-
Re: Re: Re: Re: Re: bravicko
ja nevim me prijdou docela fajn obe... ale trochu me stve jak polibi jacoba a :(edward tim trpi :( -
jenze povah herecky nemuzes srovnavat s povahou postavy...to by pak pulka filmu vubec nemohla vzniknout *15* a bella je proste normalni, trochu strelena ale narozdil od upiru a vlkodlaku normalni a chyby dela kazdej... *3* -
tak to na 100%...ale ta Bella si toho Edwarda ani Jacoba nezaslouží...já ji moc nemusím...má divnou povahu...a i ta herečka ji blbě zahrála...ona tam moc nesedí....m spíš povahu rockerky a hraje takovou citlivku *13* -
Re: Re: Re: Re: bravicko
tak fajn :) kdyz myslis :) *15* ale myslim si ze knizka je lepsi jak film :D -
me se dlouhy vlasy libej..jak na kom, ale jemu slusej....ale edwardovi by neslusely *15* -
*15* já jen doufám, že ho zahraje tak dobře, jak je v knížce popisován. oni do toho filmu toho vždycky daj hrozně málo *16* -
ja neurazim jacoba jen me pridou desny ty dlouhy vlasy... posud sama... edward ma peknej rozcuch :D *15* -
*15* já jen doufám, že ho zahraje tak dobře, jak je v knížce popisován. oni do toho filmu toho vždycky daj hrozně málo *16* -
neurazej jacoba...ja ho mam rada a je mi ho trochu lito...teda bylo nez jsem zjistila ze to s nimbude mit happy end... a navic mam slabost pro indiany *3* -
jj jasne ... ale proste kdyz se rekne taylor tak se mi vybavi jacob ze stmivani a pride mi strasne slizkej zato edward... hotovej poklad :) -
(x
on je nejvic sexy!!!!!!!!!! *14* -
Re: Re: Re: bravicko
hezkej je...ale ze na roberta nema to bych se hadala...ale nebudu-nechcim si te znepratelit a ty uz muj nazor znas *15* podle me jsou oba hezky...kazdej svym vlastnim zpusobem a proto se nemusej libit vsem stejne *3* -
Re: Re: Re: bravicko
jj myslim ze si to zaslouzi :)taylor je hezkej :) *3* ale na Roba nema :) -
Re: Re: bravicko
tak ja jsem taky v jeho fanklubu *3* -
Re: ROBÍÍÍ
no ja ho videla uz vic jak 2Ox :D *15* *15* je vazne skvelej :) *3* a Rob tam zari jako slunicko na obloze -
ROBÍÍÍ
ahujky..tak se pridavam do fanklubu..jsme z neho s tetou hotovy..:D:D kolikrat za den koukate na ten uuuuzasnej film?? *14* *14* *14* *8* *8* -
Re: Re: bravicko
jj jasne.... ja uz v nem sem ale jinak nez v robertovym :) *15* teoreticky stejne ale prakticky... :D *4* -
Re: bravicko
tzajem o roberta bude...jen se nejspis rozsiri tayloruv fanclub *15* -
bravicko
taky dneska psali v bravicku.... ze hlavni muzskou roli v new moon bude mit taylor a ze po Robertoj po uvedeni new moon do kina uz nbude takovej zajem.... *9* ale doufam ze to neni pravda a zajem bude *9* -
Re: Perry Farrell - Going All The Way
Ahoj když tak mi napiš tvůj email jestli chceš poslat tu písničku *3* *3* *1*