-
Re: Re: :)
j tak dem na to :D hned ted *15* at jich ma co nevic :D co njrychlejc :) -
Re: Re: :)
tak dotoho *15* deme zacit :) -
Re: :)
*1* jj z toho mám taky veeelkou radost *14* *1* ...musííme sem hooooodně psat aby měl největší diskusi *1* ale tak to určitě zvláááádnem *1* *1* pro Robíííka všechno *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
:)
je skvely jak Robovi pribejva fanklub a komentare *15* mam strasnou radost :) doufam ze casem bude mit nejvis diskuzi na celejch osobnostech :D -
Re: Re: Re: Re: bravicko
tjn :) ma ho tak sladkej... vubec neodpovida tomu ze kouri ... -
Re: Re: Re: bravicko
prave a ja si myslim,ze o to vic to bude ''lepsi'' kdyz tam bude ten jeho hlas... *14* *14* -
Re: Re: český titulky
jj díky *4* zkusim to:O)... *1* -
Re: český titulky
zkus ulozto -
český titulky
Ahooojky pslky nevííte někdo kde bych si mohla stahnoit Stmívání s českýma titulkama *3* ja to mam jen v anglčtině no a jasny, že mi sice stačej jenom obrázky *1* ale chtěla bych z toho míít i trochu víc *1* *1* tak kuju moc za odkaz...*1* *14* *14* *14* -
Re: Re: bravicko
jn aspon ze tam bude mluvit *1* -
Re: bravicko
Tak teoreticky to je pravda v New Moon bude nejvic hrat Jacob,pokud si tu knizku cetla tam sama vis.. Edward tam je na zacatku a pak druha polovina filmu,spise ke konci,ale zase tam bude hlasove pritomny takze xD -
Re: Re: Re: Re: Re: bravicko
tak já bych tam teda rozhodně kvůli robertovi nehrála. *8* a kristen byla slavná...tenhle film by se ale taky nemusel tak moc proslavit, kdyby tam nehrál ten váš rob....řekla bych, že z velké většiny to je takovej trhák spíš kvůli jeho fanynkách *15* ale kristen se tam podle mě prostě nehodí...ta patří do prokletí domu slunečnic *5* *1* -
dobou a peknej vejkend *15* -
*1* a konec...tvuj zpovednik a psychoporadce jde spat *15* -
dam na tvoji radu a budu si davat pozor :) *3* budu se snazit -
tak to zacina...pak snis cim dal tim vic az pomalu prestavas vnimat okoli a zacinas si plestr realitu a sny.... hele nerikam ze namas snit....jen si dej bacha at neprekrocim mez...zpatky se jde tezko... -
jak :D proc? nechapu to ... jen proste snim ve dne :) -
ver mi, ze te naprosto chapu....vetsinu poslednich 6ti let jsem byla ve svym svete...a ver mi..neni to dobry a mam s tim ted trosku vetsi problemy.... *13* -
nevim jestli to chci.... bavi me bejt v mym vlastnim svete *3* pripadsam si takova volna svobodna :) kdyz sem sama nejde tomu utect :) -
to je to o cem mluvim....vseho s mirou...ja ti verim, ty to zvladnes