-
New moon
vite že Dakota bude obarvena nejspis pro roli jane na hnědo *7* -
-
Re: New moon
jezis jak ja ji tu roli zavidim *9* co bych za to dala... -
-
Re: Re: New moon
jj..přesně taaaak:-D....mě by stačilo tambejt někde za kamerou abych jenom viděla Roba *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: New moon
presne! *15* *15* aspon ja nwm prinyst jim bundu! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: New moon
jasny nooo *15* tak si tam napíšem ne ?...že jim tam budem nosit bundy *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New moon
přesně taaak *15* ach jo ja mu ci vařit kavu, bo nosit bundu, bo podavat cigarety bo ja nwm *15* *15* jasem ale zoufalec *5* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: New moon
mno jasny nebo aspon delast kafe nebo ja nwm!!=D..treba i nakou kracvinu!!=D..hlavne kdyz ho uvidim!!=D=D *15* *15* *15* *15* potroze jako lepsi ho jenom videt nez vuubec nic *15*
-
-
-
-
presnee!..co ja bych dala za jakoukoliv roly *7* *9* *15* -
-
ja bejt slavna... tak uz bych nic jinyho nechtela... vlastne jo.... bejt krasna aby si me Robert vsimnul *9*
-
-
-
Re: New moon
tak to sem nevěděla *7* ....sem na ni zvědava *3* *5* -
-
jeee blondaty by byly teda lepsi *9* *7* *9* -
-
ja si taky myslim ale nwm to na 100 % bylo gto tady: http://the--twilight.blog.cz/rubrik a/jane-volturi
-
-
-
-
♥♥
*14* *14* *14* *14* *14* -
HLASUJTE!!!!
Jestli chcete aby byl NEW MOON v ČR o 6 dni driv tak hlasuj na evrope 2!!!! Taky se hraje o listky na predpremieru atd...
http://www.evropa2.cz/cs/ stmivani/registrace.shtml
*14* -
-
Re: HLASUJTE!!!!
me too -
Re: HLASUJTE!!!!
už sem zaregistrovana ;)...ale nwm jestli dosáhnem těch 30 000 fanoušku...no snad jo *14* -
-
Re: Re: HLASUJTE!!!!
Taky jsem hlasovala.....ale nevim nevim...těch 30 000 asi nedostanem.-..ale uvidíme...ale snad 6 dní nás nezabije *1* *1* *1*
-
-
-
Miláček
Ahoj holky, tak jsem byla včera na NM, prostě skvělý, Rob byl fantastický, ten polibek na rozloučenou, přesně jako v knížce, Rob to hraje skvěle, taky jsem si pobrečela, když jí opouštěl a pak, když ho zachránila, nádhera, už se těším na červen a pak taky na březen, kdy půjdu na Remember me!!!! -
when
kdy se zacna natacet 4. dil? nevite nekdo? *15* -
-
18.zari
18.zari tak cau, ale uz mi nepis. *3* *7* ja jsem ale *4* -
Re: when
V březnu 2010 víc nevím. -
-
Re: Re: when
já se obávám, že tenhle termín není ještě oficiální. dokud totiž vyloženě společnost Summit Entertaiment (která filmy natáčí) nevydá oficiální prohlášení o začátku natáčení, režisérovi a podobně, jsou všechny informace mylné. A to prohlášení Summit ještě opravu nevydal *9* -
-
Re: Re: Re: when
Nevíte,kdo bude reřisér rozbřesku?? -
-
Re: Re: Re: Re: when
četla jsi ten můj příspěvek na který reaguješ? píšu tam, že ještě NEBYLO vydáno oficiální prohlášení od Summitu, to znamená, že se neví nic, neví se začátek natáčení, neví se REŽISÉR ani nic dalšího *3*
-
-
-
-
Newim ale pise se patej dil *3* -
-
Re: Re: when
patej díl už je nejspis dopsanej ale je to jednicka z pohledu edwaada.navic jsem slysela ze uz snad píse full moon-new moon z jacobova pohledu
-
-
jéééé kéž bych už to věděla, byla bych nejšťastnější člověk na světě *15* ale zatím bohužel. Summit ještě nevydal oficiální prohlášení, takže se nic neví *9*
-
-
tak jo...
Jelikož už mi vadí,jak se pořád do Roba někdo naváží...tady je článek...
Hlavní je asi 2.odstavec,kde se píše,že on doopravdy UMÍ HRÁT...
http://www.topzine.cz/rec enze-nezapomen-na-me-edward-podvadi -bellu/ -
-
Re: tak jo...
Krásny článok!Hned mám lepšiu náladu po ťažkom dni.Jediné čo mi vadi je,že som ten film ešte nevidela *9* *9* Kým príde k nám do kina ,to ubehne celá večnosť *9* -
-
Re: Re: tak jo...
já myslela,že u nás už premiéra byla??nebo alespon někde..
jinak si ho můžeš stáhnou na ulozto.cz
ale je tam jen v AJ a bez titulků... -
-
Re: Re: Re: tak jo...
Vo veľkých mestách už ten film asi bol ,ale kým to príde do menších to sa načakám.Dúfam,že to nepotrvá dlho a bude sa to dať stiahnúť aj s titulkami v AJ niesom dobrá:(( -
-
Re: Re: Re: Re: tak jo...
no když vezmu v potaz propadající se kino u nás..(v takovým zapadákově)asi se nedočkám... *9*
-
-
-
-
-
*narozky*
Happy B-Day, Rob! <3* -
fakt nechapu
jako pochybuju ze ta fotka v cernobilim ramecku je Rob *13* -
hlasujte
Hlasujte pro tu knihu meho srdce at se tam probojujem !!!!! a jeste by se to chtelo sjednotit na jedny z tech čtyřech ( samo myslim stmívání a spol) *1* *1*
www.knihasrdce.cz pls !!!!! *3* *3* -
plakát
ten plakat je fakt super,rob samozrejme nadhernej a mate pravdu,ze bella uz neni takovy nevinatko njn *15* *15*