Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: fanklub

jasne se musi !! *3*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: kráása

jj ted když je hezky tak je to lepší *4* ale jak bylo ošklivo tak sem pořád jenom četla *15* ...ach ju ja musim tak pp:-*....zase zítra *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: FOTKY!!

jj jasne *15* ja to nevim jiste ale myslim ze to sou stribrny malborky *5* co myslite :D *15*
  • b.e.t.u.l.i

jj jasne :D ja taky numuzu prestat ale tak treba du na pocitac nebo ven hlavne nesmim mylset na to ze chci cist :D *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: FOTKY!!

*15* *15* toe dobrej napad...ale ja nekouřím *4* no tak bych si je´mphla někde vystavit třeba *15* *15*
  • deniska-l

Re: fanklub

tak to se snad do jeho narozek stihne *3*
  • deniska-l

joo to ja sem si taky říkala ale jak se pustim do čtení prostě nemůžu přestat *9* ale ještě mam před sebou tak 400 stran a toe dobry *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: fanklub

jj jasne :) ja se tak tesim az bude mit nejvetsi fanklub *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: FOTKY!!

me se celkem libi *15* a aspon vim jaky cigara kouri a koupim si je taky *15* sem pitoma :D
  • maj_ki

Re: fanklub

tak to je super až budu mít chvilku časí tak udělám prezentaci jenom s jeho fotkama *14*
  • b.e.t.u.l.i

to ja zas tak daleko nejsem... jsem teprve u svatebni cesty... *15* chci to cist co nejdyl a vychutnavat si to :D *3*
  • deniska-l

Re: FOTKY!!

jj je to na nic:(...tak dlouho čekat..a s tou fotkou v tílku máš pravdu ..nelíbí se mi *9* ...ale ta 1.... *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

fanklub

Hele Robovi chybi uz jen 34 fanousku a bude mit 2000 *3* SUPER to by chtelo pak nejako oslavit !!
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: kráása

jee toe celkem telepatie ja ho čtu taky podruhy *15* *15* už sem u toho jak musi pít krev *3* a taky sem do toho zažrana jako poprvy *15* *15*
  • maj_ki

FOTKY!!

Ejky ale je to trapné s těma fotka jak jsem se ptala že prej to trvá i měsíc než se tam dají *16* *10* *8* *9*
  • maj_ki

Re: kráása

¨jo to je upe luxus fotka *4* ale jedna tam je od roba trapna jak tam je vtom tílku a má tu cigaretu v puse *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: kráása

jn taky me napad rozbresk :D mimochodem ten sem ted zacala cist podruhy *15* ale sem do toho zazrana jako kdybych to cetla poprvy :D
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: magorky

jj světlejší odstín by byl lepší no *15* *15* my takovy vizažistky o tom něco víme *15* *15* hele ja to mam taky asi po bratrovi to je strašnej magor *5* *1* njn v tom sme stejny.... *15* přesně droga ...ach ju už sem zavislák *15* *9*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: magorky

Jo a mate pravdu ta foteska je fakt uuplne uzasna ale meli ji tam dat svetlejsi odstin rtenky!ty tmavyk ni moc nejdou!..me se bratr upůlne smal!..taky ej to dement *15* uz vim po kom to mam *15* jo me taky bude smutno!.. *15* aachjo droga droga droga *15* *15* *15* *9*
  • deniska-l

Re: Re: kráása

jj to mě taky ja jak sem to viděěla tk mě hned napadnul ROZBŘESK...ale pak sem se vzpamatovala a bylo mi jasny že je ot blbost ale to nic neměni na tom že fotka je sůůůpa *3* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit