-
I tak jsou maskéři ,,Páni mistři´´protože to co dokázali je fakt mazec *3* *3* a na Belle se dobře vyřádili *15*
-
zjistila jsem že to neni bela na stole jak umřela ale jen nafukovací bella :-O. Někde je i foto jak Kristen leží vedle "sebe".
-
To máš pravdu,teď jsem nakoukla ke Kristen a ta debata stojí opravdu za to *8* *8* Někteří lidi jsou opravdu zvláštní *15*
-
aspoň nějaká pozitivita u Roba... opravdu mi příjde že tu chodí normální lidé... chudák kirsten ta je zamořena ulítlíma věcma... taylor ten fanynkama jen ve stylo... miluju tě tylor *15* aspoň že Rob tu má normální diskuzi
-
jako upíra bych ho též brala *15* ale moc me k nemu nesedi ty vousky... ale to je asi tím že ho znám ze stránky upíra... *14*
-
dcl peknej hlavne ve stmívání
-
nechci ti nic prozrazovat teda :-) ale ano budou ji držet dál, protože by měla být Bella "jaksi hladová a nezadržitelná" nebo jak to mam říct, ale ona se drží na uzdě. Vychovávaji ji všichni, Jacob(kvůli otisknutí),Rosalin,.. Moc si to nepamatuju, četla jsém to před časem.
Jarynka26: ale udělali ji hezky mrtvou, dobře provedeno. -
Pěkný fotečky *3* ,teda až na tu jak leží Bella ,,mrtvá´´na stole *7*
-
kdo vůbec bude renesme vychovávat,já teda tu knihu nečetla,není na to momentálně čas a ani v knih kupectví momentálně není... *13* ale časem se na to chystám... někde jsem četla že ji budou držet od bell ze začatku dál... že se svým způsobem o ní bude starat edward...? (ale nechci něco říkat co není pravda třeba,proto se ptám *2* )
-
to jo, ale třeba je to kvůli Renesme, protože tam vidim malou ponožku:-). Aspoň máme nějaký pohled do druhé části.
-
paráda... ale ta foto vánoční mi příjde moc umělá *1* na to jak to tam vždy vypadalo u charliho *1* ale jinak bomba fotky
-
pardon, nezkopčilo se mi to, tak že tady je blog
http://hannah-montana-twilight.blog.cz/rubrika/rozbresk-fotky-z-filmu -
chtěla jsem přidat fotky,ale všimla jsem si že je má někdo na blogu tak se jukněte, a jsou tam fotky ze zmiňované sex scény( druhá část), libovka!!!
-
Vejinko teď ho sem dala latyka, ale to co jsem viděla byla lepší kvalita a pak to smazali kvůli právům tak zkoukni co tu ted je jinak to bude třeba taky fuč.
-
Hoj, jojo je to z dvojky. Zrovna jsem se o tom bavila s your-darling před nějakou dobou.
-
dobrý.. vypadá to jak možná z dvojky... ale to se uvidí asi až budou jistější videa nebo film , ale jinak mazec... *14*
-
Ahojky,
podivejte co jsem objevila a vypadá to,že by to fakkt mohlo být z dvojky
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YUounipymHI -
dramatickej *2* chudák.. já bych teda takovej porod nebrala... a to mám jeden za sebou *1* ale musím říct bezva natočené... drsně zahrané... a to myslím celkově... lepší herce fakt nemohli vybrat... *14*
-
tak odkaz na youtube.... *3*
-
jo jo udělali to dobře :D, ale myslim úryvek z druhé části,kdy už je upírkou, našla jsem to na youtube, jak stojí Ed. za ní,líbá ji krk a ona ho přehodí na postel no a pak ji roztrhá svetr... Jestli dvojka bude jako knížka tak to bude zajímavé...