-
Foteška(Vanity Fair)
Tady je kdyžtak ta fotka(Vanity Fair)
http://robert.lovelystars.ne t/gallery/displayimage.php?album=10 4&pos=0
Robík je kdyžtak vzadu vedle tý holky co má oranžový šaty...Ale jak říkám není tam pořádně vidět,ale fotka je pěkná...
*1* -
OMG!
Lidi na netu jsem zkoukla video z filmu Little Ashes - erotická scéna Roba a nějakého chlapa *9* pokud chcete, hodím sem odkaz, ale není to pro slabé povahy! -
-
Re: OMG!
no ja vim no *9* chudák *5* je mi ho lito ale tak pro karieru *15* ... -
Re: OMG!
cože??? *9* ROB a nějakej chlap??TWL!!Hodiš sem odkaz??Nebo mi ho jestli chceš pošli do vzkazů *3* -
-
Re: Re: OMG!
http://www.youtube.com/watch?v=u1D5 Qhrh53k&eurl=http%3A%2F%2Ftwilight% 2Eblog%2Ecz%2F&feature=player_embed ded -
-
Re: Re: Re: OMG!
Mě to nejde... a nevím jakou mezeru myslíš, ale chci to vidět!!! *1* dáš to tam znovu, nebo jak to mm najít na youtube? díky moc! -
-
Re: Re: Re: Re: OMG!
http://www.youtube.com/watch?v=u1D5 Qhrh53k&eurl=http%3A%2F%2Ftwilight% 2Eblog%2Ecz%2F&feature=player_embed ded ....už tam ta mezera není.... *15* miss_cullen napsala je to pro silny žaludek *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG!
mě to pořád nejde... ale už jsme to myslím našla... no já viděla Zkrocenou horu, takže mě jen tak něco nerozhází! *1* Ale divím se hclapům co takovou scénu dokáží natočit *1* musí být fakt profíci *14* -
je to pravda!!!....nwm jestli ten film chci ještě vidět *15* *15* *15*
-
-
-
ježiš no tak na to sem se neměla ani rači dívat *9* ...no sice na to chci jit do kina ale je to .....! *9* ..no aspon na to můžu bejt připravenááá *15* *15* *15* *15* -
-
O.M.E...udělalo se mi mírně řečeno trochu špatně....Roba sem nazvala hnusnejma názvama....to prostě = fůůj!!!*9* Chtěla sem na to možná taky jít do kina..ale no... -
-
jn.. je to strašný *9* *9* *9* vždyť sem psala - nic pro slabé povahy!
-
-
-
mě to nějak nejde spustit *9* ....zkusim to tamm nějak najííít *3* *5* -
-
musíš si vymazat tu mezeru: 5Q -
-
tsk kujííí...jdu na to *5*
-
-
-
-
-
-
jkj
1) Na které foto mu to nejvíc sluší??
2) Kde má nejlepší ohoz??
3) proč??
4) Co je fakt úlet??
5) Proč??
6) Kde se nejlíp tváří??
7) Vyber jednu foto a okomentuj jí ve třech větách... -
-
Re: jkj
1,vsude
2,vsude
3,proto
4,vsechn o
5,proto
6,vsude
7,vybiram vsechny ,je krasnej,milej,usmevavej ,proste se vsemu gebí no ,love
-
-
Mě se Rob nelíbí
Tohle je jenom můj názor a je to diskuze tak tady můžu diskutovat o všem co se týká Pattinsona a kdo mě za můj názor sjede je ubohej a trapnej a když to nikoho nebude zajímat je mi to fuk číst to nemusíte:
Nejdříve jsem byla do Pattinsona úplnej blázen.Přímo jsem ho zbožňovala.Dneska kdyby se mě někdo zeptal , jestli ho miluju řekla bych jediné: No fuj!!!
A jak se mi Rob zhnusil?
Čím víc jsem přemýšlela, co se mi na něm líbí a nakonec jsem dospěla k závěru, že vůbec nic.Stejně ho nikdy v životě neuvidím a je o 11 let starší než já.
Začala jsem se zajímat o Taylora a ten se mi zamlouval mnohem víc.Líbil se mi mnohem víc a našla jsem i víc věcí, co se mi na něm líbí.Od té doby jsem "Team Jacob".
A na to, jak jsem byla Robem "posedlá" si dneska málokdy vzpomenu... -
-
Re: Mě se Rob nelíbí
Mám úplně stejnej názor jako ty. *4* Angličani jsou dobrý ale nějak moc hezcí nejsou a Pattinson je jeden z mála.Angličani jsou spíš takoví.....nemám pro to správné slovo prostě takoví "džentlemani" . *15* *15* -
no já to měla jednoduše...v Harrym Potterovi byl Robert takový...no nic moc..přiznám se, že jsem z něj nadšená fakt nebyla...a pak přišlo stmívání..hned první minuty filmu jsem nechápala, jak se do něj někdo může zbláznit...a pak najednou...vždyť on je takovej...on je...no já to nedovedu popsat...miluju angličany....ale Jacoba...nevim nikdy mi nebyl sympatický..být Bellou já, nebo Kirsten chcete-li, volila bych rozhodně Edwarda...Jacobova povaha se mi moc nelíbí...a vůbc mi nevadí, že je mu 23 je totiž i tak ...zvláštní..není krasavec, není namakanej...ale má charisma..kouzlo... -
-
Re: Re: Mě se Rob nelíbí
Jooo,Jenah,přesně,Harry Potter-tam je naprosto nezajímavý...ani jsem si ho tam nemohla vybavit,když jsem si přečetla,že tam hrál.....,je vidět,že účes apod. udělají své...a to,že je angličan mě také přitahuje,myslím,že takové kořeny jsou pro branži herectví ideální,i když Evropa nemá Holywood,tak se do toho amerického stejně dostal a ukázal jim tam.... *1* *1* *1* *1* (a to není jediný),prostě angličani mají něco co žádný američan nemá....jinak Jacob v knize je úžasný-pro mě...a už se nemůžu dočkat vlkodlačí smečky v NEW MOON....je to zase něco jiného než studená upíří kůže.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Mě se Rob nelíbí
no já právě volím spíš tu chladnou kůži, zato neodolatejnou tajemnost, elegantnost a takovou jaksi zdrženlivost:)))...a to že je angličan..nevim, ale angličana poznam hned na první pohled...prostě i kdyby nehrál tajemnýho upíra, tak to z něj sálat bude vžycky...ale tahle role mu moc prospěla...a fandim mu:)) btw Jacob..no..taky by se dal přežít:D ale ten je na mě moc hrrr:D -
-
Re: Re: Re: Re: Mě se Rob nelíbí
Už dlouho jsem nepotkala člověka se kterým bych mohla tak bezvýhradně souhlasit jako s tebou, Jenah. Všechno cos tu napsala je, jako bych to řekla já sama. Takže já to jenom zkrátím: angličani jsou podle mě nejlepší lidé na světě (vlastní zkušenost) a co se týká Robertova nebo Edwardova charisma, no, sama bych to neřekla líp. Ještě dodám, že Jacoba nemám ráda, protože jeho povaha mi prostě nesedí, ale to je jedno.
-
-
-
-
Mirianne,super příspěvek,konečně nějaké počteníčko a slovo do pranice,i toto se tu musí objevovat....A abych pravdu řekla,tak tě úplně chápu-jen si to převádím tak po svém...,protože když jsem shlédla Stmívání(a to s velikým spožděním,než ho zde většina přítomných viděla) zbláznila jsem se prostě a jednoduše do Edwarda,tedy spíše do Roberta...A pak jsem začala číst knížku-už jsem to tu jednou psala-kniha je oproti filmu stokrát lepší...No,zhltala jsem Stmívání,pak Nový měsíc a začala jsem Edwarda nemít ráda a Jacob mi byl naopak zase bližší....,pak jsem zhltla Zatmění i Rozbřesk a tak nějak se to vývojem děje zase vyrovnalo,ale protože existuje filmové zpracování,tak u mě převládá sympatie k Edwrdovi,tedy vlastně k Robertovi....,protože ten je zase věkově bližší mě....,Taylor je pro mě ještě dítě....,ale opět se mi to mísí s knihou,tam ho podali velice mužně a myslím,že v Novém měsíci(film)se Taylor pěkně vyloupl-stál by za hřích....ALE,ať je to jak je to,svět by byl strašně nudnej,kdyby všichni vypadali tak jako Robert nebo Taylor,a zrovna tak se nám všem nemusí líbit jen jeden z nich.... *14* *14* *15* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* *15*
-
-
Happy
Happy birthday.
It's the best "vampire".
I like Rob Pattinson. -
moc děkuju
ahoj všem, moc děkuju, že jste tu uvedly, že je další film s Robertem česky. *14* Fakt super. už aby byl i Little ashes. *9* -
-
Re: moc děkuju
jj přesně já jsem little ashes našla na netu zatím v aj *9* -
-
Re: Re: moc děkuju
little ashes mi stačilo jednou...moc se mi to nelíbilo..když pominu, že hrál homosexuála...:-) to mi neva, ale byl tam takovej svok..:-DDD
-
-
-
Právě jsem došla z kina a naprosto úžasná podívaná *14* *14* *14* ,na filmu se povedlo naprosto všechno *3* A Rob absolutní nádhera,Robe díky že jsi *1* *1* *14*
-
Matthew MacConaughey je jeste nejhorsí herec Hollywoodu
-
juicy
ahojky jak se tu máte??? víte že vyšel časopis juicy a jsou tam 3 stránky o robovi *14* -
-
Re: juicy
wow tak to du nakupovat!! *15* -
-
Re: Re: juicy
fakt tak to je super !!!! -
-
Re: Re: Re: juicy
tak sem ho nenasla.... ten casak... zejtra se mrknu este jinde *15* ale mAm in touch a tam o nem taky pisou :) -
-
Re: Re: Re: Re: juicy
fakt to je jak si užívá že jo vypadá to věrohodně ????? *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: juicy
jj jasne ja si sla pro to juicy ale nemeli ho tak sem vzala aspon in touch kde je rob taky *15* -
jo tak to sme dvě už ho mám taky myslim in touch *3* *3* -
jn *15* klido bych si uzivala s nim
-
-
-
-
Re: Re: juicy
jak jinak, že?!..:P...ne sranda *15* -
-
Re: Re: Re: juicy
jj jasne :D *15*
-
-
-
-
Tokio Hotel
Tak naštěstí to o tom, že TH má Rob tak rád, že by chtěla aby nazpívali nějakou píseň k New Moon byla jen lež *3* -
-
Re: Tokio Hotel
diky bohu protoze, sem vedela ze neni na TH -
-
Re: Re: Tokio Hotel
Ale jo.. on říkal, že je zná a jejich hudba se mu i docela líbí ale to, že budou zpívat soundtrack už jsou kecy. Tyjo naštěstí *3* já je tak nemám ráda xD -
-
Re: Re: Re: Tokio Hotel
Jo tak to jsme dvě !!!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel
tři *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel
ctyri -
už 5 *15* *15* a určo vííííííc *15* -