se smeckou atd. no uvidi me mozna prekvapí
  • vrtulka

Re: můj nazor

tak to jsme na tom stejně. moje kamarádky tomu vůbec neholdují, když o tom mluvím, říkají si, jaký jsem blázen a ťukají si na čelo, proto jsem ráda, že chodím sem a můžu se tady o tom s vámi bavit, pže vím, že vy mi rozumíte a nepřijdu si tady jako blázen *3* *3* *3*
  • můj nazor

vždycky jsem si myslela že robert je hnusný a nechapla jsem jak se někdo může dívat na takové hovadiny jako je stmívání...když sem to poprvé viděla můj nazor se totálně změnil na stmívání kukám každý den a do kina na new moon bych chtěla zas a zas....bohužel není moc lidí v mém okolí komu bych mohla říct svůj nový názor vždycky když o tom začnu mluvit kámošky se na mě dívájí jak kdybych byla s jiného světa*1*
  • justia

Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

Radši by mohla napsat New Moon z pohledu Edwarda, páč ten je pryč žeo, tak aby jsme se dozvěděli, co dělal :-P
  • nik011

mrtěě

vcera sem videela 1.cast little ashes a ROb tam je uplne the best a takovy vytlemy u toho!!:D:D:*:*
  • Nováček v Twilight

Nazdárek děvčata. velice dlouho jsem odolávala Stmívání s přesvědčením, že je to film pro puberťáky. O víkendu jsem ho poprvé shlédla, už vlastně dvakrát a když vidím Roberta jakožto sexy upíra s úžasným usměvem a podmanivým pohledem, tak se mi svírá žaludek a doufám že se objeví u mě za dveřma :). K Vánocům si tedy zřejmě nadělím Twiligh - četbu. Mimochodem je mi 21 a už dlouho mě nic tak nevzalo...
  • Re: hej dámy

Já se také přidávám a je mi o 8 let víc,jak tobě *1*
  • miss_cullen

Re: hej dámy

já taky *4*
  • půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

Nedavno jsem se dočetla že uz dopsala půl.slunce a chysta se psat full moon(new moon-z jacobova pohledu).tak snad je to pravda uz se tesim *3*
  • martecka

nejsi jediná která šílý po této krásné a talentované prdelce a to je mi prosím 30 let. nestydím se zato a ikdyž nemám přítele tak se moje okolí dost divý že tak šílím. mě se hrozně líbý a je to jen moje věc a na ostatní kašlu *3* . tak si z toho nic nedělej *1* *1* *1*
  • lina25

Jsem tu:)
  • Re: hej dámy

Mě si též přidej *1* *1*
  • lidus5

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • nik011

Re: Re: Re: Re: krasa

co? probud se kdo tady mluvi ze se mi libi jenom jeho role , nikdo! takze jestlies to nevidel tak pisu Rob the best ne edward takze sbohem
  • sanny28

Mě si tam rozhodně přidej
  • mysak.kol

Re: Re: hej dámy

to je dobře, beru tě za slovo *3*
  • vrtulka

já se klidně hlásím *3*
  • mysak.kol

hej dámy

halo, prosím, neberte to jako diskriminaci náctiletých, ale ráda bych si do přátel přidala všechny fanynky Roba, kterým je nad 20 let. Můj přítel nade mnou kroutí hlavou a div mi neřekne, že jsem na tohle jančení stará a to mi je 23 let a mám twilight web. Prosím, hlaste se, pokud vám jako přítel nebudu vadit. Musím mu dokázat, že nejsem zdaleka jediná -cet, která umírá při pohledu na tohoto nádhernýho a talentovanýho herce. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • je užasnej

Robert je užasnej ta role ve filmu stmívaní mu sluší je nej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit