Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MATE NEKDO EMAIL

mate nekdo prosim email na roberta mocinky prosim napiste mi prosim ten email(kdyby ho nekdo mel)na: bella.stela@seznam.cz
    • Re: MATE NEKDO EMAIL

tež chci mail na neho..poslal ti ho už?plssss
      • Re: Re: MATE NEKDO EMAIL

ne zatim email bohuzel nemam *9* *9*
      • Re: Re: MATE NEKDO EMAIL

ne bohuzel zatim nikdo *9* *9* *9*
  • deniska-l

pokoušim se

ahojky...úplně mě dostává jak skoro každej má svuj blog...tak sem se rozhodla, že si ho taky zkusim založit xD a učinila sem tak teprv dneska...:D...vlastně ani pořádně nevim jak se s tim zachazi xD...a nebudu na to mít přes tejden čas..ale prostě ho mám:D..tak koukněte ...a zkritizujte to xD ... díííky...=o*
    http://twilightdee dou.blog.cz/
    • deniska-l

Re: pokoušim se

v tý adrese si vymažte tu mezeru, kuju xDD
  • dopis

Rádi by jste poslali fanmail Robertovi?...pokud ano pouzijte nasledujici adresy- Anglie: Robert Pattinson
    c / o Curtis Brown Group sro
    Haymarket House, 5th Floor, 28-29 Haymarket
    Londýn
    SW1Y 4SP
    Anglie

USA: Robert Pattinson
    c / o Endeavor agentura
    Stephanie Ritz
    9601 Wilshire Blvd. Podlaží 3
    Beverly Hills, CA 90210
    USA
  • ....

ROBERT je božííííí!!!!..:D:))))
  • Tohto herca nemusim, rozculuje ma ako je strceny v kazdom filme. Naozaj jediny pozeratelny film s nim je Voda pre slony, inak ziadny.
    Absolutne nechapem co na nom kto vidi, ved ten chlap nie je ani pekny, nema ani sarm alebo charizmu. Vsade sa tvari rovnako a v Milacikovi je priserny. Nech ho prestanu vsade obsadzovat, lebo ho za par mesiacov zacnu tlacit aj na toaletak aby sa lepsie predaval. V Hollywoode existuje ix lepsich aj krajsich hercov ktory si mozu Roberta strcit pod pazuchu.
    • Mě se líbí,v nějakém filmu víc,v jiném míň.Voda pro slony je super,to máš pravdu.Ale koukla jsem se na ní až po shlédnutí ságy,do té doby jsem o něm totiž skoro nevěděla .
      Obsazují ho teď hodně,protože holky po něm šílí,a když ho obsadí do filmu,mají zaručeno,že na film půjde hodně lidí.
      • Máš naprostou pravdu! :)
    • Mně teda nepříjde,že by byl v každém filmu docela ho hodně postrádám v různých filmech... ale to je každého názor... *3*
      • Sdílím tvůj názor. Dotyčná toho asi moc neviděla, když jí přijde, že je všude. Ale co každému dle gusta, vždyť herců je, že je vidlemi přehazovat můžem.
        • Jasný,hlavně nebudu vyhledávat filmy,kde hraje herec,kterýho nemám ráda. *7*
          • Souhlasím se všema! :) Podle mě by mohl hrát klidně i v jiných filmech.. Je hodně rolí které by mu sedly.. a je škoda že je nehraje..
    • Tvůj názor.. :)
  • elizabethd

Hlasujte pls(Ne!!!)

Do hajzlu(pardon),tak nehlasujte já jsem napsala blbě tu adresu,ale kdybyste někdo chtěl pomoct Robertovi tak mi napište a já vám tu stránku pošlu,pokud jí vám dříve nepošlu já... *3* *10*
  • elizabethd

Panenky

Líbí se vám ty panenky Edward a Bella???Jůů už je tu další téma... *4* *4* *4*
    • swery

Re: Panenky

jsou super *15* nejlíp tam vypadá Dr Cullen *15*
      • elizabethd

Re: Re: Panenky

No mně se Edward a Bella jako panenky nelíbí,ale chtěla bysem je mít doma pro okrasu a na koukání,aspon bysem měla Edíka a Bellu přímo doma... *15* *15* A on je i Carlisce??? *7*
        • swery

Re: Re: Re: Panenky

jiste vsichni tam jsou alice,rosaline,jasper atd .. *4* *14*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: Panenky

nevim...nekde jsem brouzdala a nasla je...a nelibili se mi... *15*
            • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: Panenky

ale ja bych doma nechtela ani ten originál!!!!!!(PS.:kdo by ho doma chtel, at me nezabiji *15* )
            • lenkaaaaa

lepší je originál jo? *15* ony ty panenky vždycky zmrví..... *16*
          • elizabethd

Tak s tyma panenkama Edward a Bella a spol.,tak to nejsem v obraze...A kde jsou nějaký obrázky tych panenek??? *5* *5* *5*
          • odysseus

ahojky!!! me se ty panenky nelibi....a doma bych je mit nechtela *15* to si radsi povesim plakat *15*
            • carolincullen

jake panenky ja jseště žádné neviděla:D hodte sem odkat at můžu posoudit:D
            • odysseus

taky se mej a dobrou noc!
            • swery

tssss urazka zdraveho rozumu *15* nic ja du spat neska byl den sem utahana *8* mejte se
  • elizabethd

New Photo-natáčení

JJ našla sem nový fotky z natáčení... *1* *1* *1*
    • deniska-l

Re: New Photo-natáčení

joo *4* a napíšeš sem plsky odkaz?? *7* a sou pěkny?? *1*
      • elizabethd

Re: Re: New Photo-natáčení

Ale jsou to jenom 4 fotešky,ale tady je odkaz:
        http://rpattz.blog.cz/0903/ 4-fotky-z-nataceni
  • erikaa

video

Viděli jste tady na videjích to breaking dawen myslím že takhle nejak by to mohlo vypadat i na plátně co myslíte ???? *1* *1* *1*
  • jajaskn

Rob

Peknej kluk,ma velkou sanci jako herec neco dokazat,no do roka uvidime.Kazdopadne mu preju hodne uspechu.
    • deniska-l

Re: Rob

jootojooo Rob je krááásnej...a jako herec je super....no prostě talent!!!! *15* *15* *15* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit