-
Re: Re: Re: Re: Re: How to be..
to se vi ze je krasnej vsude... *3* -
to věřiiim *15* ale tam nebude tak krásnej jako ve Twilight *5* noo ale on je kráásnej všude no prostě pořád *15* *14* -
jj ja uz se nemuzu dockat :) *15* -
jééé toe za chvíli ...tak to na to půjdu asi taky *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: How to be..
8.5 myslim :) *3* -
Re: Re: Re: How to be..
a kdy to má bejt v kinech??? *4* -
Re: Re: How to be..
jj jasne uz ted sem domluvena s kamoskou ze na little ashes pudem spolu do kina.. -
Re: Re: Rozbřesk
jj to nema no *9proste kdyby nebyla stephenie nastal by konec sveta *15* -
Re: Re: Rozbřesk
jj kdybych měla říct kterej díl se mi líbil nejmín taky bych řekla novy měsíc, ptž tam nebyl Rob...ale prostě fakt to nemění nic na tom že celá saga je nenahraditelná!!!! *14* nikdy sem nic tak úžasnyho nečetla...a už vůbec sem se kvůli knížce neseznámila s tolika lidma *3* *1* ROB *14* *14* -
Re: How to be..
Zatim jen Harryho a Stmívání no ): ale už se chystám na něco mrknout.. jen neni čas. -
jj toe pravda *3* a sem za to ráda *4* ...ja to do toho listopadu nevydržím na ten New Moon..no a ja sem z Kolína takže tady to bude asi až někdy za dlouho *9* *15* *15* aspon se mame na co těšit no *5* -
Re: Rozbřesk
Já zatim Rozbřesk nedočetla. Šetřim si abych to měla na dýl tak čtu kapitolu dvakrát a tak no xD ale mně se zatim líbí nejvíc ze všech (: Spíš Nový Měsíc se mi moc nelíbil.... bez Roba no xD ale tak nic na Twilight ságu prostě nemá. *IN LOVE* -
to ja tu sem taky kazdej den :D *15* kvuli nemu myslim ze to tu mame vsichni spolecny *3* -
jj byl pěknej ale prostě sem si nevšímala a brala jako lavní postavu Daniela *5* vůbec mě nenapadlo si o něm něco zjišťovat ..tak jako ted... *15* na osobnostech sem kvůli němu každej den *15* ale vůůůbec mi to nevadí..poznala sem tady strašně mooooc fajn lidí *1* *5* -
Re: Re: Re: Re: How to be..
ja si ho vsimala uz tam.. no ale nic sem si o nem nezjistovala jen sem vedela ze je moc peknej *3* -
Re: Re: Re: How to be..
jj ja je mam taky.... *3* když sem viděla HArryho (to už je dlouho)nějak sem si Roba ani nevšímala *9* ale ted mě tam zajima jen on *1* *5* *14* j už sem prostě úúúpa magor *15* -
Re: Re: How to be..
no ja prave taky... jenom tohle ale chci videt vsechno harryho a twlight mam dvdcka :D -
Re: How to be..
nn to sem neviděla ... *9* ty jo?? *5* a jaky toe??...ja viděla jen Harryho a Stmívání jinak nic *9* -
Re: Rozbřesk
rozbřesk jsem četla...a líbí se mi...je to zvláštní jak všechno dobře skončí tjn *15* a s těma Volturiovýma je to taky zajimavy to máš pravdu ...že prostě jen tak odejdou...ale jinak se mi ta knížka strašně líííbí a stejně tak Zatmění!! *4* miluju celou tu sagu a tim víc mě mrzí že to byl poslední díl *9* -
How to be..
videl ste nekdo how to be a nebo este nejakej film s Robem...?? *5*