Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo prosím něco o nějakém westernu kde by měl hrát? Myslím že s herečkou jak hrála v Mumii ale to nevím jistě.Nevím jestli už ho natočili, točí nebo zrušili nebo co.
  • Jo jo, těch pěkných scén je tam více ve všech dílech.
  • myslím si celkově... že je to těžké natočit skoro pro každou osobnost... když k tomu člověku nic necítí jen po natačení jsou přátele... hrůza asi bych na jednu stranu nechtěla točit filmy *4*
  • Jo taky jsem to slyšela, ale ta jak s ním natáčela Bel Ami řekla zase opak. No já si myslím, že když je někdo nachlazený tak líbat se je blbý. Ale pokud je zdraví, tak si neumím představit aby bylo nepříjemný líbat se s takovým hezkým chlapem, snad jen kdyby mu bylo cítit z pusy , ale o tom v tomto připadě pochybuji. To musí mít nějak zmáklý.
  • To jsem taky četla,a potom ještě,že se na premiéře k němu tulila jak nikdy předtím,takže kdo ví *15* *15* On se k tomu vyjádřil,že byl nějak nachlazenej,takže při líbání nemohl pořádně dýchat a že i jemu to bylo nepříjemný *7* *7*
  • herečka s kterou hrál (voda pro slony) tak řekla,že v postelové scéně stojí za prd... chudák... takovou krityku si nezasloužil *4*
  • Jarynka27
    Jen pro ty co to neviděli,bohužel jsem mezi nima i já *7* http://tubehned.cz/video/_6b2XhXkPpg/Water-For-Elephants-Movie-Trailer-Official-HD.html fakt je tam úplně k sežrání *14*
  • Mě se vousy nelíbí na žádném chlapovi. Ale fotky jsou pěkný. Hodně se mi líbí ty s Emili sluší jim to možná víc než s Kristen nevim.
  • No on nemůže být 4 roky stejný, to je jasný, proto je jiný ve stmívání a v rozbřesku. Ale souhlasím s tím, že ve stmívání byl nejhezčí z Twilight. Jinak vzhledově ve vodě pro slony. Ta byl nejhezčí a i nejlépe hrál.
  • určitě to stojí za to se kouknout na nezapomeň na mně... jinak taky vidím změnu jakej by ve stmívání a jak vypadal v rozbřesku... akorát teda se mi líbí v rozbřesku jak padne do šoku... právě tam sem si všimla hodně tej změny i že má jaksi kruhy pod očima (nebo něco takového) *4* být svobodná tak ho beru všemi deseti *15*
  • Přesně! Když má ty vousy tak vypadá divně. Mě osobně s nejvíc líbí ve stmívání BD a ve voda pro slony :-D Nezapoměn na mě jsem neviděla ale prej je to do dost smutný... Už sem se na to chtěla kouknout mockrát ale nějak se mi na tom nelíbí, že je s někym jiným něž s Kristen :-D
  • latyka
    souhlas, případně maximálně strniště *3* *14* *14* *14*
  • latyka
    mně ty čočky připadaj taky úděsný,hlavně ze začátku BD v nich vypadá divně. A mně se líbí,když má ty vlasy tak akorát.Ty delší mě zas tak netankujou. Nezapomeň na mě jsem neviděla,ale ve Voda pro slony mu to fakt sekne. O čem to je?Furt nevim,jestli se na to kuknout.Poslední dobou jsem pak s těch silně emotivních filmů celá rozhozená *7*
  • děvčata tak jsem zjistila,že se mi fakt Robert líbí v reálu a z filmu asi z Nezapome'n na mě,tam je úplně nejvíc roztomilej a vypadá jako chlap *14* ve Stmívání je taky pěknej,ale díl od dílu to s ním jde z kopce-ale to dělá víc makeupu a čímdál hnusnější odstín čoček *1* teda mi to přijde
  • Tak rozhodně mu to sluší víc když je teda oholenej *15* *15*
  • Moc pěkný, ale fakt nesnáším, když někdo za pomocí photoshopu mění obličej na fotce a v tomto videu toho bylo víc než dost *11* A to je děs!!!! Ale jinak bomba *1*
  • Díky :-)
  • latyka
    Tak jsem objevila zajímavou stránku.Kdyby jste se někdo nudil,tak si můžete prohlídnout "pár" fotek s Robem *1*
    http://www.zimbio.com/photos/Robert+Pattinson/Robert+Pattinson+at+LAX/gaCVrPOhcwf
  • your-darling
    děkuju :))
  • http://stmivani.blog.cz/1201/nove-ukazky-z-bel-ami

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit