-
Re: Re: stránka
nn *9* jen pres den ... Uz se tesim az mi prijde twilight mikinka :) *15* -
Re: stránka
jj..skvela stranka...zdalo se ti dneska ty vis o kom? *15* -
stránka
Tohle je úžasná stránka :)
http://www.closeup.de/show.asp? page=xsearch&query=search%3Dtwiligh t%26referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nl c=&nlr=&referer=twilight%2Dfanshop& referrer=&language= -
Re: bozee
vadi ti to hodne ? *15* -
Re: 1000
tohle je diskuse o robertoj!!!! -
bozee
tady tahle stranka je diskuse o Roboj tak nevm proc sem tahate nejaky psichouse nebo ze dete spinkat, to si piste jako zpravu mezi sebou ne, a ne tady u chudaka Roba!.me to fakt nezajima -
Re: Hají
nazdar -
Re: Re: MATE NEKDO EMAIL
ne zatim email bohuzel nemam *9* *9* -
Re: Re: MATE NEKDO EMAIL
ne bohuzel zatim nikdo *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: :(
hele robert neni mali decko nejakej robik je videt ze k nemu nechovas zadnou uctu ze ho mas za nejakyho plysacka jinak je robert nejjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! -
Re: MATE NEKDO EMAIL
tež chci mail na neho..poslal ti ho už?plssss -
Re: Hají
papa *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: :(
myslim ze ty mena nevadej.... *3* a s tim psychousem si to este rzmyslim *15* treba nejsem takovej blazen jak se zda *1* -
Hají
Tak já už musím jít do postýlky dělat hají...Jj a zítra tu bohužel nebudu protože jdu ke kadeřnici na melírky(to sem zvědavá jak to dopadne) *7* Tak dobrou noc a zase sladké sny vy víte už o kom myslím,tak dobrou(chrrrrrrr) *15* -
Foteška(Vanity Fair)
Tady je kdyžtak ta fotka(Vanity Fair)
http://robert.lovelystars.ne t/gallery/displayimage.php?album=10 4&pos=0
Robík je kdyžtak vzadu vedle tý holky co má oranžový šaty...Ale jak říkám není tam pořádně vidět,ale fotka je pěkná...
*1* -
Re: Re: Re: :(
přesně psychouš vždycky poradí... *15* Co říkáš na ty fotky z natáčení co jsem ti dala ten odkaz???Tedkon jsem našla takovej fotku od Vanity Fair kde je Robík,ale je tam málo vidět,je to fotka kde jsou mladí herci jako třeba:ten Robík,Ben Barnes,Camilla Bell(nevím jak se to píše,ale ta kamarádka Robíka),Ashley Tistadel(sorry za zkomolení jména i příjmení)... *1* -
Re: Re: :(
a neco poradil... *9* *15* -
Re: :(
Jůůů tak to běž hnedka k psychoušovi,jako jsme dneska byli my ze třídou... *15* *15* *15* -
:(
uz sem zase mela slabou chvilku a malem sem zacala cist rozbresk... uz sem zacinala prvni odstavec... uz zacinam blaznit... :( *9* -
Re: Re: Re: Re: 1000
sakra ted jsem vam tri pridala... *3* *9*