-
Re: Re: Re: Re: Re: bravicko
snazim se jak nejvic muzu ale zatim se to nedar..... *15* no spis se nesnazim chci ho mit ve svejch myslenkach :D -
ne tak docela...hlavne kvuli nemu neprestan normalne zit!!!! -
tak fajn budu se snazit na nej moc nemyslet budu ho vyhanet ze svejch myslenek a budu se snazit aby se ze me postupem casu nestal blazen :D -
moc velky iluze si nedelam....ale aspon mam pocit ze jsem udelala co jsem mohla *3* *15* -
*5* njn :)dam na tvoje rady *15* -
sem moc rada...prosim te hlavne se netrap kvuli pitomostem....staci ze se clovek musi trapit kvuli vaznym vecem... -
tak trosku mozna j *3* -
ja taky ne...ale podle me tam kvuli ni NESEL!!!
citis se lip? *3* -
njn *9* ted ale nevim presne co -
no ja jsem slysela myslim neco jinyho... *3* -
sem pro ja bych tam hrala hned *9* a s Robem... mmm *15* Rob sel na ten konkurz stejne jnom kvuli kristen.... protoze se mu libila *9* *3* *15* -
nic proti ale nekdy mam dojem ze vam by se nelibilo nic....teda pokud by jste tam nebyly VY!!! *4* *4* *4* *15* *15* *15* -
tjn nebyla moc slavna to az ted *15* -
ale pokud vim....kristen predtim taky znal malokdo *15* -
jj jasne :) ale myslim ze se tam docela hodi... :) je pekna -
Re: (x
Tak to nejsi sama kdo to říká... *1* *1* *1* -
no emma watson určo nee....já nevím...třeba nějaká neznámá herečka....drobná, křehká, stydlivka *15* ona jako není špatná herečka, ale do toho se prostě nehodí..až na vzhled *3* -
a koho :) *3* kdo by se tam podle tebe hodil *3* -
ale ona se ta herečka na tu roli moc nehodí....je taková hrubá...myslím třeba hlasem a já si ji spíš podle knížky představovala jinou.... *9* -
vzdyt rikam ze chyby dela kazdej...jen vas chci videt co budete delat az se zamilujete(do normalniho kluka) *15* *15* *15* *15*