-
koukala jsem na filmy kde hraje Rob,ale nic moc mě to nezaujalo krom toho , že hraje ve filmech z dob já nevim jakých *15* tak děje nic moc... *13* na co bych se koukla tak je miláček... ale na to si ještě počkáme *4*
-
Úplně miluju scénu z 1.dílu jak Bella podle té knížky pozná,že je Edward upír a jak když na ní čeká před školou kolem něj projde a jdou do lesa,navíc ta hudba k tomu,prostě úžasný a ten jeho pohled ještě víc *14* *14* *14*
-
tak včera jsme s přítelem shlédli Voda pro slony a fakt boží... krom toho , že si ze začatku přítel dělal srandu,že je to upír *15* tak se mu to nakonec taky líbilo a to je co říct *4* jinak je fakt , že mu tam ten střih asi zatím nejvíc sluší co jsem viděla... ale zahrál to krásně kloubou dolů.... *4*
-
škoda,ale Vin si to taky zaslouží *3*
-
Ty bláho!! Už není 1.! On ho předehnal... :-( :-/
-
A nějaká fotečka Roba ze soukromýho archivu by nebyla? *1* třeba to zrovna byla jen blbá fotka,ale já ho tam vůbec nepoznala *9*
-
to jo, ale ne takový ty co přepalují děti s "kyslíkovou maskou" :D :D
Ale Robovi to s dětma prostě sluší :D -
Masakr
-
Na fotkách s miminkami je opravdu sexy. Ono to má obecně grády když chlap jde s dítětem.
-
týý jo, mám to asi všechno stejný :D :D ale v posledním díle toho bylo víc.. Asi hlavně to, když poprvé uslyšel myšlenky Renéesme... to bylo nádherný :))
Na nezapoň na mě se nemůžu koukat, protože je mi tam líto.. a Voda pro slony taky, ale to alespoň dobře zkončí :D -
byla jsem se v Londýně podívat a ta figurýna byla hezká, ale podobal se nejmíň ze všech.. Bylo mi to trochu líto, ale tak co se dá dělat... U některých jsem si říkala "Proč se ta ženská nepohne?" :D a ona to byla figurýna, ale Rob byl vážně moc umělý :))
-
jo no, ale tvrďák se k němu nehodí :D Nejvíc se mi líbil, když měl ten sestřih ve Vodě pro slony :)) Tam byl perfektní :))
-
týý jo, chtěla bych ho vidět za pár let, až bude mí svoje děti... Přijde mi roztomilý, když se o ně chlap stará :D :D
-
Jasne ze by byl *1*
-
Mě by úplně stačilo,podívat se na nějaké natáčení...být toho součástí.Už jsem shlédla hodně videí z natáčení,z focení Twillight...a vůbec by mi nevadilo,kdyby to byl nějaký historický film...miluju ty kostýmy *4*
-
Robert Pattinson Will Be A Great Dad, ‘Breaking Dawn’ Director Says
Bill Condon reveals what we knew all along — Rob’s natural and kind with children. Find out why he will be the perfect father!
Robert Pattinson is so sweet, and now the director of Breaking Dawn has revealed why he will be an amazing dad!
Rob, 25, gets a rave from Bill Condon on the DVD commentary of Breaking Dawn.
“You look at Rob here and you get a little hint of what you’ll see a lot of in the second film,” he says. “He is unbelievably tender with babies — with children, not just babies. He was with Mackenzie [Foy] too. There’s something that changes about him when he’s with children. He’s just so sweet and caring and I think you really get a little glimpse of that here.”
Do YOU think Rob will be a great father in real life too,? -
Rob Pattinson’s ‘Twilight’ Co-Star Reveals: The Craziest Thing A Fan’s Ever Done To R-Patz
One time a woman went at Rob Pattinson with a pair of scissors! Can you believe it?
We know Robert Pattinson is one of the most famous guys in the world, but one fan took things a little too far recently when she tried to go after his luscious locks. That’s just not cool!
Rob’s Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 2 co-star Joe Anderson told The Sioux City Journal about one of the craziest fan encounters we’ve ever heard.
“A woman was standing outside the Sutton Place in Vancouver with a pair of scissors,” he said. “She had flown from England to cut some of Robert Pattinson’s hair for a doll.”
Don’t get us wrong, we’re obsessed with R-Patz just like everyone else. However, we’d NEVER fly across the world with a pair of scissors and try to chop off his hair. That’s nuts!
What’s the craziest thing you would do with Rob? -
No tě když mi bylo 15, tak jsem milovala Leonarda Dicapria. Na filmy s ním se ráda podívám i dnes. Ale v podstatě si myslím to samé co ty. Je to fenomém a až přijde nový tento zase půjde do ústraní.
-
Jo nezapomeň na mě je příběh co má sílu. Bohužel pro mě nenapravitelného romantika to skončilo špatně, ale zároveň tak úžasně. To nikdo nečekal a i když mě baví filmy kdy od začátku vím, že to dobře dopadne, tak tohle bylo to správné osvěžení. A Robert se mi v této roli také líbil.
-
Mě je 44 a jsem na tom jako Vy *3* *14* *4*