-
?? cože jakto??
Hele jaktože hrál ve fénixově řádu když je ve čtyřce mrtvej.já si ho tam nepamatuju že by se tam objevil vy snad jo??pls odpovědi do vzkazů *4* -
-
Re: ?? cože jakto??
on tam není tak jako že by se tam objevil živej on hraje vzpomínky a je na mějakejch fotkách to proto se objevuje v 5 pottra
-
-
2000
*3* už jenom 3...toe supeeeer *15* 2000...a pak třeba dáme i 3000 *1* to už ci asi moooc co? *15* -
-
Re: 2000
ták dáme 3000 diskuzi *15* -
-
Re: Re: 2000
jj toe reálnějšíí *15* *15* -
-
Re: Re: Re: 2000
jo to zvládnem *4* *4*
-
-
-
-
fotky
tak nejak premejslim jestli by na netu mohli bejt fotky z robovych natorenin...nevite nekdo kde by mohli byt?? *14* *14* -
-
Re: fotky
Třeba někde nějaký.. *1* *1* kdybys nějaký našla a tak se s nima musím pochlubit.. *3* jak jsem tady někde četla, tak tam byla Kristen, Nikki a ještě někdo..? *1*
-
-
spolu
Jsou tedy Kristen a Rob spolu? -
-
Re: spolu
jo jsou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: spolu
Heji newm *7* ae doufam ze jo *3* *1*
-
-
Rob
Robert byl na show ''Help for Haiti Now'' vypadal strašně ale alespon se tam objevil:D -
-
Re: Rob
Sice je pravda,že mu to sluší víc v oholených vousech.Ale podle mě byl moc hezký i tak =O) Prostě ho mám ráda,tak mi ošklivý nepřijde.A je určitě super člověk <3=O) -
ahoj, taky jsem ho tam viděla, byl v Kondýně, žeru ho, ale vypadal tam jak bezdomák, ale to Brad Pitt taky -
-
Re: Re: Rob
no je fakt, že mě s těma vousama překvapil, ale pořád vypadal dobře. To Brad Pitt vypadal otřesně...nevím proč se tak strašně snaží ze sebe dělat obludu *7* -
Re: Re: Rob
přesně, Brad Pitt vypadal mnohem hůř než Rob. i když měl Rob ty vousy, tak mě stejně přitahoval *3* teda hlavně ty jeho oči *14*
-
-
si delas ass!! a ja sem to vypla, né -
das sem odkaz?:) nebo jak si to videla? :)
-
-
:-* :-*
v patek (25.2.) bude v blesku dvd pohrbene duse !!! sem zvedava o cem to je ae na fotkach to robovi moooc slusiii :)) *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-* :-*
a to je jako film?? nemá ho ve filmografii..:-) -
-
Re: Re: :-* :-*
asi tak... -
-
Re: Re: Re: :-* :-*
ale v angličtině je to the haunted airman *1* takže ve filmografii je *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :-* :-*
už se na to moc těším, viděla jsem to zatim jen v aj bez titulků a v blbý kvalitě :D :D takže doufám že si ten film tentokrát více užiju *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-* :-*
nehorázně mu to tam sekne...škoda že tam měl halucinace
-
-
-
-
-
-
co je to midnight sun?
prosim vás co je to midnight sun? všude o tom čtu a nevim co to je. pls odpověd do vzkazů *7* -
-
Re: co je to midnight sun?
Midnight sun neboli půlnoční slunce je to stmívání ale z pohledu edwarda není dopsaný je pouze napsaných 12.kapitol A NENí jisté jestli bude dopsáno
-
-
OMG
Omg vy tady dost slušně spamujete... *13* -
Robíček
Roba prostě miluju,ve Stmívání je nejlepší,jsme do něj absolutně zabouchlá.On je lepší než-li všichni ostatní,určiě lepší než třeba Zac Efron(ten vypadá jako nějakej Ken od Barbie.D) *14* *14* *14*je to můj názor,ale nemymslim ze je to jen můj názor.... *14* -
-
Re: Robíček
Ty woe sak jo hej ja Zaca upe nenavidi... *13* jako nic proti nemu ae je to upe sampon *9* buzerant *9* a upe si o sobe mysli *13* aRobert je upe nejfíííc *14* *1* *14* *4*
-
-
JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
ÚPLNĚ JAK MALÁ HOLKA.....ALE COOOOOOOOOOO!!!TEĎ SI TO UŽIJU ÚPLNĚ JINAK-STIHNU TOHO VÍC POBRAT A VÍC VSTŘEBAT!!!!A NAVÍC DĚLÁM DOPROVOD NETEŘI,TAK JSEM ZVĚDAVÁ CO ONA NA TO....STMÍVÁNÍ SE JÍ LÍBILO-JEDINÉ ZASTÁNÍ V RODINĚ...JINAK SI VŠICHNI POŤUKÁVAJÍ NA HLAVU....!!!!STEJNĚ SE VZNÁŠÍM DÁÁÁL.... *4* *4* *4* *4* -
-
Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
Teda musím říct, že NM jsem celý prořvala. Už mi dávno není náct a bulila jsem, až jsem vzlykala. Tak dojemný scény jak jsou ve Stmívání, scény plný vzrušení, napětí...až mi běhá mráz po zádech jen o tom píšu...
Doteď u mě vedla Zkrocená hora, ale tohle je bezkonkurenčně nejlepší film, co jsem kdy viděla. Už aby dotočili 3 a 4 díl. -
-
Re: Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
to je super že sou lidi kteří u stmívání taky bulej jak malý ,sem ráda že v tom nejsem sama , když to někomu řeknu tak maj akorat nehoráznej výtlem. i když já jsem schopná rozbrečet se iu Banbiho... *9* *9* *1* -
Re: Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
Já to taky probrečela celé- a to je mi 22 *1* ale já jsem taková- brečim i u Ordinace *1* u NM se snad ani nedalo nebrečet- je fajn pobrečet si v kině s neznámýma lidma, který jsou na TWILIGHT ujetý stejně jako já *4*
-
-