Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky lidičky

Čauky lidi, nasla jsem tento blog www.twilight--cullens.blog.cz kouknete se, docela hezkej, je tam i dost věci a denně pridavaji je jednech super holek tak jim i zvysite navstevnost /tedy ne ze by to potřebovali/ ale blog vedou dobre:-)
    Jinak Stmivani je uplne super proste a a Rob??? Nejlepsi, mam ho strasne moc rada, je to muj nej herec. Mam vsechny filmy s nim a sem proste posedlej clovek je to mladej nadejnej herec, ten ma karieru zarucenou, ne jako Zac Efron, kterej umi delat tajtrlíka jen v HSM a hrat priblblý pubertaky, (sorry fanynky), ale Rob proste zvlada i tezsi roli, napr. Little Ashes, myslim ze se s touto roli popral bravurne, Salvador byl dost komplikovana osoba a ja mu tu roli sezrala i s navijakem....a How to be??? Blbecka umi zahrat taky skvele...NO PROSTE ROB JE JEDNICKA:-) a rozhodne nejsem ta fanynka ktera ho proste porad vidi jen jako Edwarda Cullena:-)
  • rozbřesk

http://saga.blog.cz/1003/svitat-bud e-na-dvakrat

rozbřesk na dva díly? *5* co vy na to?
    • Re: rozbřesk

Bylo by to fajné, kdyby byl Rozřesk na dva díly, to je jako u Harryho Pottera a relikvií smrti, to je prostě moc obsáhlý díl, aby z toho byl jen jeden dvaouhodinovej film,...a Rozbřek je náhernej, čím ho bude víc, tím líp

No hlavně aby to bylo co nejdřív... Jednak kvůli nám co se těšíme, a taky kvůli nim, protože udělat z nich sedmnáctileté bude pro maskéry oříšek *1*
      • adrii12

Re: Re: rozbřesk

tak tak,taky se na ten poslední díl těším úplné nějvíc :-D hlavně jsem zvědavá co provedou maskéři s Kristen *3*
        • Re: Re: Re: rozbřesk

tak já myslím , že s Kirsten problém mít nebudou , protože na začátku Rozbřesku je jí čerstvě devatenáct a ve skutečnosti jí v dubnu bude dvacet , ale Robert nestárne a už mu je třiadvacet :-)
          • Re: Re: Re: Re: rozbřesk

no , ne na začátku , ale zhruba v půlce
            • adrii12

Re: Re: Re: Re: Re: rozbřesk

kaataa,máš pravdu *3* podle knížky z ní má být naprosto neodolatelná upírka,tak se na to fakt těším *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: rozbřesk

já si myslím, že to adrii myslela tak, že je zvědavá, jak si s ní maskéři pohrají až bude tou krásnou upírkou, že?

jinak souhlas... chudák R., to se asi nadřou:-)))

jo , už jsem o tom něco někde četla , všechno kvůli prachům , potřebovali by těch dílů deset :-))
  • pet2

Happy..

Best wishes for your 24th Birthday Rob.
  • jackie28

:(

tady to je jak po vymření,kde jste lidi? *1* *9*
    • your-darling

Re: :(

Že jo...žádná diskuse nic...Takhle chdáka roba z toho pátýho místa nedostaneme... *14* *14* ...:-(
      • jackie28

Re: Re: :(

to ne no:( *9* *9* ale když o něm ted nic moc nepíšou...:(
        • jackie28

Re: Re: Re: :(

jj noooo...asi tak u mě je to samý...máma je už ze mě na palici a řiká že ze mě skončí na psychiatrii páč já už nemluvim o nikom jinym než o Robovi *1* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :(

Se ti ani nedivim ... *1* Sorry že vstupuju do diskuze, ale já sem Robíkem taky posedlá a jestli můžu říct svůj názor tak úplně nesnáším když někdo pomlouvá Roba jako že mu svaly a vymakaný břichio ve filmech přikreslují a že je hnusnej atd. ... Já teda Robíka miluju !!! *14* *14* *14*
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: :(

jojo..taky ho milujeme...Mám na intru kámošku, co by za něj dala ruku do ohně..prej "Neber si jeho jméno do huby"...sem se smála... *15* *15* *15* *15*
            • sarda

Heey ještě já tu sem, taky šíleně miluju Roba *14* *1*
            • your-darling

jo tak to já možná ani to ne... *15* *15* ..nwm..prostě,nám není pomoci... *15* *15*
            • jackie28

přesně...to sme dvě..jen bych možná vykoktala:Robert Pattinson?a šla bych k zemi *1* *1*
            • your-darling

jo taky nejsem ten typ holky,co by ho viděla a začala šíleně ječet,to asi ne...Ale kdybych ho měla vidět - a on by popřípadě neutekl *15* - tak bych asi jenom zůstala stát a čumět... *3*
            • jackie28

povídej mi o tom že někomu hrabe...jukni na mě,samotnej Rob by přede mnou radši zdrhnul...sice nejsem šílenec kterej by mu pad kolem krku ale jakýmsi způsobem jsem šílená taky *1* *1* *1* *14* *14* *14* *4* *14*
            • your-darling

jojo... *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ...už mi zase hrabe,vidíš to... *3*
            • jackie28

přesně *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • your-darling

jo no..teda díky Edwardovi ho znám,ale jinak Edward je díl od dílu ošklivější,ale Robert v reálu...to je tak krásnej,sympatickej chlap...božeee.... *14* *14* *14* *14*
            • jackie28

týjo nás už je kdo Roba opravdu miluje...ne jen kvůli Edwardovi...to já sprominutím nee jako Edward se mi moc nelíbí..on v reálu je krásnej..je dokonalej je úžasnej..chtěla bych ho moc moc poznat v reálu *14* *14* *14*
            • your-darling

jo to já taky..taky sem za ty keci o dokreslenejch svalech nesnášela kamarádku... *9* ...každopádně jsem jeden s těch hodně velkých cvoků...takže klídek... *14* *14* *14* .já ho MILUJU... *14* *14* *14*
            • jackie28

asi tak.... *1* mě by se fkt lek....i když třeba ve snu je to jinak..ve snu je ze mě paf..no jo,ale sou to mý sny a né jeho *1* *1* *1*
            • puspuspusinka

Jo tak to sme dvě ... chudák by si asi nepolepšil ... *1* *1* *1* Já si vždycky představuju ... všechny nejmožnější zbůsoby jak by ho ze mě asi kleplo ... *1* *1* *1*
            • jackie28

no ale na druhou stranu je to i blbě,páč von bude jen na slavný herečky no... *9* škoda...mě by se lek a radši by skočil do kanálu za potkanama *1*
            • jackie28

ne mě to neva....jj jsme už tři kdo Robíka šíleně miluje a je to dobře.... *3* *1*
        • Re: Re: Re: :(

to docela jo no,ale je asi lepší,když nic nepíšou,než aby psali ty jejich keci... *4* *4* *4* *4*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: :(

tjn..furt jak řešej a chodí von s touhle nebo támhletou?meje se vůbec?nebo takovýhle blbosti...to dostává člověka jako já k šílenství...za tohle bych fackovala..je to jeho věc ne? *3* *1*
            • your-darling

no jo mno..k našemu štěstí by nás uvidět a řekl si...to sou ale krávi... *15* ...nikdo ti neukáže normálního člověka,co se složí z herce... *15*
            • your-darling

to jo,ale říkala sem tomu mám ho ráda...ted to je mazec...já z něj uplně šílim...jako nějaká podělaná malá holka,ale to patří k pubertě.. *15* *15* *15*
            • jackie28

jjj ten je úplně bestovej...no nwm jak ty,ale já už to,že jsem se do něj zamilovala vim dávno *14* *14* *4* *14* *14*
            • your-darling

tak to je něco jinýho..každopádně Rob je uplně bestovej...takže sem se asi zamilovala... *1* *1* ...
            • jackie28

tjn ale mě moc Kristen nezajímá,takže mě to ani moc neštve...mě zajímá v podstatě jen Robert *1* *14*
            • your-darling

jo no...včera sem četla u Kristen jak někdo píše,že je lesba ne..to mě taky jako dostalo..Vím že do diskuse Roba bych asi o Krist psát neměla,ale to byl jen příklad...
              Každopádně,to celkem nasere... *1*
            • jackie28

asi tak no....ty bych propleskla taky *1* *1*
            • your-darling

přesně a úplně nejlepší jsou takový ty nány,co tady píšou keci o něm,jakoby ho znaly nebo tak...to dovede člověka k šílenství taky... *4* ...to už se potom nedá ani číst... *9* ..takže když se nic nepíše,tak je to celkem OK.. *14* *14* *14*
  • Proměna Belly v upíra http://www.youtube.com/watch?v=pJ61cg-KCS4&feature=youtu.be
    Sama jsem to tam nahrávala.Doufám ,že mi to nesmažou.Komentujte a hlasujte :D:D :D
    • sims120
      To sis tam dala z toho konce. Já jsem na té 1.části byla v kině a vím že ty sis tam udělala jenom ten začátek. Ale jinak fajn kdyby to bylo v lepší kvalitě. *5*
  • elizabethd

Návrat

Ahojky,tak jsem zpět... *1* *1* *1*
    • swery

Re: Návrat

já taky *15* sry moc dlouho tady nebudu..ale na tema jestli rob nezpiva hezky si mslim pravy opak ale to je kazdyho nazor *4* ale je pravda ze texty jso onicem *9*
    • odysseus

Re: Návrat

supéééééééér!!! ale zadny tema nas tu nenapadlo *9*
      • swery

Re: Re: Návrat

no ja taky nevim v sobotu sme snad vsechny vycerpali *15*
      • elizabethd

Re: Re: Návrat

Tak to jsme teda nahraný s tým tématem... *9* *9* *9*
  • b.e.t.u.l.i

new moon

hele nevite jestli tentokrat prijedou i do chech? *9* *7* protoze jestli jo.. tak si du hned koupit listky... a kdyby je este neprodavali tak bych je klidne i podplatila... jen at sem prijedou :( *9*
    • lenicczka

Re: new moon

Kéž by přidavam se k tomu podplacení *15* *15* *15*
    • leila00

Re: new moon

No.. nemyslim si.
  • jedlík

V Jarmarku Marnosti hraje syna hlavní hrdinky,hrál jenom v jedný scéně která byla vystřižená.
  • felicity

Narozeniny

Všechno nejlepšíííí k narozeninám :o* *14*
  • jackie28

jo nebo ne?????

hl lidi já nechci nic řikat,ale podle mě sou to všechno jen žvásty a drby...Rob nikdy s Kristen nechodil...paparazziové chtěj bejt jen zajímavý a proto takový blbosti píšou..a už jsou jako dost trapný...jako paparazzi myslim jo? *1* nevěřim tomu fkt je to drb..někde byli spolu a voni z toho udělali bůhví jak spolu nechoděj..a i kdyby na tom něco bylo tak je to jen propagace filmu ze který nic už ted neni a ani nebude...jejich postavy se ve filmu milujou proč by nemohli jakoby oni?i film se pak líp prodává.. *1* prostě tot můj názor..stejně to od začátku s Kristen nevypadalo slibně..přála bych mu aby si našel holku která ho bude milovat takovýho jakej je a ne jen kvůli propagaci movies *5* zasloužil by si mít hodnou a milou holku který nejde vo slávu a vo prachy..a šikla by se k němu i líp... *3*
    • Re: jo nebo ne?????

Prej že jde kristen o slavu a prachy!! HA HA!! Ona je slavná a prachy si taky vydelava!! A jestli spolu nahodou chodi jen kvuli propagaci filmu, tak k tomu dali souhlas oba a ne jen Kristen!! A taky si myslim, že všichni herci Twilight sagy se znají tak jak je nikdo nezna. Tak proč by ona ho nemilovala takovýho jakej je!! --- tohle je zas muj nazor a uprime je mi to jedno jestli spolu jsou nebo ne.. Hlavně, že se jejich postavy Bella a Edward milují!! :0)
      • jackie28

Re: Re: jo nebo ne?????

ježišinky zas náký naivní malý dítě který věří bulváru..umíte vy číst něco jinýho než furt to blbý bravíčko atd...stejně ho nemiluje..kdyby se jí líbil tak s nim chodí vod začátku *3* a ne že mu nejdřív řekne že ho nechce...kecy kecy kecy... *10* *8* *16* stejně je(i když třeba ani neni..já nwm)s nim jen pro slávu,propagaci filmu,a kvůli tomu že ho lituje že si nemůže žádnou holku najít *1* a Rob je blb co jí na všechno skočí *3* takovýhle vztahy dlouho nevydržej páč Kristen je holka na baterky *1* a flirtuje a nabaluje každýho..
        • Re: Re: Re: jo nebo ne?????

Ja nejsem žádný naivivni dite!! A bulvar mi je ukradeny. Cetla jsi co jsem napsala?? Psala jsem, že mi je to jedno jestli ty dva spolu jsou. Jen se mi nelibila ta část, kde jsi psala, že je snim jen pro jeho slavu a prachy. Ona je slavna dost sama o sobe!! Jen se podivej kolik za rok natoci filmu a myslim, že jsou dobre. A nevim kdo je tady malý dítě, že používá slovo "ježišinky" *1* *1* A ješte něco. Já nejsem ten typ co šílí po hercích. Jo, Rob je peknej to se musí nechat, ale nikdy jsem po něm nešílela a ani po nikom jinym i když jsem byla v pubertě.
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: jo nebo ne?????

kur.. tady byla hádka a já se nepřidala! *16* *8* *1*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: jo nebo ne?????

tvoje smůla *3* *1*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: jo nebo ne?????

ale já nejsem v pubertě je mi 22 *1* *1* ale to ježišinky bylo takový tutununu na vás *1* vim jaký ste *1*
            • jackie28

jo asi tak.....já třeba ne..ale co jsem si přečetla od některejch holek v diskuzi tak se musim smát *1* ale jako fakt,prej že by to s nima seklo a nebo jaký maj s nim krásný povznášející sny...sny bejt můžou ale von v reálu pro ně nebude... *1* by je ani nechtěl...ten jde jen po slavnejch potvorách...ale za normální holkou se stopro ani nevohlídne..to se radši nechá využívat vod těch slavnejch... *9* škoda no....spíš by se k němu hodila náká vobyč holka mno..ale von by měl asi jinej názor..letí asi jen za těma slavnejma no *16* *10* *8*
            • xterax

*1* některy by i přestali dejchat *1*
            • jackie28

jo fajn ok..ale nejsou všechny takový některý by se i složili kdyby Roba viděli a nebo by zůstali nevěřícně koukat..ne každá by začala pištět a padat mu kolem krku *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jo nebo ne?????

ale to "v puberte" nebylo na tebe!! Tim jsem myslela, ze ani kdyz JA byla v puberte ,tak jsem nebyla silena do nejaky hvezdy. Tak abys me neprirovnala k tem ostatním, kterí sílí po hvezdach a k tem ujecenym fanynkám!!!
        • jackie28

Re: Re: Re: jo nebo ne?????

já vám nwm lidi..v něčem máš lily pravdu to se musí nechat...ale Rob určo neni blb..voni určo spolu nechděj Rob je budto sám a nebo fkt hledá tu pravou..což Kristen fkt neni..je fkt na baterky to se musí nechat *1* v tom máš pravdu a v tom že spolu nechděj taky..taky myslim že jsou to jen klepy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit