-
Sice nevim jakou školu studoval, ael vim že má sestry. -
Nevíte někdo, jakou školu studoval? Nebo jestli má sourozence atd.
-
No já si myslím, že Twilight je dobrý únik od reality. Vždy se odreaguji a zasním. Herci se mi líbí, hlavně Robert a Kristen jsou krásný filmový pár Docela bych jim to přála i v reálu. S Robertem jsem viděla víc film a skoro vždy se mi líbil, nejvíc v remember me. Voda pro slony je také dobrý film. Těším se v únoru na Miláčka podle ukázek by to mohl být také dobrý film. Nelíbil se si jak hrál postiženého letce to bylo divný (psycho). Z Roberta roste nová star tak mu to přejme.
-
Mě se teda Rob moc nelíbí, hezčí je jak hraje Jacoba...
-
prostevsechno.blog.cz
prosím koukněte a kdyžtak doporučte dál :D díky *8* -
Tak už tu zase nejsou,to je fakt zajmavý *7*
-
Co ty mínusky jako mají znamenat???!!!! *7* Se tady s něma nějak roztrhl pytel a nevidím k tomu žádný důvod!
-
Tady http://videoklip.osobnosti.cz/robert-pattinson--kristen-stewart-and-robert-pattinson-pt2
Je mi jasné,že v těch filmech to nenatočí celé najednou,ale stejně *1* Se mnou by ho bolely ruce jen by mě uviděl *1* -
mimochodem kde si to našla? že bych taky kukla...
-
já myslim, že to nebude taky tak růžový *1* možná že jsou lehounký,ale Taylor myslim u 3 v bonusech řikal,jak se natáčelo jak nesl Belu na horu,aby byl cejtit jen jeho a ne jeji pach.A že jí tahal snad půl dne, že tu scenu nemohli natočit a odpol už prej vůbec necejtil ruce *1* *1* *1*
-
Dívám se na videa z focení Roba a Kirsten.Ty herečky snad musí mít 40kg i s postelí,když vidím,jak si ji tam Rob nadhazuje *1* Kolikrát když ve filmu vidím,jak herec nese herečku,bez toho aby se zadýchal nebo vypadal unaveně,říkám manželovi,že by chlapci strnul úsměv,kdyby měl táhnout mě s 80 kily živé váhy *1* *1* *1*
-
Tak to je moc, Jackii28 se tam schovává za nick Míša a píše neskutečné nesmysly, včetně toho, že Jackii zemřela. A to jen aby věděla,co na to budou ostatní říkat. To je fakt moc. A já na to skočila a litovala ji,že umřela. Fuj Jackii *16*
-
Tam se to těma mínuskama jenom hemží a absolutně nechápu za co,vždyť jsou to normální komentáře *7* *7* se asi někdo nudí nebo co *3*
-
děkuji vám za odpovědi moc si toho vážím *4*
-
když už to tu píšeš tak jsem se taky musela kouknout, celkem zajímavý...že je huba nebolí z některých slov. A Vejinko, ke Kristen už nepáchnu, chtěla sem se zeptat co je u ní nového a ještě dostanu mínus... zvláštní lidé :D.
-
já se musela taky kouknout a strašně jsemse pobavila *15* to jsem myslela že je taková zábava jen u kristen... *15*
-
No tak teď jsem byla mrknout na diskuzi u té Dominiky Myslivcové,abych se teda dozvěděla co to s tou Jackie28 má znamenat a to je debata opravdu na úrovni,víc k tomu ani nemá smysl dodávat *7*
-
ahoj pravda to není když sekoukneš na www.people.com je to americká stránka o všech novinkách a hvězdách pod jménem Robert Pattinson to tam není a ze zkušeností s touhle stránkou vím že by to tam 100% bylo *15*
-
neni vůbec za co :)
-
jo no, protože jí tam moc v oblibě asi nemají... :D