-
To to trvalo *1* a zaslouzi si to *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
I like it:) Rob je na prvním místě *14* *14* *14* *14*
-
Rob je prvnííííí *14* *14* *14* *14*
-
ale ten film je už natočený ne?? z roku 2008.
-
já akorát nechápu jak je možný, že z první části průběžně utíkalo dost fotek,přeci i video z natáčení z Ria a ze dvojky nic,to snad pak proflakujou postupně schválně nebo nevim *10*
-
Druhá část už je dávno natočená *3* Oba díly se natáčely najednou.
-
:DD nikdo to vidět nemohl :D protože se teprve natáčí :D
-
Prosím dejte mi bod tady : http://vanocni.datart.cz/tereza-nyklova-si-preje-tablet-apple/
Moc o to stojím děkuji!!!
*14* -
Jejda nestraš *1* třeba nás nezklame *15* *15* *15* To pak bude komentářů *1*
-
nebo to třeba udělali schválně, aby sme se třeba nelekli co tam bude :D :D
-
tak to jo :D :D já sem se divila *3*
-
Já vím že není,myslela jsem to ironicky *3* *3* No je to těžký čekat,ještě takovou dobu *13* *13* Trailer ať ani radši neukazují,to by bylo strašný,protože vím jak jsem se nemohla dočkat než jsem šla teď do kina *15* *15* *15*
-
No řekla bych, že trailer se objeví asi jako teď u první části, a to o letních prázdninách *9* Dřív podle mě ne. Což je na jednu stranu dobře, protože kdyby ho měli vypustit do světa už teď, asi by to se mnou bylo k nevydržení *15* Pořád bych o tom mlela a mlela a nemohla se dočkat ještě víc než teď *2*
-
ne není, až další listopad :(
a nevíty kdy bude trailer nebo tak něco?? :D -
Už je??? *1* *1* *1* *1* *1*
-
Bylo by to dobrý *7*
-
viděli jste někdo twilight saga. rozbřek 2.část
-
kdyby to neudělali, tak se půlka světa složí :D :D :D
-
nechtěl(a) bys náhodou psát česky??
-
I you believe that he is nice but is peknejší.A teylor lautner Robert I saw play in Harry Pottrovi and there was also nice. But I'm not such a fan of the ket I see him I do not bi aaaaaaaaa I greeted him and sincerely predstavila.S pp.