Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deniska-l

Official...

...tak co už ste viděli oficiálni poster k New moonu?? *4* jestli ne tak tady je odkaz .. http://www.stmivani.eu/12-film/offi cialni-poster-nalezen/ .. a bacha Robovi to tam děsně moc slušíí *14* jako vždy je neodolatelnej *14* ...a ten poster je sam o sobě božskej tak se podívejte *15* stoji to za to! *5* *15*
    • hougerka.edward

Re: Official...

Mno příjde mi to takowý umělý ten plakát ale jinak dobrý......ale Bellla fagt vypadá jak new členka Pussycat-Dolls na tom plakátu...už to není tam nevinná holčička jakou ji známe ze Stmívání....a Robert je tady taky moc upravenej....páč když jsem viděla ty klipy kolem New Moon...tak tam byl takowej skoro normální pleti a měl světlý vlasy ale uplně jak přes kopírák celej Cedric!!!!Tak tedy vážně netuším,co je na tom pravdy *7*
      • mysak.kol

Re: Re: Official...

na čem? co si kde viděla? můžeš mi poslat odkaz nebo tak něco? pls *15* *15* *15*
        • hougerka.edward

Re: Re: Re: Official...

http://www.stmivani.eu/12-film/
          Ta dy si to vyhledej.....
    • mysak.kol

Re: Official...

říkám to neustále *15* *15* *15* Rob *15* rt by si měl pořídit zbrojní průkaz na tu jeho dokonalost a krásu *15* *15* *15* *15* je to protizákonné takhle vypadat, vždyť nás zabíjí *15* *15* *15* *15* ten poster je dokonalýýýýýýýýýýýýýýýýýýý jako Rob *15* *15* *15* *14*
  • maeve

Hudba

Líbí se vám Robova hudba? mě osobně hodně moc, jeho písničky jsou takové....nevím jak to popsat.....dobře se to poslouchá *14*
    • Re: Hudba

mě se jeho písničky líbí stráášně moc :** jsou takový romantický :)) a já jsem taková romantická dušička *1* :o) on je dokonalej=O***** *14*
      • Re: Re: Hudba

ahojky,kde jste prosím sehnali nějaké písnišky od Roba? Já nemůžu žádné najít.Díky za odpověď *3*
      • joliett

Re: Re: Hudba

Taky se mi nejvíc líbí, sice on tak podivně žvatlá ale jinak je to super a parádní meldie. Hold, když je někdo nadanej...
        • Re: Re: Re: Hudba

nojo má neobvyklý hlas a to se mi líbí=O)
  • elizabethd

Tak už zase hlasujte!!!

Ahojky... *4* Vidím že jste fanoušci Roberta,tak jestli se vám bude chtít,tak pls hlasujte zde: http://www.maedchen.de/umfragen/Stars-Stars-Wer-sind-deine-Lieblingsstars-2008-_381527.html

A pls dostante Roberta na 1.místo když nn tak i 2.místo ujde...A sorry za to opravování ohledně tohohle hlasování... *9* *1* *3* *4*
  • b.e.t.u.l.i

Rozbřesk!!

už jen dvě hodiny a vyjde rozbřesk!! *15* wow nemuzu se dockat!!!
    • miss_cullen

Re: Rozbřesk!!

jupí! já se tááák těším *15* Ty brýle co máš na té fotce jsou z C&A *7*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk!!

jj jasne...
    • renesmeecullen

Re: Rozbřesk!!

Jojo sice už sem to četla, ale myslím, že mě to neomrzí číst to pořád dokola: *1*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk!!

omlouvam se ze je to tu tolikrat... blbne mi to :/
        • renesmeecullen

Re: Re: Re: Rozbřesk!!

Uplně v pohodě *1*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk!!

jj sem rada :D uz se nemuzu dockat *3*
  • kikimelka

Robert

Robert je nejlepšííííííííí!!!!!!!!! !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nechte ho ŽÍÍT!

jako ty americký fanynky sou trapky jak neco... at si uvedomí že rob je jen človek..a nechají ho žít normálne... ( ale pokud jde o soukromý a rob a kristen spolu jsou.. to me ale zajímá...) *14* *14*
  • martinkooooooo

my icq

586-237-112 moje icq piste mi sem ak chcete pokecat
  • ???

proč mi nejde spustit diskuse na profilu Vody pro slony??
    • latyka

Re: ???

mně to taky nejde,tak to maj zase asi nějaký KO :-/
      • your-darling

Re: Re: ???

mají to KO už nějak moc dlouho... normálně mě to začíná vytáčet.. :-) tohle je snad ediná diskuse na kterou se dostanu... :D :D
        • nikkolaczz

Re: Re: Re: ???

mně to taky nešlo (u skupiny Keane) ale teď je to ok,ono se to dá zas do kupy
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: ???

doufám... když mi to nešlo ze začítku ani sem, tak sem byla fakt nas*aná... :D :D :D
            • nikkolaczz

Re: Re: Re: Re: Re: ???

:D :D Tomu věřim
  • twilightblazen
    Rob♥♥♥♥ Happy B- day *14* *14* *14* *14*
  • ahoj, vím že to sem nepatří, ale mám prosbu... ted jsem sem přišla a koukám, nový osobnosti... Nemám tušení jak se dostat na svůj profil, pomůžete mi někdo, prosím :)) *7* *7* *7*
    • To nevím taky by mě to docela zajímalo.. :-/ :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit