-
Re: Re: Re: Bravo
jj ale na konci bude zase Rob a toe fajn *14* tak Taylor není ošklivej ale na Roba prostě nemá....a my na něho prostě nezapomene!!!! *3* -
Re: Re: Bravo
No jo už to začíná Tayler střídá Roba to je děs !!! *3* *9* *3* -
Re: Re: Re: Re: email?
no právě to je na tom to nejhorší a čekáš a ono nic no *9* a taky foto nejsem blázen nikdy nevíš kde takový dopis zkončí a nebo to risknout? -
Re: Re: Re: Re: Re: email?
zkusit to muzes.... ja uz to mela taky v planu uz v lednu ale porad sem se k tomu este neodhodlala protoze kdyz neodepise... budu z toho mit depky... *9* -
dík za to no zbýva to jenom zkusit, kámoška mě hecuje prý ať pošlu při jednom i foto, je to šílenec *1* -
davam tomu 0,001% ale kdyby si to precet a odepsal.... :) *3* skakala bych 10 metru vysoko.... -
Re: Re: Re: email?
jo takže zbývá jenom varianta dopis. ale kam ho poslat? asi LA což? i když pravděpodobnost že si ho přečte je celkem nulová *9* -
Re: Re: email?
kdo ne .... kdybych ho měla byla bych nejstastnejsi clovicek na svete... -
Re: email?
ja ho bohužel nemám *9* ale taky bych ho určo chtěla *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: novinky
ja uz to mam taky domluveny uz se jen nemuzu dockat :) jeje Robik :) -
Re: Re: Re: Re: novinky
jj na to se taky těšim dneska sem přemluvila kámošku a slíbia že na to se mnou půjde *15* taaak se nemůžu dočkat *14* -
Re: je nej
se vi -
Re: Re: Re: novinky
njn Rob tam moc nebude... *9* ale premiera little ashes se uz blizi a tam bude a myslim ze tam ma hlavni roli -
Re: Bravo
mam ho ale nic tam neni *9* je tam jenom o taylerovi... a je tam jedna nebo dve robovi fotky u rozhovoru s nim -
Bravo
akorát jsem dneska viděla nový bravo je tam plakát Jespra a Alice ale o Robovi asi nic jestli ho někdo máte tak napište jestli tam o něm něco je *9* *1* *3* -
email?
Hádám že na něho nikdo mail nemáto což? *7* -
Re: Re: Re: novinky
Ja taky nic -
Re: Re: Robert
j presne... -
Re: Re: novinky
to bude asi tim že prostě nic novyho není *15* URČITĚ *1* *1* někde sem viděla fotky z natačeni ale neni tam rob je tam jen Bella a JAkob a to mě nějak nebere *15* *1* *3* *14* -
Re: Robert
neresto simte to je nas problem