-
HOVNO
Co se vam na nem tak libi? Jo nojo vlastne on hral ve filmu stmivani a ted je tu to silenstvi!!Me se staci na nej jenom podivat a je mi na blití! Chlupatý břicho jako medved, no fuj, zarostlej jak hovno! Nikdy nedokážu pochopit, co se vám na něm tak líbí!!KENTUS!!No proste hnus. Jedinej důvod, proč jste jeho fanoušci? hraje v tý nejvetsi kravine stmivani [twilight]. Jo Robertku pojd, joooo! To jste vsichni asi slepý!Je to obyčejnej debil, kterej si zahrál v jednom posranym filmu a kvuli nemu se zbouri celej svet ne? Kdyby jste byli radsi fanoušci SlipKnoT nebo Jonas Brothers udelate lip nez fandit nejakymu posrankovi!!Nesnášim ho! -
-
Re: HOVNO
Děláš si prdel??Di se vy***t..
Johnas Brothers??Si upadla ne..větší šampóny sem v životě neviděla..Ti šplouchá na maják ne...
Jestli máš problém tak ho nevyjadřuj tady... *16* *16* -
Ty krávo!On je dobrej zato Ty debilové Jonas Brothers jsou jak gayovéa le Roberta nech na pokoji ty čůzo jedna? *16* *16* -
prosimtě...co sem jako cpeš Jonas Brothers???..ty mi tak budeš říkat koho mám mít rada a komu mam fandit *8* jestli se ti nelíbí twilight ani Rob tak je to tvoje věc ale ttady trapčit nemusíííš *8* a svý jonas brothres si strč do P*****!!!!! *15* takovejch už tady bylo co si myyslelo že když sem napíšou něco hnusnyho že sou machři..ale pleteš se seš tak akorát UBOHÁÁÁ...NJN asi fakt barbííínka *15* *15* -
trapko *13* *13* *13* -
-
Re: Re: HOVNO
Nechte ji bejt akorát zas někdo provokuje a to je už samo o sobě dost ubohý. *9* *9* *9*
-
-
No už to, že jsi napsala radši fanděte Slipknot nebo JB mě dostává *15* Ty skupiny si jsou tak podobný, že to ani neni možný *15* . Asi jsi ještě pořádně nezapadla do svého hudebního stylu no.. ale to je jedno. Tady tvuj ubohej názor nikoho nezajímá tak si táhni tam kde to někoho zajímat bude. Víš, svět se netočí kolem tebe a tvejch NEJ ale každej má jinej vkus a názor. Tady to je pouze pro fans. Pa zlato *14* -
chudinko jedna odkopnutá!!! Jsi se vysrat, debile! *16* -
jo a mas ppravdu ze se mi zacal libit az po stmivani no , to je jediny v cem mas pravdu debilku ! -
drz hubu ty debile.ja te nemusim ani videt a je mi na bliti uz ted tak vcem je rozdil? di si fandit tem tvejm jonas brothers , co si o tom myslis ty tak to me nejak nezajima ale kdyz si myslis ze ses zajimavej/a tak to je jenom tvuj found kapi?bibi i loveeeeeeeeeeeeeee roooooobb a ty s tim nic nenadelas , huhuuhuhuhuhuhuhuhuhu
-
-
NAROZKY
já mam narozeniny taky 13.5. ale 1995 *1* *1* -
-
Re: NAROZKY
jůůů tak toe vostry *15* taky bych chtěla...! *15* *15* tak to vše nej ...! *14*
-
-
For fuj
hele nekomentuj neco co tobe pripada hrozny vis? mysli si co chces ale tvuj nazor nas opravdu nezajima pro nas je rob super pro tebe treba zase nekdo jinej a mi ti taky do toho nekecame -
je cool
vy říkáte fůůůůůůůůůůůůj ale já říkám mňam
láskou bych ho snědla *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . -
-
Re: je cool
rekni mi kdo tady rika fuj,protoze ja to nejsem a vetsina znam taky ne -
Sice muze bejt sladkej ale je strasne namachrovanej!!me se moc nelibi hezci je Robertek *14* *14* -
-
Re: Re: je cool
Podle mě je 1 000 krát hezčí Edward než Rob, ale každý má svůj názor .
-
-
nikdo nerika fuj *15* on je sladsi jak cokolada.. :) -
-
Re: Re: je cool
Nezkoušela jsem ho, ale asi je *14*
-
-
-
Robert
Tak a je to... Robert chodí s herečkou Camillou Belle,která nedávno chodila s Joem který je zpěvák skupiny Jonas Brothers -
-
Re: Robert
tyvl doufam ze neee -
Re: Robert
taky jsem to četla, ale ja tomu moc nevěřim...už toho tolik napsali, že nwm jestli se něčemu z toho dá vůbec věřit no *5* *9* -
-
Re: Re: Robert
kde ste to četly děvčata?
-
-
-
Ty jo
Ty jo nezdá se vám, že je ted hrozně lidí, kteří mají radši Taylora než Roberta??:-(:'( *10* *10* -
-
Re: Ty jo
každý má svůj vkus, ale podle mě je Rob přirozenější, nemusí za každou cenu vypadat světově a to se mi na něm líbí, takže já jsem věrná Robovi *14* -
-
Re: Re: Ty jo
Nemyslim si,že má víc lidí rádo Taylora..jen je jako chlap hezčí,podle mého názoru,ale Robert má zase charisma a je takovej obyčejnější,což je ohodně lepší než třeba Zac,ten vypadá jako vymydlenej šampon,proto i já sama upřednostňuju Roba,už jen kvůli jeho přirozenosti...
-
-
jejich blbost :-D já ti povím, proč to tak je. Protože se z mladýho kluka stal sexy mladý kluk. Má krásně vymakané tělo, to nepopírám, ale Robert je Robert. Ten měl kouzlo už od začátku. No a ty přelétavé hold nevědí, co chtějí. Ale já osobně mám ráda oba dva. Tedy Roberta víc, ale Taylora mám taky ráda. Jsou to oba borci. *14* -
ne to teda nezdá 2 lidi ze 17 jsou team jacob zbytek team edward takže si to nemyslím *13* *4* -
no to je jejich problem u me bude stejne the best Rob:* !!! -
mě je to nějak jedno ,oba jsou fešáci,ale nejraději budu mít pořád Robíka :-*...ale ano něco na tom pravdy bude :)
-
-
Pridej se na FB=o)
www.twilight--cullens.blog.cz
Při dejte se do skupiny na FB ( http://www.facebook.com/group.php?v =wall&ref=mf&gid=333853900784 ), blog je denně akutualizovaný, fotky, videa, překlady článků)! *3* -
:-*
přeju úúúplně všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů...
...mám ho tak starně ráda.. *14* *14* *14* -
chtěla jsem přidat fotky,ale všimla jsem si že je má někdo na blogu tak se jukněte, a jsou tam fotky ze zmiňované sex scény( druhá část), libovka!!!
-
-
pardon, nezkopčilo se mi to, tak že tady je blog
http://hannah-montana-twilight.blog.cz/rubrika/rozbresk-fotky-z-filmu -
-
Pěkný fotečky *3* ,teda až na tu jak leží Bella ,,mrtvá´´na stole *7*
-
-
zjistila jsem že to neni bela na stole jak umřela ale jen nafukovací bella :-O. Někde je i foto jak Kristen leží vedle "sebe".
-
-
I tak jsou maskéři ,,Páni mistři´´protože to co dokázali je fakt mazec *3* *3* a na Belle se dobře vyřádili *15*
-
-
-
paráda... ale ta foto vánoční mi příjde moc umělá *1* na to jak to tam vždy vypadalo u charliho *1* ale jinak bomba fotky
-
-
to jo, ale třeba je to kvůli Renesme, protože tam vidim malou ponožku:-). Aspoň máme nějaký pohled do druhé části.
-
-
kdo vůbec bude renesme vychovávat,já teda tu knihu nečetla,není na to momentálně čas a ani v knih kupectví momentálně není... *13* ale časem se na to chystám... někde jsem četla že ji budou držet od bell ze začatku dál... že se svým způsobem o ní bude starat edward...? (ale nechci něco říkat co není pravda třeba,proto se ptám *2* )
-
-
Já si ty knížky čtu každý večer. Čtu to asi po patnácté a nikdy mě to nepřestalo bavit *14* I love you Twilight *14* Mám doma všechny ty knížky a je to bomba. Ta druhá část bude začínat tak že ji tam k renesmé nepustí a proto půjdou oknem na lov. Její první kořist: PUMA!! Je to super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
nechci ti nic prozrazovat teda :-) ale ano budou ji držet dál, protože by měla být Bella "jaksi hladová a nezadržitelná" nebo jak to mam říct, ale ona se drží na uzdě. Vychovávaji ji všichni, Jacob(kvůli otisknutí),Rosalin,.. Moc si to nepamatuju, četla jsém to před časem.
Jarynka26: ale udělali ji hezky mrtvou, dobře provedeno.
-
-
-
-
-
-
blbý vtip
dyt na tom hnědo bílým obrázku je tom felton