Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Re: Re: Blaznovství

a jakou z toho mame radost! *15* A i dkyz nmam nekdo nadava nebo s emu to neliby at nam..... pste jenom rkeknu svuj nazor *15* jenomze nas to jaksy nezajima *15* at si delaj co chtej *15*
  • deniska-l

Re: Blaznovství

jj sme blááázni a mame z toho radost vid? *15* *15* *15* jj takovejch malejch detailu si prostě nevšímam *15* *15*
  • bellinka

Blaznovství

To ams teda pravdu *15* ze jsi pravnicka *15* mno mensi detajl mnooooo *15* *15* Jo a mas pravdu ses blazen *15* *15* *15* ako jaaaaa *15* *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: CDecko

ajooo...no věřila bysi tomi že tenhle maliiinkej detail mi utek *15* ja sem prááávnička *1* *15* ja nezačínam blaznit ja už sem blazen *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: CDecko

To mas teda pravdu *15* Kdo by si nechal ujit taovou lahodu *15* a nepustit si hooo!.. *15* a zvlast robert *15* *15* Achjo uz zacinam kurva blaznit *15* Jo hele ja nejsem pravnicka ty ses pravnicka *15* Takze ty musis hledat *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: CDecko

tak to si ho 100% pouští...přece na něj nebude jenom koukat(kdo by si nechal ujit takovou příležitost pustit si tvoje CD xD) *15* *15* ale souhlasim je to nehorázna drzost *15* my to prostě vyhrajem...joo důkazy sou důležity tak hledej *5*
  • bellinka

Re: Re: CDecko

Jo!...uz sbirek vsechny dukazy atd atd!...potrebujem to!..id kyz ja uz vium ze to vyhrajem ale stejne *15* chci ho prekvapit!.. *15* !..Je to drzost|!:.a ejstlis i ho ted doma pousti mno ejste etsi drzost!.. *15* mel si ho koupit!..ja mu taky nekradu songy *15* jj no jasny jseeem mnooo *15*
  • deniska-l

Re: CDecko

tak toe ale drzooost *15* jako fakt nehotazny by mě zajimalo jako jak si to představuje *1* to by takle prostě nešlo...to 13.5. použijem proti němu *15* *15* jj tvůůj talent je něco jedinečnyho *1*
  • bellinka

CDecko

Mno ja viiim mno!..ale tak se aspon mohl zeptat!..a mohly jsme teda eco nazpivat venku vis co? *15* A on pste prisle svliknul se a vzal mi CDecko...to prece nedava smysl!aaale vuuubec *15* .....Jiste s podpisem!...aby meal pamatku *15* protze talent jako ja to pste neni kazdej den *15* *15* *15* LOOOL
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Pozvanka

hele jako popravdě řekněme si to...dívíš se že ti nějaky vzal?...ja teda ne vždyt víííš že tvoje hudba je přece neco vyjímečnyho *15* takže se mu ani nedivim...to mu neměj za zly *15* jako to si určo nemoh pomoct když slyšel tvy písničky...jj kristen určo nějaky daruj *15* *15* ja bych ji třeba mohla nabídnout mé pravnicke služby co myslíš *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Pozvanka

Hele vis co dam ji jedno mi cedecko! *15* vis ne?..z tech 50 *15* Ale je blby ze Rob mi jedno vzal *15* Takez ne jenom ze me zazaloval ale taky me okradl! *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Pozvanka

*3* jooo seš prostě macherník...jasny no bez tvyho vidění by sme byly ztraceny *15* *15* a mě tooo taky nevadí ani trochu *1* prostě někdo takovej bejt musi *15* *15* ja ji teda asi taky zazpívam *1* *15* *15* *5*
  • bellinka

Re: Re: Pozvanka

JJ nasly jsme se jako malo kdo!..
    *15* *15* jo presne takovy dementky!! *15* a vuubec ze nejsme kravy!ale me to nevadi fakt nee vuubec *15*
    To je protze jinak by Robert udelal nejakej chmat necekanej a my by jsme prohraly!a to by neblo moc dobryyy *15*
    Hele ja ji i zazpivala jooo! *15* Takze myslim ze ja ji poblahoprala dost dobre!=D *15*
  • deniska-l

Re: Pozvanka

joo ja sem byla taky pořáád vysmata *15* sem z toh nemohla ani usnout *1* *1* prostě je to fakt tim že sme se našly *15* *15* takovych dementek je malo *15* *15* a určo potřebujem vidět vo bude tvoje schopnost je ro nas nepostradatelna *15* *15* jj už tam ale píííšou a toe dobřeee podte jii taky popřát *5*
  • bellinka

Pozvanka

JJ!..zejo? *15* naky tam ejste zustaly *15* jsme rada jako my preci potrebujem vedet co bude nee? *15*
    Jooo jasnyy pojdte endko s naamaa *15* at to poradne rozjedem!..
    *15* Joo a v cera ty vytlemy mno taky se divim heled *15* jako ja sla spat a stejne jsem se jeste porad tlemila *15* a pak se mi bratr zacal smaaat! *15* hajzl! *15* Ale ja pste nemohla! *15* To pste bylo tim ze jsme se nasly *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: záhada

tak teda ted si mě přesvědčila, že tvy schopnosti nejsou zcela ještě ppryč *15* něco malo tam zustalo...ale popravdě divím se ptž po takovym vytlemu jako včera *15* *15* a jasny že to u Kristen dame... *1* PUDETTE NĚKDO S NAMA OSLAVIT KRISTENINY NAROZKY? *3* SI TO ZASLOUŽÍ *9*
  • bellinka

Re: Re: povidka :)

Napodobne jako!.. *1* Fakt psani ti de a kdyz te to i fakt bavi tak proc nepoktracovat mas pravdu! *3* uz se etsim na dalsi povidku *3*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: záhada

Jo ja vim ted jsem na to kapla tu pravou marmeladu!.. *15* *15* Jo ja vim !.. *15* ale nee hele ejste nakej ten kousek věštectví tam zbylo treba vim ze dneska udelame u Kristen minimalne 120! *15* *15* a zduraznuji!MINIMALNE! *15* Takze sem jeste neztratila vsechen rozum ani schopnosti *15*
  • deniska-l

Re: povidka :)

je to fakt pěěěkny *3* a nazev je taky super *3* seš fakt dobra...už se těšim na pokračování *3* *4*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: povidka :)

dekuju :) no nerekla bych ze sem nejaka super ale psat me strasne bavi tak proc ne *15* a kdyz udelam ostatnim radost tak sem pak taky rada *3* na dalsi uz pracuju :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit