Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio

děkan,zdá se že většina lidí má hlavu i na něco jiného než na česání . díky
  • Re: Re: johnny nebo dicaprio

Pardon jsem se uklepla, samozřejmě Depp *1*
  • Re: johnny nebo dicaprio

Deep
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: blabla

Hraje Evu..Rebeccu :) Byla tam těhotná :) .. no mozna ze se tady zacina bavit i o jínejch tematech nez jen o Robertovi, ale uznejte zas se tu neco deje :) a vsadim se ze kdyz prijdete na neco o cem by se dalo mluvit(psat) vsichni se k nemu moc radi vratime :)
  • b.e.t.u.l.i

Re: johnny nebo dicaprio

ja osobne mam teda radsi Dicapria.. obzvlast v Titanicu..mm.. :) mozna to bude tim ze sem nevidela ani jedny piraty :D teda pokousela sem se ale hned sem nudou usla.. :D muj nazor.. :D
  • bllancca

Lizzy Pattinson

Mrknete na stranky o Robertove sestre :=)
    http://www.osobnosti.cz/lizzy- pattinson.php
  • pawlinkalice

Hlasujte pro cesko!!!

http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
  • xcornelia14

Maybe..

Možná Roberta uvidíme na předávání Zlatých Globusů.. zatím ale není potvrzené že by se tam s Kristen oběvili.
  • antidicaprio

Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio

díky ,taky si to myslim teda až na tu prdelku na tu mu nečumim . no ale něak to místo nejvíc sexy muže planety musel získat tak nwm .....lol *1* *1* *3* *15* *15* *15* *8*
  • antidicaprio

Re: Re: johnny nebo dicaprio

nejsi ty náhodou markéta ??? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • antidicaprio

Re: Re: johnny nebo dicaprio

hele ja vim že je to ubohý ale na jeho diskusi sem rozjela celkem dobrou hádku takže jestli dicapria nesnášíš jako já a taky ti připadaj ostatní diskuse nuda tak se přidej a klidně tu diskusi oživ svim příspěvkem budu jenom ráda že nás bude proti víc . nenutim tě vonic nejde aspon není nuda.
  • mysak.kol

jasně že Depp, má hezčí prdelku a je mnohem charysmatičtější než dicaprio
  • xcornelia14

Depp.. jednoznačně *3*
  • vrtulka

hmmm trošku nám ta diskuze ujela *15* *15* *15*
  • antidicaprio

johnny nebo dicaprio

hele chtěla sem to napsat někam neutrálně,co mslíte je lepší depp nebo dicaprio ??? jo a pls nepište mi že to mam dávat na jejich diskuse a ne sem,na nic to už stejně je . o nic nejde jen sem se chtěla zeptat lidí co jsou snad objektivnější *3* *3*
  • Re: Re: blabla

Esme hraje v Chirurzích??? KOHO?? Já je taky miluju, ale nikdy jsem ji tam nezaznamenala... =)
  • maeve

Re: Re: blabla

Na to, že to má být diskuse Roberta Pattinsona se tu probírá úplně něco jiného. Tohle není kritika, jen mě to překvapilo, že jsem to tu našla *15* *15* *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: blabla

No ja nevim :D ale proste kdyz sem cetla stmivani,novej mesic... a pak najednou pulnocni slunce byl uplne jinej nez v Bellinejch myslenkach a pocitech :) vzdyt si to vem jakej zdrzenlivej byl.. ale asi mas pravdu ze kluci sou uz takovy a do mysleni jim nevidim :)
    jinak mam tak celkove rada vsechny herecky z TS a docela me nastvali tim, ze do Eclipse vymenili Victorii! Nekde sem cetla ze ta herecka co ji ted hraje ji puvodne hrat nechtela protoze tam mela jen malou roli a ted v Eclipse kdyz bude mit jednu z nejhlavnejsich se najednou rozhoda ze ji chce hrat.. no ale nic.. A mam rada i Esmé o tý se tady nikdo nezminil :) hraje totiz i v chirurgach a ty mam rada takze i ji *15* A Kristen no.. mam ji rada to jo hraje pekne ale ten jeji uces ted a v Eclipse ta paruka je děsnáá! Nechápu, že si ty vlasy nemohla nechat zase obarvit zpátky. Jo chápu možná se jí to líbí ale už jen kvůli filmu a fanouškům to mohla udělat. Nemyslíte?!
    Ashley mám hodně ráda jako postavu Alice. Přijde mi taková milá *4* Hlavně v knížce ji mam rada :)
    a Nikki..ta se mi začala líbit až teď poslední dobou, když sem viděla s ní třináctku a úkladnou vraždu :) Je opravdu moc pěkná, ale jak ste tady psali s tím že by mohla hrát Bellu.. myslím že by se na ní moc nehodila, nebo nevím jak vy ale Kristen mi v tý roli sedí víc ale možná je to jen věc zvyku *4* ...omlouvám se, že sem se tak moc rozepsala ale sem nemocná a začíná u mě nuda.. :) znáte to :) pěknej den *3*
  • xcornelia14

Já nejedu podle vzhledu žeo;) Ale Kristen mi prijde strasne nesimpatická.. a taková že proste jí nekdo neco zadá ona to udelá a šrumec.. Nikki... si k tomu dá svoje výhrady a pak nakone to stejne splácá po svém;)
  • Re: Re: blabla

ja si myslim ze kristen hraje skvele, ale vem si kdyby treba nikky nebo ashley hraly bellu, tak by treba mohli byt aji lepsi *15* no ale bohuzel Kristen ted vypada strasne....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit