-
Re: kráása
jn uplne uzasna *15* jen by me zajimalo proc tam ma kristen svatebni saty :D ale oba sou tam moc pekne *3* -
Re: Re: Re: magorky
joo to souhlasim...fakt prdel *15* *15* noo máš pravdu normální to moc není:-D...mama na mě koukala jak na dementa *15* ale tak to ja vlastně sem tak co *1* byl maximálně dobrej a škoda že tu zejtra nebudeš bude mi šutno *9* ale v sobotu *5* těšíííím se *1* -
Re: Re: magorky
divnej jako ze byl tak dobrej!..celej den pste vygeby *15* a jeste kdyz du spat jeste jako ze se smeju? *15* to neni moc normalni *15* ty woe nejvic me vzdycky dostane Robert?...davno! *15* *15* jeste etd si pamatuju uplne presne jak to vzniklo *15* fakt prdel!=D *15* -
kráása
ta fotečka jak je u roba ted první(=kristen má svatební šaty)...je úpa dokonala *1* sem z ní úpa vedle je fakt kráásna *14* oba sou k sežrání *15* -
Re: Re: prosím
dík a HOW TO BE náhodou nemáš, viď? Stejně dík. Počkám si na něj. -
Re: magorky
proč dinej? *15* *15* byl úpa super *5* *15* ja sem taky nemohla usnout...pořáád sem se smala jak kdybych byla vož***á *1* je to pravda NAŠLY SME SE *15* *15* kristen?....už *15* robert?...davno *15* tak z toho taky nemůžu *5* *1* -
magorky
HH...ty woe ale v cera pste byl uplne divnej den holky jako§..Ja a Denis?! *15* *15* Jako to uz bylo fakt moc!=D *15* *15* Ja nemohal z toho ani usnout! *15* a porad sem musela myslet ty woe my dve jsme se nasly *15* a vzdycky vytlem ty woe *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Louceni=D
mě takýýýýýýýýýýýýýýý *15* *15* a taky nwm proč... *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Louceni=D
jj jasne *15* nekdy taky mam svoje dny -
Re: Re: Re: Anketa
tak je to rob no...to je prostě jasny že? *15* -
Re: Re: Re: Re: In touch
jj ja si taky myslim že se maj hodně radi pač 4 roky to už je slušně dlouhej vztah a ještě vííc že je slavna *3* ..ale robovi taky přeju ab byl stastnej to 100%...on si určo někoho najde *3* -
Re: Re: Re: Re: Louceni=D
Mno asi to vyzní fakt debilně!..ale me *15* i Denis pste uuplne pobavilo *15* ehm jak ty prej *15* vy dve se se fakt nasly nebo tak nak to bylo *15* a ja nwm proc z toho jsem pste uplne vybuchla *15* neni na tom asi vuebc nic k smichu ale me to prislo mega vtipny *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: fotky
jj přesně tak...trvá to strašně dlouho *9* a ja tam chtěla dat takovy hezky fotky a vono nic *9* njn co se da dělat *15* -
Re: Re: Re: In touch
tjn ale jestli ho kristen opravdu miluje a vydrzeli spolu tak dlouho... *9* nevim no... prala bych Robovi aby byl stastnej s ni ale kdyz ona ma tamtoho asi hodne rada a on ji -
Re: Re: Re: In touch
Kezby ja chci aby to dly dohromady *14* jsou fakt uplne skvelej par *14* hodi se k sobe ! *14* a kdyz to mezi nima i tak jiskri myslim ze neni co resit *14* Uz se nemuzu dockat az to bude! *14* Teda doufaam ze se k tomu schílý *14* *15* -
Re: Re: Anketa
taky jsem uz hlasla *15* Robert s prehledem vede :D -
Re: Re: Re: fotky
jn je to otrava *9* *9* taky sem sem dala asi pred dvema tejdnama a porad nic *15* -
Re: Re: Re: Louceni=D
jj asi to *15* *15* nevim totiz z ceho *15* mam delsi vedenni -
Re: Re: In touch
jj robert je robert ...toe pravda no *15* třea to mezi nima fakt jiskří tolik že to daj fakt dohromady *5* -
Re: In touch
jasne ze ja ho mam!.rano ho po me mama hodila kdyz prisla z prace!me tim probudila!=D...Jo hele ja chci tayk aby konecne byly spolu a porad to prej jiskrii hmm!..aspon ze tak!..a ze se k sobe maj *15* Jo jsou spolu sice 4roky ale jako Robert *15* je Robert *5* *5*