-
Re: Re: bozee
víc nez si myslis -
Perry Farrell - Going All The Way
Ahoj nemáte někdo pls tu písničku ze Stmívání od Perry Farrell - Going All The Way jestli jo pls tak mi napište na profil byla bych vám moc vděčná
*3* díky -
Re: Re: Re: Re: Re: stránka
JJ :) tak ja uz asi pujdu spat... treba se mi dneska postesti a bude se mi o nem zdat nejakej krasnej sen... *15* Robert forever *1* ... blazen :D -
to jsem rada, ze jsi rada ze me znas *15* ale psat mu dekovnej dopis nebudu...jen mu budu prat dlouhej a stastnej zivot *15* -
takze bysme Robovi este mely bejt vdecny protoze diky nemu se zname :) *15* jo je dobre ze te znam :) ty moe vrbo :D *1* -
kravina...kdyby nebyl, zila bys normalni zivot a nebyla posedla nekym koho nikdy neuvidis...a ani by ti to neprislo divny... to ze by to nebyl zivot se ti zda jen ze zpetneho pohledu...mozna by to byl dokonce lepsi zivot nez ted *13* ale ja si neztezuju, jak jsem psala, bez nej bych te neznala a to by byla skoda *1* -
njn ale kdyby Rob nebyl nato nechci ale ani pomyslet.... tak bych nemela kruhy pod ocima protoze do noci sem na osobnostech a mela bych o dost vic penez... prototze si porad kupuju neco kde Rob je :) ale Bohu diik za nej bez nej by to nebyl zivot *9* -
jen bez..spanek je zdravej...ale aspon priznej, ze se ti nechce....
a k tomu, co bys delala, to nevim, ale odhaduju, ze bych se s tebou neznala a nemusela bych ti rikat blazne *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* -
to ne no..... Robert je muz cislo 1 :) *15* on kdyby nebyl tak nevim co bych delAla .... *9* *7*
*1* Asi bych ted spala :D protoze to bych mela jit udelat :D -
to jo, ale kdo ne? ale hezkej usmev kazdej kluk nema!!! *3* -
ale umi se i mracit *3* *15* -
to tvrdit nemuzu...ale usmev ma krasnej *15* -
tjn kdyz se usmiva podlamujou se mi kolena :D -
to je blby...ma krasnej usmev *3* -
vic nez si myslis :D budu mit Roberta na brichu *15* ale na tej fotce se zrovna mraci ale co *3* -
docela dost...fakt to potrebujes? *3* -
mikina 1300 a triko 500 *15* -
Re: Re: Re: Re: stránka
jses blazen(nic ve zlem) a kolik to vsechno stoji? *15* -
Re: Re: Re: stránka
No vidis :) no zatim sem si ji jeste neobjednala asi az zejtra musim na to nejprve pripravit rodice je docela draha :D ale je twilight..... :) a pak chci este tricko s Robem :¨D Edwardem :) -
Re: Re: stránka
ty sis objednala twilight mikinu? a me se o nem uz 2 dny nezdálo!!! *3*