Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • docela ráda bych ti odpověděla, ale sama nemám tušení a myslím, že asi nikdo kromě jich dvou a jejich okolí... podle mě, všechno co se píše jsou hlouposti :))
    *1* *1*
  • mohl by mi někdo odpovědět prosím *4*
  • tyjo fakt to tam je, ale od míši, takže už ani nevim, co si mám o tom myslet *7*
  • Tak to určitě není pravda:) jestli to psali u Dominiky Myslivcový tak to pravda nebude:)
  • já tomu rozhovoru taky nerozumněla :D.
  • Dozvědela sem se,že prý v sobotu umřela Jackie28.To je strašné *8* Nevíte o tom neco?Je i z toho uplne spatne.Doufám,že to není pravda *7* Bylo to v jednom komentáři u Dominiky Myslivcové.
  • Jarynka27
    Robovi to sluší všude,ale ve Stmívání je opravdu neodolatelný *14* 1. díl jsem viděla nejvíckrát *15*
  • Jarynka27
    Mě chodijou novinky na mail,předevčírem došlo že je Rob stroj na peníze,pak nějaký rozhovor v nějakým rádiu,tam jsem stejně prd rozumněla,ale takhle velice nic,nic zajímavýho *7* *7* Ten průvodce může být v pohodě *3*
  • Aspoň Rob tady má pěkné komentáře, teď jsem se koukla k ostatním z top 10 a nic moc. To je samé : Ahoj jsem Kristen a vy jste trapný, nebo bieber je gay,a pod. No ani nemam slov.
    Škoda že nejsou nějaké novinky,já tedy žádné nenašla,a co vy??
    Jo ale už je filmový průvodce BD a je tam i to jak jsme se bavili s Jarynka26 o umělé Belle :-) asi si to pořídím. :-)
  • Ok tak děkuju.. *3*
  • ahojky Rob je prostě žůžo ale jen jako upír *2* .Slyšela jsem že požádal Kristen o ruku a ona odmítla a tak se rozešli *13* doufám že to není pravda .Jestli někdo zná pravdu tak napište předem děkuji *4*
  • your-darling
    na ulozto je film jen v tý hrozný kvalitě z kina a myslím, že to v nejbližší době líp neseženeš...
    zkus to třeba tady, ale stejně je to divný :)

http://www.ulozto.cz/11797312/twilight-saga-rozbresk-1-cast-cz-dabing-avi
  • Ahoj!Jsem ráda,že jsem si zdejší diskuzi pročetla,aspoň jsem se dozvěděla,že jsou spolu i v soukromí *14* I když spousta lidí tuhle ságu zatracuje,tak já se asi krapet zamilovala.Je to romantika,kterou ve skutečném životě nemůže člověk prožít(samozřejmě si nemyslím,že by se dal někde potkat upír) *1* Ale jelikož mám manžela a synka,tak ta romantika už skoro není,natož přibližující se té,co ukazují ve Stmívání *15* Jinak Rob se mi líbí jako upír,ale co jsem pak shlédla videa,kde jsou rozhovory s ním,tak už to není ono *1*
  • Proměna Belly v upíra http://www.youtube.com/watch?v=pJ61cg-KCS4&feature=youtu.be
    Sama jsem to tam nahrávala.Doufám ,že mi to nesmažou.Komentujte a hlasujte :D:D :D
  • páni!! Po dlouhý době je Rob zase na 1.místě!!! *2* *2*
  • IsabellSwanCullen
    Ach jo, proč jsem to nemohla stihnout, když to tam ještě bylo?? :((
    Jo, dobře, taky jsem si říkala, že je lepší si prostě počkat, ale teď vim, že to opravdu lepší neni:D
  • Né je nás osm---> minimálně *3* *2* *3*
  • Tak to je dobře, protože tohle je svinstvo. To ty lidi nemůžou počkat až budou vypuštěny oficiální videa? To je musí krást? Narovinu říkám, že jsem na to video nekoukala, nechám se hezky překvapit *3*
  • Zuzzanka.k
    Bohužel už je to smazáno :(
  • Ahojte, prosím vás nemůžete mi někdo doporučit Rozbřesk v nějaké přijatelné kvalitě ke stáhnutí pokud možno na uloz.to? Nevím, co stáhnout, tak se ptám jestli někdo už nemá nějaké ty zkušenosti... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit