-
Re: Re: fanklub
jasne se musi !! *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: kráása
jj ted když je hezky tak je to lepší *4* ale jak bylo ošklivo tak sem pořád jenom četla *15* ...ach ju ja musim tak pp:-*....zase zítra *15* -
Re: Re: Re: Re: FOTKY!!
jj jasne *15* ja to nevim jiste ale myslim ze to sou stribrny malborky *5* co myslite :D *15* -
jj jasne :D ja taky numuzu prestat ale tak treba du na pocitac nebo ven hlavne nesmim mylset na to ze chci cist :D *15* -
Re: Re: Re: FOTKY!!
*15* *15* toe dobrej napad...ale ja nekouřím *4* no tak bych si je´mphla někde vystavit třeba *15* *15* -
Re: fanklub
tak to se snad do jeho narozek stihne *3* -
joo to ja sem si taky říkala ale jak se pustim do čtení prostě nemůžu přestat *9* ale ještě mam před sebou tak 400 stran a toe dobry *15* -
Re: Re: fanklub
jj jasne :) ja se tak tesim az bude mit nejvetsi fanklub *15* -
Re: Re: FOTKY!!
me se celkem libi *15* a aspon vim jaky cigara kouri a koupim si je taky *15* sem pitoma :D -
Re: fanklub
tak to je super až budu mít chvilku časí tak udělám prezentaci jenom s jeho fotkama *14* -
to ja zas tak daleko nejsem... jsem teprve u svatebni cesty... *15* chci to cist co nejdyl a vychutnavat si to :D *3* -
Re: FOTKY!!
jj je to na nic:(...tak dlouho čekat..a s tou fotkou v tílku máš pravdu ..nelíbí se mi *9* ...ale ta 1.... *15* *15* -
fanklub
Hele Robovi chybi uz jen 34 fanousku a bude mit 2000 *3* SUPER to by chtelo pak nejako oslavit !! -
Re: Re: Re: Re: kráása
jee toe celkem telepatie ja ho čtu taky podruhy *15* *15* už sem u toho jak musi pít krev *3* a taky sem do toho zažrana jako poprvy *15* *15* -
FOTKY!!
Ejky ale je to trapné s těma fotka jak jsem se ptala že prej to trvá i měsíc než se tam dají *16* *10* *8* *9* -
Re: kráása
¨jo to je upe luxus fotka *4* ale jedna tam je od roba trapna jak tam je vtom tílku a má tu cigaretu v puse *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: kráása
jn taky me napad rozbresk :D mimochodem ten sem ted zacala cist podruhy *15* ale sem do toho zazrana jako kdybych to cetla poprvy :D -
Re: Re: Re: Re: Re: magorky
jj světlejší odstín by byl lepší no *15* *15* my takovy vizažistky o tom něco víme *15* *15* hele ja to mam taky asi po bratrovi to je strašnej magor *5* *1* njn v tom sme stejny.... *15* přesně droga ...ach ju už sem zavislák *15* *9* -
Re: Re: Re: Re: magorky
Jo a mate pravdu ta foteska je fakt uuplne uzasna ale meli ji tam dat svetlejsi odstin rtenky!ty tmavyk ni moc nejdou!..me se bratr upůlne smal!..taky ej to dement *15* uz vim po kom to mam *15* jo me taky bude smutno!.. *15* aachjo droga droga droga *15* *15* *15* *9* -
Re: Re: kráása
jj to mě taky ja jak sem to viděěla tk mě hned napadnul ROZBŘESK...ale pak sem se vzpamatovala a bylo mi jasny že je ot blbost ale to nic neměni na tom že fotka je sůůůpa *3* *5*