-
Re: Re: Re: Re: Nej scéna
mně wse nejvíc líbyla scéna, jak byli na hřišti...tam byla skvělá hudba *15* -
Re: Páááčko
dobrou!!! -
Páááčko
Sorry ale už musím pádit do hajan,ale skvěle jsme si poklábosili...Tak ahojky a dobrou noc... *4* *3* -
Obrázky
Nevíš nějakou stránku kde jsou glitters ,animované,nebo ještě nějaké jiné obrázky Twilight??? *4* *5* -
Re: Re: Re: Nej scéna
tak to ja bych rekla prvni polibek a navsteva u cullenových *3* -
Re: Re: Nej scéna
No mně se jako taky líbili všechny scény,ale aby jsem vybrala asi 2 nej scény tak to jsou:první polibek a ples... *1* *1* *1* -
Re: Nej scéna
to je jednoduchý!!!! všechny!!!! *15* *15* *15* *15* -
ŽE BY DVOJNÍK ROBÍKA:0D
Tedkon sem se koukala na zprávy a co tam nevidím dvojníka Robíka teda aspon když měl ještě to háro...No a tam bylo že se někde v zoo narodilo malý velbloudátko a dali mu jméno čepejřinka(nebo tak nějak),protože mělo taky háro na hlavě jako Robík,a hnedka mi ho připomnělo...Jako nechci přirovnávat Robíka k nějakýmu velbloudovi,ale taky měl háro a byl a je stále rozkošnej...Tak mi to přišlo srandovní že má Robík i ve světě zvířectva dvojníka... *1* *1* *15* *15* -
Nej scéna
Jako já nevím jestli to je idelistický téma ale třeba:Jaká je nej scéna v Twilight... *4* *3* -
Re: Re: ????
jasne, sem s nim...my uz mame mozky uplne vyschlý *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: ????
aha... *1* *1* *1* Tak můžu nahodit nějaký malý téma??? *4* *4* *3* -
Re: ????
no o robertovi...ale nekdy se to postupne dostane jinam...to se pak musime vracet *15* *15* *15* -
????
O čem tady diskutujete??? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: edward
skoda, ze musis...jako to,vzdyt vyhnana bych mela bejt ja!!!! *15* -
taky myslim, ale alice je ZLATICKO!!!! ja ji mam radsi nez bellu....ale nic se ji nestane, coz je uleva, pac ja mam takovej talent, ze moje oblibeny vedlejsi postavy vetsinou umrou.... *9* *9* *9* *9* -
no nic ted k filmu jak ta Jesica ja nevim me prijde takova trosku jeta ale zla neni *15* ja rika ne: ta malá,tmavovlasá Alice je fakt divná....chodí s tím klukem Jasprem co vypadá jako by měl bolesti *15* -
Re: Re: Re: Re: edward
=) to sem rada ze rob *4* je fakt talent -
Re: Re: Re: edward
uprimne...ja nad tim vlastne ani nepremejslela a takhle o tom ani nepremejslim...kterej je prvni?asi vsichni...je to takova velka grupa hezkejch hercu, kterejm preju uspechy ve vesech smerech(v osobnim zivote i v praci) ale kdyby ses zeptala, kdo tam je, tak ted by me napad rob jako prvni -
Re: Re: Re: edward
ne ale rychle napis kdo to je ten prvni *7* *4* -
Re: Re: edward
prestanes se se mnou bavit kdyz reknu ne? *15*