Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • swery

Re: Re: edward

mas pravdu ale robert je ted prvni ze jooo??? *15*
  • odysseus

Re: edward

no...rozhodne jsme normalnejsi nez nekdo nejmenovany(spousta nejmenovanych)...teda ja urcite, pac podle me je hezkejch hercu je hafec a on je proste jeden z nich *1*
  • swery

edward

jo radost by mela *15* ale jestli rob to nevim by si myslel ze sme sileny fanynky *15*
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: Role

mas pravdu...to by to vysvetlovalo *15*

a co jit zase nahoru???? betuli by z nas mela radost!!!! *15* *15* *15* *15*
  • swery

ano to vysvetluje to proc se nechce na sebe divat, kdyz pak vyjde film
  • odysseus

a nebo ze se pak sobe nepodoba *15* *15* *15*
  • swery

co ja vim...třeba se mu to nezdalo moc vyvazene *1*
  • odysseus

proc myslis? *15*
  • swery

o si to porucil sam edward *15*
  • odysseus

jo bella normalne vypada a ostatni upiri taky!!! ja nechapu jak se jim to s edwardem tak povedlo prehnat *15* *15* *15* asi nekomu ujela ruka *15* *15* *15*
  • swery

to vis oni chteli chteli rposadit aby vypadal upirsky ale je pravda ze to nekde prehnali zato bella nevypada nikde prehnane namalovana nebo bila to se jim zase povedlo
  • odysseus

ve stmivani byl hezky bilej, ale na nekterych plakatech tu uz prehnali....je tam jak natrenej bilou barvou *15* *15* *15*
  • swery

pravda me staci stavat v sest a vklidu se nasnidat a v 7:10 mi jede bus *15* kdo by to rano stihal nebo se mu chtelo to by musel mit osobniho maskera treba rob ve stmivani byl hezky bilej ale bila bych byt zase nechtela *15*
  • elizabethd

Mně se taky líbí jak to má ty vlasy udělaný ve Stmívání ale i taky se mi líbí jak to má tedkon,no prostě taková proměna... *1* *1* *1*
  • odysseus

a nebo ho nebavi se holit *15* *15* *15* ja nevim, ale me by to nebavilo *15* *15* *15* taky se rano nemaluju, ale radsi si prispim *15* *15* *15*
  • swery

moje rec...asi to nestiha...nebo si pripada vic sexi *15*
  • odysseus

ale mas pravdu...vypada hezky skoro vzdycky(jen to strniste by mit nemusel *15* )
  • swery

no právě *4*
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Role

taky si myslim, ze mu to ve filmu slusi vic,ale myslim si, ze nechce vypadat i v zivote jako jeho nejslavnejsi role...podle me chce byt sam sebou,ne edwardem....
  • swery

Re: Re: Re: Re: Role

dnesni tema ja nevim treba robertovi vlasy ... ja osobne si myslim ze mu to vic sedlo ve filmu nez kdyz z toho ma hnizdo i kdyz to hnizdo je roztomily a taky hezky *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit