-
Re: Re: Re: Re: Re: (x
jn kdyz je zarostlej jako mikulas tak neni nic moc ale je to Rob takze se mi hold musi libit vsude :) *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
:) on je taaaaaak krasnej az me pri pomysleni na nej a pri pohledu na nej bodne u srdce :) -
Re: Čauky
Jéé tam mělo bejt se nééé si... *15* -
Re: Čauky
jasne vitej :D *15* -
Čauky
Nazdáááárek,můžu si přidat??? *7* *1* -
mně se jackson líbí ve skutečnosti....ale vůbec bych neřekla, že je starší než rob...mně příjde rob starší *5* -
*15* ale prosímtě, *13* určo by ses mu v nich líbila *5* no on teda není baba....je to kus chlapa, ale jen sem myslela že má mužnější postavu *1* -
no me se libi jen ve filmu... tam sou vsichni hezci i Robert -
Re: Re: Re: ROBÍÍÍ
jako osobni znacka heroinu *15* -
Re: Re: Re: Re: (x
ale jeho filmový brácha jasper taky není k zahození *15* *14* -
tak fajn :D ale nebude to zadna slava *3* nejsem takova krasavice jako on *9* *15* jezis ted sm z nej udala zenskou kdyz se¨s nim porovnavam :D -
Re: Re: ROBÍÍÍ
Jj je to jak droga *1* *1* -
no určo až se s ním potkáš na tom konkurzu, tak se mu v nich budeš líbit *15* se v nich pak vyfoť a dej si sem tu fotku *1* *5* -
jj jasne :D a co tenhle ten ne :) *5* :D jezis ja se tak na ty brejlicky tesim ... zejtra si je koupim a uz je nesundam :D -
jo ty jsou dobrý...ty se mi fakt líbí....hej víte jak je na icq ten smajl s černýma brýlema....tak mně ho tím hrozně připomíná *15* -
Re: Re: Re: (x
jn je to nejsladsi brooucek *15* -
Re: ROBÍÍÍ
dřív sem se na to dívala tak 5x denně - vážně! a teď tak každej druhej den ;-) -
Re: Re: Re: Re: :)
:) normal v C§A maj brejle ktery ma rob v ty scene jak vylejza z auta :) zejtra si je du koupit :) -
Re: Re: (x
*14* to ne *14* -
Re: Re: Re: :)
no jasně *1*