Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V tom případě ses tady nějak zatoulala né?? *1* *1*
  • V tom případě jsi tady nějak zabloudila né?? *1* *1*
  • tak myslím si že každej má svůj vkus typu kluka... a nechapu proc to nekomu vyvracet slovy fuuuj... me se líbí jen v podobě upíra :-D jinak muj vkus to není,ale hraje výborně... má můj obdiv
  • fuuuuuj! komu se libi? *12*
  • My už to delší dobu víme *3* *1* *1*
  • ještě že tak *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ahoj uz jste nekdo videl Rozbresk 1.cast? Ja jo sice z kina a z titulkama ale stalo to za to si to stahnout je to uzasnej film doporucuju si to stahnout *3*
  • Navíc nevím kolik stojí ty kupony,známky,utratí se hafo peněz a autogram třeba ani nedojde *13* *13*
  • to je fakt tak těžky... *8* jsem myslela že pošlu něco a je to... ale neeee další podrobnosti okolo toho... škoda,že je to tak těžké *7*
  • Já jsem si o něj chtěla napsat,ale jak jsem zjistila co to obnáší tak mě to přešlo *1*
  • mno psát nebudu mě to hlavně zajímálo čistě teoreticky jak to funguje atd. ale vidím že to není žádná sranda *15*
  • Jarynka27
    Já jsem sice nepsala,ale něco o tom vím *3* Do větší obálky vlož tvůj žádací dopis s fotkou nebo co chceš podepsat a do ní přilož oznámkovanou a sobě adresovanou obálku,dobrý bude,když na tu větší obálku napíšeš-Do Not Bend tzn Neohýbat.V průměru to bývá minimálně 3 měsíce než ti dopis příjde.A vím,že by se mělo do obálky vložit několik Mezinárodních odpovědních kupónů,které budou použity k doplacení k hodnotě anglických známek,dají se zakoupit na poště.Tak nějak by to mělo co vím fungovat,ještě záleží kam až to budeš posílat.Tak hodně štěstí *3*
  • mám takový dotázek... už jste někdo pisal zda jo tak hodit zkušenost... jestli se to vrátí zpět nebo odepíše... a hlavně jak to funguje... zda to česká pošta veme a kolik stoji i známka třeba... děkuji moc *4*
  • v.e.r.k.a
    Je to jen jeho kamarádka *3* sešel se s ní kvůli nějakému projektu neboj te :) s Kristen je pořád...
  • Taky si myslim *1* *1* *1* *1*
  • Jarynka27
    Jo jsou spolu *4*
  • chápu to dobře že rob a kristen jsou spolu jak v twilight tak ve svém reálném životě *1*
  • Jarynka27
    Beztak nějaká vzdálená sestřenica *1* *1* *1*
  • Urcite je to pribuzna *1* To by Kristen neudelal *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jarynka27
    Tak Rob nám prý randí s blondýnkou z filmu Disturbia *8* *8* Ikdyž bereme novináře s rezervou že jo,ale je s ní vyfocenej *13* *13* Třeba je to příbuzná *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit