-
Re: Re: Re: harry
a ja nemam original *9* -
Re: novinky
ja taky nnic *9* -
novinky
ahooojky ...jak se dneska máte?? *15* nemáte nějaky novinky o Robovi bo o natáčení New moonu....ja hledám na netu ale nějak nic nemůžu sehnat *9* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Robert
jj ja taky uplne miluju upiry :) strasne me fascinujou... a koukam porad na nejaky filmy s upirama :) tuhle sobotu sem byla i na darkuovi *15* toho hral Hulka :D ale myslim ze kdyby tam hral Rob tak by byli listky vyprodany za 10 minut *3* -
Re: Re: harry
je to na bonusech v šampionech -
Re: harry
fakt *7* ja mam origoš *15* tak to se pudu podívat *3* *5* Rob je prostě neskutečně úžasnej *1* *14* -
*15* jj přesně tak ....kámoška ještě před tim říkala jako jenom že je pěknej ale nic víííc a ted když sem ji to pustila ...tak prej ten je úpa boží *1* že je z něho úpa vedle a naskakuje ji husina *15* ja prostě v tom filmu taky vidim jen jeho jako Jakob je pěknej jo ale na edwarda nemá *3* *14* -
harry
Většina z vás si všimla Roba v potteroj jako ja *3* tak jestli máte cedo h.p. čtyři originál tak se koukněte do bonusů je tam s nim vekej rozhovor !! *1* *1* *3* *3* *14* -
Re: Re: Re: Re: Robert
Mě se taky líbil už tenkrát a ještě jsem od mala posedlá upírama takže on plus upír rovná se pro mě bomba. *1* *1* *1* -
S těma kámoškama to je vždycky mazec xD Všichni furt o kom to mluvim atd *15* Pak jim pustim Stmívání a oni hned jako blázni xD A pak jen... hele ale on mi je nějakej povědomej.. kde já ho viděla *15* A pak jim to dojde, že v Harrym no xD Ale prostě ve filmu se tak moc nezaměřuješ na ty vedlejší postavy... jen si řekneš, že to je fakt kus ale nic víc. Třeba ve Stmívání je taky někdo vedlejší koho brzo proslaví nějakej jinej film stejně jako Roba ale prostě tam uplně na nějaký jiný zapomeneš xD Moje oči vždycky směřujou jen k Robovi když je na scéně xD Za to už já nemůžu xD -
Re: Re: Re: Re: Robert
j to je taky pravda....ted sem kámošce pouštěla Stmívání a je z toho taky úpa v p***** *15* takže dalšííí velký fanda Roba *15* *14* ja ho totálně miluju *15* *14* -
Re: Re: Re: Robert
jj presne *3* me se taky libil uz v Harrym ale .... no uz je to docela dlouho co byl harry v kinech a pak v nicem moc nebyl... -
je nej
je neeeej -
Re: Achojky_
jasný ...pproč bys nemohla?? *5* *7* aspooon budde větší diskuse *1* -
Re: Re: Robert
jj přesně tak ...co je na tom??? *7* jak sem psala včera když sem viděla Harryho tak se mi líbil ale nic sem o něm nezjištovala...prostě nejvíc to zaalo ted a myslim že na tom není nic špatnýho *3* *1* je to prostě krásnej kluk a úžasnej herec *14* *15* -
Achojky_
Achojky_!holky můžu se k vám přidat_? =0) -
Re: Robert
nee já si ho nevšimla,začal se mi líbit jakože dost až po tajitom filmu ....a co je na tom? -
Robert
jenom jedna otázka - proč ho všichni soudíte skoro "jenom" podle vzhledu? jako nic proti tomu - je to kunda jako sviň - to uznávám, ale tady de o to, že ho všichni začali zbožňovat až po tom, co natočit stmívání... Ale všimli ste si ho před tím, v nějakym jinym filmu??? -
Re: pp
se vi ja du taky papa -
pp
tak ahojky ja už du spinkat...teda ještě bych se měla trochu naučit fyziku ale s*** na to *15* tak zas zejtra ju? *5* dobrou *15* *15*