Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: stránka

nn *9* jen pres den ... Uz se tesim az mi prijde twilight mikinka :) *15*
  • odysseus

Re: stránka

jj..skvela stranka...zdalo se ti dneska ty vis o kom? *15*
  • b.e.t.u.l.i

stránka

Tohle je úžasná stránka :)
    http://www.closeup.de/show.asp? page=xsearch&query=search%3Dtwiligh t%26referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nl c=&nlr=&referer=twilight%2Dfanshop& referrer=&language=
  • b.e.t.u.l.i

Re: bozee

vadi ti to hodne ? *15*
  • nik011

Re: 1000

tohle je diskuse o robertoj!!!!
  • nik011

bozee

tady tahle stranka je diskuse o Roboj tak nevm proc sem tahate nejaky psichouse nebo ze dete spinkat, to si piste jako zpravu mezi sebou ne, a ne tady u chudaka Roba!.me to fakt nezajima
  • nik011

Re: Hají

nazdar
  • Re: Re: MATE NEKDO EMAIL

ne zatim email bohuzel nemam *9* *9*
  • Re: Re: MATE NEKDO EMAIL

ne bohuzel zatim nikdo *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: :(

hele robert neni mali decko nejakej robik je videt ze k nemu nechovas zadnou uctu ze ho mas za nejakyho plysacka jinak je robert nejjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!
  • Re: MATE NEKDO EMAIL

tež chci mail na neho..poslal ti ho už?plssss
  • b.e.t.u.l.i

Re: Hají

papa *1* *1*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: :(

myslim ze ty mena nevadej.... *3* a s tim psychousem si to este rzmyslim *15* treba nejsem takovej blazen jak se zda *1*
  • elizabethd

Hají

Tak já už musím jít do postýlky dělat hají...Jj a zítra tu bohužel nebudu protože jdu ke kadeřnici na melírky(to sem zvědavá jak to dopadne) *7* Tak dobrou noc a zase sladké sny vy víte už o kom myslím,tak dobrou(chrrrrrrr) *15*
  • elizabethd

Foteška(Vanity Fair)

Tady je kdyžtak ta fotka(Vanity Fair)
    http://robert.lovelystars.ne t/gallery/displayimage.php?album=10 4&pos=0

Robík je kdyžtak vzadu vedle tý holky co má oranžový šaty...Ale jak říkám není tam pořádně vidět,ale fotka je pěkná...
    *1*
  • elizabethd

Re: Re: Re: :(

přesně psychouš vždycky poradí... *15* Co říkáš na ty fotky z natáčení co jsem ti dala ten odkaz???Tedkon jsem našla takovej fotku od Vanity Fair kde je Robík,ale je tam málo vidět,je to fotka kde jsou mladí herci jako třeba:ten Robík,Ben Barnes,Camilla Bell(nevím jak se to píše,ale ta kamarádka Robíka),Ashley Tistadel(sorry za zkomolení jména i příjmení)... *1*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :(

a neco poradil... *9* *15*
  • elizabethd

Re: :(

Jůůů tak to běž hnedka k psychoušovi,jako jsme dneska byli my ze třídou... *15* *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

:(

uz sem zase mela slabou chvilku a malem sem zacala cist rozbresk... uz sem zacinala prvni odstavec... uz zacinam blaznit... :( *9*
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: 1000

sakra ted jsem vam tri pridala... *3* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit