Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deniska-l

Re: Re: panenky

*15* *15* *15* joo přesně tak *1*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Bravo

ja nad 500 urcite *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: panenky

to nevim al jakmile prijdou pobezim si koupit edwarda *4*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Ptákovina

April *15*
  • erikaa

Re: Ptákovina

To síla snad to není pravda bez Bells by to už nebylo ono *9*
  • erikaa

celkem by mě zajímalo kolik už jsem za ty časopisy s RObem utratila *1* *1*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: email?

ja bych to musela napsat na překladači *15* pač se učim němčinu a ajinu mam jen druhym rokem *1* takže myslím že by to pro něj nebylo moc příjemny počteníčko *1* *5*
  • elizabethd

Ptákovina

Tenhleten článeček jsem četla na www.stmivani.wz.cz a ten to zase vzal odněkud tady je ten článeček:Nebudu vás rozhodně dlouho napínat, toto je totiž zcela šokující, světovým tiskem včera proběhla zcela nečekaná zpráva, herečku Kirsten Stewart, která v prvním dílu zfilmované ságy Stmívaní představovala Isabellu Swanovou, bude muset pro natáčení dalšího dílu (New Moon - u nás pod názvem Nový Měsíc) nahradit někdo zcela jiný. Hovoří se, že by tuhle roli mohla narychlo přebrat známá osobnost z oboru poulární hudby Shakira. Ale proč tahle náhlá změna? Dozvěděli jsme se totiž, že Kirsten nebude moc pokračovat v natáčení, protože ji čekají daleko jiné starosti, ano na veřejnost se dostala ověřená informace, že herečka je již v určitém měsíci těhotenství, sama to komentovala slovy: "Myslela jsem, že jsem jen trochu přibrala, ale že to maskéři nějak zaonačí..." Kdo je však otcem doposud nevíme, spekuluje se však, že by to mohl být samotný filmový představitel Edwarda Robert Patizón.

Njn prostě ptákovina jako něcoe...

*15* *15* *15*
  • deniska-l

to každopádně *15*
  • b.e.t.u.l.i

ja taky moc :) a asi to udelam... za zkousku nic nedas :)
  • erikaa

panenky

Nevíte jestli knám na trh mají přít ty paneky Edwarda a Belly *7* *7* *7*
  • b.e.t.u.l.i

to ja taky... *9* Ale od tej doby co se mi Robert libi sem se o dost zlepsila... vychazi mi 1 :) a i vic rozumim takze diky Robe *1*
  • erikaa

Ja bych mu zase napsala tak že by to ani nepřeložil *1* *1* *1* ale napsat bych mu chtěla
  • b.e.t.u.l.i

na plny care :)
  • erikaa

ja sem taky bídná angličtinářka takže taky nic
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: email?

jj je to celkem mala šance *9* ale ja sem někde četla že svych fanoušku si dost váží *4* tak třeba by sme mohly mít zrovna štěstí *5* každopádně kdyby mi odepsal byla bych úpa nejvíc štastna ale na druhou stranu kdyby ne ...tak bych z toho byla pěkně zklamana *9* tak nwm no *9* *5*
  • erikaa

Re: Re: Re: Re: Bravo

přesně tak Rob prostě vítězí!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14*
  • erikaa

Re: Re: Re: Re: Bravo

přesně tak Rob prostě vítězí!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: email?

mě ty to stejně moc nepomohlo ani pokecat bych si s ním nemohla se svou chabou anglinou *9* nic jdu tesknit *9* mějte se zase někdy
  • erikaa

Mě to děsně štve že je v los angeles tak daleko kež by se chtěl vrátit do londýna *9* to je pořád větší šance že ho potkám *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit