-
tak jsem včera na netu sjukla rozbřesk 1 část v aj a je to pěkný :) teda když vynechám Bellin dramatickej porod..a ten konec byl luxusní jak otevřela oči a měla je červený:)už se těšíím na pokračování
-
já na to koukám furt... zahráli to dobře... nejvíc jsem se smála, když rozbil tu postel :))
-
viděla jsem úryvek ze sex scény a vypadala dokonale..a někde jsou i fota
-
SEDM :D *14* *14* *14* nemůžu se dočkat... prostě je to bláznivý :))
-
šest ;)
-
pět *1*
-
Čtyři *1* *1*
-
jsme tři :DDD
-
Tak to jsme dvě co se těšíme:DDD
-
Mam ho rada ma uplne uzasne filmy i s Belou nejvice se mi libi dili 1.2.3.4.5.a ti dalsi nevim jestli jeste jsou je to proste skvelej herec ve stmivani i zatmneni i rozbresk
-
Ježíš já se tak těším až uvidím Kristen jako upírku, bude naprosto dokonalá *3*
-
Díky:D
-
ROBERT PATTINSON: KRISTEN STEWART JE SEXY BOHYNĚ!
Zdroj: isifa.com
Wow! Za co si Kris vysloužila tak atraktivní titul?
Robert (25) přiznává, že ve chvíli, kdy se v posledním dílu ságy Twilight jeho filmová partnerka Bella proměnila v upírku, nenacházel slova obdivu.
"Stala se z ní sexy bohyně. Vypadala naprosto perfektně," vzpomíná na dojmy, když svou přítelkyni spatřil takto nalíčenou poprvé: "Do té doby to byla prostě jen hezká holka, najednou se z ní ale stala dokonale elegantní a přitom tak sexy ženy. Upíří královna."
"Proměna Kris byla v tomhle filmu podle mě nejpodařenějším zvratem," komentuje Twilight Breaking Dawn Robert. I přesto však, že jeho partnerka byla tolik atraktivní, natáčení intimních scén bylo pro filmového Edwarda velmi složité: "Chvílemi to bylo vážně bláznivé. Měli jsme se s Kristen milovat a vedle naší postele, mimo záběr kamery, ležel chlápek, který nám přesně říkal co a jak máme dělat."
V ostatních filmech však Rob s natáčením intimností problém neměl: "Režiséři v těchto scénách většinou nechávají na hercích, jak se zachovají. Rozbřesk byl ale jiný. Bylo tam moc lidí, kteří měli jasnou představu o tom, jak by sex Edwarda a Belly měl vypadat. Jsem rád, že je to za námi." -
Poprvé se mi to ztratilo,tak jsem to posléze napsala po druhé,no a výsledek je vidět *7* Každopádně význam je stejný,na co sem někdo s takovým komentářem chodí??!!!Nenapadlo by mě lízt mezi nějaký fanoušky někoho nebo něčeho a vhodit takovej dotaz!!! *7*
-
ale je to ok... pokažd tu je jiné slovo *15* zabloudila a zatoulala... *15* to miluju takové vyvracení slovy fuuuj... nic lepšího je už napdanout nemůže... *15*
-
týý jo.. první místo.. :D
to tu dlooouho nebylo :D :D :D -
Super řečeno *3* *3*
-
promiň jestli tě tim nějak urazim, ale kdybys byla trochu pozornější, tak zjistíš, že jsme to tu probírali už nějakou dobu a jsme na diskuzi Roberta Pattinsona, kde jsou všichni možní fanoušci jeho a jestliže v twilight hraje hl. roli, tak je to trochu logický. *3*
-
Hmm, tak třeba mě *1*
jen tak mimochodem, proč sem chodíš? *1* ale vlastně dík, aspoň se mu zvyšuje návštěvnost:D -
Jééé,já jsem tu 2x *1* *1*