-
Re: Re: Louceni=D
a co?..myslis to jak jsem z tebe dostala vytlem? *15* -
Re: Anketa
joo už sem hlasla *15* a docela slušně vedeš *5* tak toe jasny...máš tam roba *15* *15* -
Anketa
Ahojky lidičky hlásli by jste plsky za mě tady? Jsem tam za Roba Pattinsona http://lenulinka71.blog.cz/0904/soutez-o-nej-celebritu#komentare mock ujuu *14* -
Re: Louceni=D
promin ale ted sem nejako mimo :D co si tim myslela *15* *15* -
In touch
tak sem si ho teda dneska koupila *3* ale nic moc tam nepíšou *9* ale fotečky sou samozřejmě pěkny *15* a co vy? myslite že to daj dohromady?...no ja nwm no ...hodili by se k sobě a to dost, ale krissten ma 4 roky přítele tak nwm no *3* *9* -
Re: Dotááázek..
Lidičky plosííím přidejte si do fanklubu Kellana Lutze (emmeta cullena) moc plosííím *3* *14* *4* -
Re: fotky
Mě to taky štve psala jsem si s andy a ona říkala že ty fotky trvaj třeba měsíc než se tam dají.. *9* stejně je to moc dlouhá doba *16* -
jak to myslíš s těma fotkama ja mám jeden program ale musela bych to zkusit jestli to pude... *3* -
Re: Re: Dotááázek..
diky zkusim! *3* *15* -
Photoshop je nej *3* -
Re: Re: fotky
*15* *15* njn ale to už je hooooooodně dni co sem to tam davala a dřív mi to šlo a ted nic *9* tak nwm nooo *5* *15* *15* *15* *15* -
zkus PhotoFiltre *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: povidka :)
nn zatim ne ale mozna nekdy zacnu... -
Re: fotky
Protoze ti to tam pise za za nekolik dni se ti tam ty fotky obevi!..asi proto=D *15* *15* *15* -
Dotááázek..
Hele lidiii mama mensi dotaz...nevite jakse delaj takovy ty dobry fotky jako ty smyseny?..jako je napriklad ta druha tady u roberta jak tam jsou!..musi na to byt nakej asi specialni program ze?..nevite o nakym?.. *7* *7* -
Louceni=D
Jooo ja z toho tayk ejste etd porad nemuzu to se ti fakt povedlo b.e.t.u.l.i!=D..ja jak to videla mno takovje vytlem jsme stala!..a enbo spet jenom....Kristen?.. *15* uz..........Robert?...davno *15* *15* jako pste ja nemuzu fakt ne!..jj uz se tesim az zase prijde paa...mtr *15* -
fotky
ach joo *9* nevííte proč když dam k robovi fotky tak se tam nikdy neukážou??...ani Maj_ki to nejde *10* tak ja nwm čím toe ale štvě mě to:( -
Re: Re: Re: Re: Re: Blaznovství
jooo to sme dvě ja sem z toho taky pořád ve výtlemu *15* ale toe dobře pač se směju rada *15* a hlavně pořád a asi úplně všemu *1* NAŠLY SME SE ACH TOE KRASNY *1* *15* *15* ach juu musim ...tak pp ... *14* se těšim na večer *15* *15* mtr *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Blaznovství
Presne my mame pravo si uzit prazky i kdyz jsme doma zavreny=D....Presne *15* jako pste tady zavidej mnooo!..ze jsem se nasly *15* ty woe jeste ted z tho nemuzu *15* a asi ejste dlouho nebdu moct *15* betuli pste nejlepsiiii *15* *15* -
Re: Re: Re: Blaznovství
přesně taaaaak *15* *15* sou prázdniny tak co by sme tady takle nepsali vid *15* *15* proooostě sem štastnej magooor no *15* *15* jj nazory berem vid *15*