Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Nej scéna

mně wse nejvíc líbyla scéna, jak byli na hřišti...tam byla skvělá hudba *15*
  • odysseus

Re: Páááčko

dobrou!!!
  • elizabethd

Páááčko

Sorry ale už musím pádit do hajan,ale skvěle jsme si poklábosili...Tak ahojky a dobrou noc... *4* *3*
  • elizabethd

Obrázky

Nevíš nějakou stránku kde jsou glitters ,animované,nebo ještě nějaké jiné obrázky Twilight??? *4* *5*
  • odysseus

Re: Re: Re: Nej scéna

tak to ja bych rekla prvni polibek a navsteva u cullenových *3*
  • elizabethd

Re: Re: Nej scéna

No mně se jako taky líbili všechny scény,ale aby jsem vybrala asi 2 nej scény tak to jsou:první polibek a ples... *1* *1* *1*
  • odysseus

Re: Nej scéna

to je jednoduchý!!!! všechny!!!! *15* *15* *15* *15*
  • elizabethd

ŽE BY DVOJNÍK ROBÍKA:0D

Tedkon sem se koukala na zprávy a co tam nevidím dvojníka Robíka teda aspon když měl ještě to háro...No a tam bylo že se někde v zoo narodilo malý velbloudátko a dali mu jméno čepejřinka(nebo tak nějak),protože mělo taky háro na hlavě jako Robík,a hnedka mi ho připomnělo...Jako nechci přirovnávat Robíka k nějakýmu velbloudovi,ale taky měl háro a byl a je stále rozkošnej...Tak mi to přišlo srandovní že má Robík i ve světě zvířectva dvojníka... *1* *1* *15* *15*
  • elizabethd

Nej scéna

Jako já nevím jestli to je idelistický téma ale třeba:Jaká je nej scéna v Twilight... *4* *3*
  • odysseus

Re: Re: ????

jasne, sem s nim...my uz mame mozky uplne vyschlý *15* *15* *15* *15*
  • elizabethd

Re: Re: ????

aha... *1* *1* *1* Tak můžu nahodit nějaký malý téma??? *4* *4* *3*
  • odysseus

Re: ????

no o robertovi...ale nekdy se to postupne dostane jinam...to se pak musime vracet *15* *15* *15*
  • elizabethd

????

O čem tady diskutujete??? *3*
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: edward

skoda, ze musis...jako to,vzdyt vyhnana bych mela bejt ja!!!! *15*
  • odysseus

taky myslim, ale alice je ZLATICKO!!!! ja ji mam radsi nez bellu....ale nic se ji nestane, coz je uleva, pac ja mam takovej talent, ze moje oblibeny vedlejsi postavy vetsinou umrou.... *9* *9* *9* *9*
  • swery

no nic ted k filmu jak ta Jesica ja nevim me prijde takova trosku jeta ale zla neni *15* ja rika ne: ta malá,tmavovlasá Alice je fakt divná....chodí s tím klukem Jasprem co vypadá jako by měl bolesti *15*
  • swery

Re: Re: Re: Re: edward

=) to sem rada ze rob *4* je fakt talent
  • odysseus

Re: Re: Re: edward

uprimne...ja nad tim vlastne ani nepremejslela a takhle o tom ani nepremejslim...kterej je prvni?asi vsichni...je to takova velka grupa hezkejch hercu, kterejm preju uspechy ve vesech smerech(v osobnim zivote i v praci) ale kdyby ses zeptala, kdo tam je, tak ted by me napad rob jako prvni
  • swery

Re: Re: Re: edward

ne ale rychle napis kdo to je ten prvni *7* *4*
  • odysseus

Re: Re: edward

prestanes se se mnou bavit kdyz reknu ne? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit