-
Hodnocení negativní od dětských rádoby barbie
Ach bože, velice mně mrzí jak to zkreslují některá třináctiletá děvčata jako například jejich komentáře ,,OuU robííK nejwhíC sexi" ne, že bych si to já nemyslela, ale pokud to napíšou jako opice na počítači někdo si může říct co to asi bude za kravinu když u toho mají takovéhle keci. A pak jsou tu zase ty co se do toho naváží ačkoliv to nikdy nečetli a nebo viděli jen trailer nebo jim to někdo nakukal. Takže pro ty co nevystřihli pointu a zakládají fankluby typu Team Jacob, nechte si své názory pro sebe. Jednak Bella bude žít s Edwardem navždy a za druhé Jacob a jeho charakter no to radši pomlčím, je hodný to ano ale co četli pozorně tak ví. Moje stránky s novými fotky ze Zatmění a vyzrazením obsahu knih a jiné je: http://www.twilight-navzdy.estranky.cz/ -
-
Re: Hodnocení negativní od dětských rádoby barbie
mě osobně to nevadí je to jejich názor a tohle je stranka pro všechny typi lidí!jeniné co mi leze na nervy když někdo přehnaně vyjadřuje svuj nesouhlas. třeba antipattinson popsala celo stranu smileiky to je už moc i na mě.
-
-
super
rob už je 2!! viděli ste Stmívání? ja jo je to opravdu luxusní film, i když byl änglicky, tak mi to vůbec nevadilo!! rob je moc hezky a dost dobrý herec!! -
-
tetko betko!
koho vlastně podporuješ?Heath Ledger je nejlepší!!! -
-
Re: tetko betko!
ja si budu psát na co chci a kam chci ty se s tím smiř!!! -
-
Re: Re: tetko betko!
jen do něj!! jen do něj!! *1* *1* *15* *15*
-
-
-
Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
všem vám tady říkám že Heath Ledger je nejlepší,a to že jste momentálně viděli nějaký film s tímto hercem,tak hned ho vyšoupnete na druhé místo,je to opravdu nestálost!A jak zas s ním nic nebude,tak nebude ani v desítce!Heath je nejlepší!!!!!A vy se zamyslete,koho vlastně máte rádi!Já si myslím že u vás je to podle toho jak se kdo zrovna objevuje ve filmech,to není žádný názor,ale krátké pobláznění,takže pamatujte HEATH LEDGER JE NEJLEPŠÍ!!! -
-
Re: Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
Proboha, jak se tady můžeš hecovat s tím, kdo je a kdo není nejlepší. Opravdu. Někdy mi zůstavá rozum stát nad debilitou. Heath je super herec, vžyť ti to nikdo nebere. Oni su i jiný super další herci. Já si myslím, že každý má svůj názor a od toho jsou tyto stránky fanoušků, aby si o nějakém idolu pokecali a NE, ABY SE TUPĚ PŘEHÁNĚLI, KDO JE LEPŠÍ. No, to asi nepochopím. *7* *9* -
-
Re: Re: Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
for: kukacka
a to tě náhodou nenapadlo že to tím byl nejlepší myslela tak že je již po smrti tak se má o něm psát v minulém čase *13*
-
-
Re: Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
mno promin, ale byl nejlepší a ty snad víš proč ne!!! *13* *3*
-
-
-
:(
uz sem zase mela slabou chvilku a malem sem zacala cist rozbresk... uz sem zacinala prvni odstavec... uz zacinam blaznit... :( *9* -
-
Re: :(
Jůůů tak to běž hnedka k psychoušovi,jako jsme dneska byli my ze třídou... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :(
a neco poradil... *9* *15* -
-
Re: Re: Re: :(
přesně psychouš vždycky poradí... *15* Co říkáš na ty fotky z natáčení co jsem ti dala ten odkaz???Tedkon jsem našla takovej fotku od Vanity Fair kde je Robík,ale je tam málo vidět,je to fotka kde jsou mladí herci jako třeba:ten Robík,Ben Barnes,Camilla Bell(nevím jak se to píše,ale ta kamarádka Robíka),Ashley Tistadel(sorry za zkomolení jména i příjmení)... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
hele robert neni mali decko nejakej robik je videt ze k nemu nechovas zadnou uctu ze ho mas za nejakyho plysacka jinak je robert nejjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: :(
myslim ze ty mena nevadej.... *3* a s tim psychousem si to este rzmyslim *15* treba nejsem takovej blazen jak se zda *1*
-
-
-
-
-
Jou..
NejLepší je...není jak Zac Efron to je takovej namachrovanej týpeček...Nic proti fanouškům, ale už si myslím že nikdy nebude tam kde předtím byl...všechno de dál a dou nové osobnosti a Robert je jedna z nich, kteří se zatím uchytly...Jo je Skvělej...a takové filmy jako je Stmívání jsou dobré...těším se na další díl...:) *3* -
Jako všichni, NM
Přijde mi to trochu trapný pořád opakovat jak je to úžasnej film, jak Rob hraje nepřekonatelně, jak mě to zachvátiloa uchvátilo stejně jako knížka, jak příšerně mě to ohromilo, jak jsem si úžasně pobrečela nad rozchodem i navrácením Edwarda, jak Bellu naprosto chápu a tím pádem se pro mě její příběh stává něčím ještě víc kouzelným...prsotě je to dokonalý:) co víc říct -
Traileer Stmívání už s ČESKÝM DABINGEM
http://www.stream.cz/video/14/23370 6-stmivani-twilight-trailer -
-
Re: Traileer Stmívání už s ČESKÝM DABINGEM
*15* *15* *1* *1* *15* *15* ten dabing *1* *15* *1* jůj nasmála jsem se jak tam mluvil tu holku *15* *15*
-
-
*yahoo*
hele a Robův fanklub se taky blíží ke 2OOO...snad do jeho narozek bude mííít fakt 2000 *15* ...u počtu fanoušku to bude asi pomalejší co *9* ...ale už jich má docela dost *14* *15* -
-
Re: *yahoo*
hele dyt robert má narozkx sž za měsííííc tak nač ten spěch ???????? *14* diskuze je už přes 2004 jooo *1* *1* *5* *5* -
-
Re: Re: *yahoo*
do narotzek musi mit aspon 5000 diskuzi :D to je nas darek pro nej ... o kerym asi stejne nikdy nebude vedet *15* *9* -
-
Re: Re: Re: *yahoo*
jj tak to mááš pravdu *15* ale my z toho budeme míít dobrej pocit(aspon) *15* *1* co by sme pro něj neudělaly že? *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *yahoo*
jj jasne... kdo by to pro nej neudelal *4* andilek nas
-
-
-
-
-
dotaz
hele děvčata , dneska jsem nad tím prvně tak přemýšlela , je Kirsten ,nebo Kristen ? Předpokládám a chápu , že budu za analfabeta :-)), ale nikdy jsem se jí nějak nezabývala a fakt nevím. -
-
Re: dotaz
Kristen *3* -
-
Re: Re: dotaz
jo , dík :-))nemám ponětí , proč se to odeslalo dvakrát , nebylo to tak životně důležitý *1* -
-
Re: Re: Re: dotaz
Jasně *3*
-
-
-
-
Happy Birthday
Vše nej Robe k tvým 24. narozeninám. *14* *14* Přeji ti ješt c nejvíce úspěchu, ať se ti podaří konečně vydat to album a hlavně ať ti to s Kristen vydrží. *14* *14* *14* *14* *14* -
narozky
Mohli bychom vymyslet jak jeste oslavime ty Robovi narozky *3* *3* *14* -
-
Re: narozky
Jak je cete oslavit? seženeme adresu a pošleme mu dopis :D *1* *15* -
-
Re: Re: narozky
ale jako hodně lidem už odepsal - co sem se dívala na různý blogy *3* já sem si už dokonce koupila 2 obálky *1* *1* *1* *1* *1* -
adresu mame *5* ale kdo by to přeložil a hlavně jestli by to vůbec přečetl *3* ale každopádně oslavit to musime pořádně *1* *15* *5* -
-
Re: Re: Re: narozky
jj jasne ze to oslavime!! musime ... *15*
-
-
jo.. tak to by byla síla *1* *1* *1* stejnak by se mezi těma ostatnima stratil a navic dovedete si představit kolik mu na jeho narozky přijde dopísu ... bude se v nich moc koupat ( což bych mimochodem ráda viděla ) *1* *1* *1* *1*
-
-