-
je vynikající herec. On a jeho holka se k sobě skvěle hodí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
To máš naprostou pravdu!! Já si myslim, že je to musí pořádně štvát!! Kdyby takhle mě někdo vyfotil a přidal tam nějakýho chlapa v divný pozici.. Já bych pěkně zuřila :-D
-
A já myslela, že Rob se líbí jenom "puberťačkám" :D :D
-
no můžu ti jí poslat, když mi dáš kontakt, ale vypadal ve skutečnosti stejně jako na fotkách z internetu... :))
-
*přebalují...
Všimla sem si tý chyby až ted a zní to fakt děsivě... :D -
Vin je dobrej, ale Selena tam být nemusí :D :D Ale je fuk, kde Rob je, hlavně že se líbí nám, no ne? :D
-
Tý jo, ukázky jsem neviděla. Mohla by si mi poslat odkaz prosím??:)
Já právě jenom četla knížku a nijak moc mě to nezaujalo... Vlastně jsem to četla jen kvůli tomu filmu... No sem na to zvědavá no.. :)
Každopádně Voda pro slony měla grády :D *14* *14* *14* *14* -
No já mám raději, když jsou ty fotky pravé. Tam kde je sám v normální poloze je to pravá fotka, ale téměř všechny fotky s Kristen jsou fotomontáže. Také ty kde má velké svaly. Porovnej si fotky z natáčení DBkdyž točí scénu na vodopádu a pak ty tady a uvidíš 100% poznáš ty pravé. On moc namakaný není, ale to je dobře. Velké svaly malý mozek.
-
Mě by teda celkem zajímalo, který fotky jsou pravý a který fotomontáže. Pár jich je hodně nepovedených a umělých *1* Ale každopádně naprosto úžasný pohled *14*
-
tak mi tak připadá,že Rob udělal radost několika,ženám *4* přišlo mi to jako by fotil do dívčího kalendáře (do kalendáře pro ženy) *15*
-
No video je to dobrý A strašně mu to tam sluší, ale nelíbí se mi nějaký ty snímky kde je s tou holkou (myslím že to byla Kristen). Vypadá to, jako kdyby to byl děvk** nebo tak něco.. Víte co myslím. :-D
-
Mne osobne libi vic Remember me než ta Voda pro slony *4*
-
Přesně.. snad už to brzo bude.. *2* *7*
-
naprosto chápu s tím slintáním... *14* oooouuuu.... *3* wow.... *5* fešák je tam... *15*
-
holky kouknětě na tohle peprné video s Robem..je uplně k sežrání..nevím jak vy ale já u toho videa slintala *14* *14* *1* *1* http://www.youtube.com/watch?v=--4xhrzab80&feature=fvwrel
-
Ahoj, myslím, že dabovaný ještě není, ale já si ho včera stáhla už v hodně dobrý kvalitě ;-) Ale taky doufám, že už to brzo bude.. :-D
-
Ja sem dneska dostala stmivani pouzdro *14*
-
Zdravím, nevíte náhodou jestli už není Rozbřesk dabovaný?? Už bz mohl být když je konec ledna.. *3*
-
mě nevadí filmy z dřívější doby,ale musí být o něčem... třeba voda pro slony má děj nebo i ten miláček co jsem viděla ukázky... ale co jsem viděla ukázku na něco jiného mě nic nezaujalo,právě si myslím,že je to škoda,že umí dobře hrát... ale jak jsi pisala neměl to včem pořádně ještě ukázat.nečetla... *4*
-
jo ty filmy se mi taky zdají na prd, ale né kvůli tomu, že tam hraje on... Hodně lidí říká, že je herec na nic, ale v těch filmech bez děje se nedalo ukázat co umí :))
Jo a jestli nemáš ráda filmy z dřívější doby, tak se ti Bel Ami taky líbit nebude. Četla si knížku?? :)