-
Rozbresk :(
tak sem byla ve dvou knihkupectvich a vsude ho budou mit az zejtra *9* to teda nevim jak to zvladnu *7* -
-
Re: Rozbresk :(
jo ja ho budu mít taky až zejtra búúúúúúúúú *9* *9* -
-
Re: Re: Rozbresk :(
já sem pro něho byla dneska a nic *9* takže ho budu mít až v pátek *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Rozbresk :(
kámoška už si ji byla dneska koupit do knihkupectví a u nás prej už je.... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rozbresk :(
*závist* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbresk :(
ale tak já už mám stejně skoro celou přečtenou....stáhla jsem si ji z netu, ale můžu říct, že je blbá část, kterou jakoby vypráví jacob, takže to nepíše bella *16* to se mi nelíbí
-
-
-
-
-
-
Taylor
ahojky, mám dotaz, teď jsem zkoukla nějaký videika k eclipse a breaking dawn a přišlo mi, že Jacoba už nehraje Taylor. Je to tak, nebo se mi to jen zdálo? Předem dík za odpověď *4* -
-
Re: Taylor
Ahojky to se ti jen zdálo .... *4* -
taylor hraje jacoba
taylor je jacoba slepoune *9* *5* *15* *15* *8* -
to jsou tzv. "fanmade", videa vyrobená lidmi, takže se neboj, Jacoba bude i nadále hrát Taylor *3* oficiální trailer na Zatmění ještě nebyl vypuštěn na světlo (ale doufám, že brzo bude) a na Rozbřesk budeme čekat ještě dlouho *9* -
-
Re: Re: Taylor
A na patej dil jeste dyl *9* *9* *1*
-
-
to nebudou oficiál videa,jacoba hraje pořád Taylor... -
to jsou jen splácaná videjka fanoušků z různých snímků, kde herci hráli, nikoliv z eclipse či braking dawn.. trailery ještě neviděli světlo světa *3*
-
-
Robsessed
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli nekdo z vás už viděl ten dokumt o Robovi Robsessed??????? *7* *7* -
-
Re: Robsessed
nn ne...von je o něm nákej dokument? *7* *7* že nic nwm *9* *9* -
-
Re: Re: Robsessed
jo,je to na ulož to bez českých titulek a pořád nemám čas se na to podívat *9*
-
-
-
Tak já zrovna web speciálně o něm neznám, znám jich spoustu obecných, a tady je pár českých, slovenských blogů, které jsou o něm, nebo obecně o TS:
http://robertpattinsonfan.blog.cz/
http://adulka16.blog.cz/
www.about-twilight-cz.blog.cz
www.sagathetwilight.blog.cz
Promiň, jestli to není to, co jsi hledala.
*3* -
....
tak se snažim a snažííím,ale nemužu si pomoct...je to sice můj typ a hned bych ho brala *15* *1* ale nechápu co na něm všichni vidí, je sice docela hezkej, ale krááásnej???!!! *7* *9* *9* mě teda vůbec nepřipadá, nechápu proč z něj všichni šíílííí, podle mě je tisíce a tisíce mnohem hezčích típků!!§ *1* -
-
Re: ....
nevim proc si kuli nam namahas hlavu kdyz to stejne nemuzes pochopit
-
-
doll
ted v 9.tride delame panenky :d... no a ja delam Edwarda, no tak to je asi jasnyy!:D byee -
-
Re: doll
panenky v 9. třídě? No tak si dej hodně záležet a ať září, nezapomeň. *3* -
-
Re: Re: doll
no to delame pro unicef , tim zachranime 1 dite nebo co... :D:), jj dam :D:D -
-
Re: Re: Re: doll
myslíš, že bys ji pak mohla vyfotit? Chtěla bych ji vidět *3* prosím -
-
Re: Re: Re: Re: doll
jj
-
-
-
-
-
Patizón je hamba Hollywoodu a ne herec.
-
-
JO to je možný ale ta hamba mu vynesla pěknejch pár korunek.. :*
-
-
TWILIGHT!!!
Stejně jsem víc zamilovaná do Edwarda..Robert nevim jakej je jen vzhledově moc pěknej *4* -
on
nesnašim ho je v každym časáku *16* *13* -
-
Re: on
tak jako ta to on asi zase nemůže *15*
-
-
Robert je nejlepčí!!!=)
Já ho úplně miluju ve filmu stmívání jako Edwarda, ale jako Cedrik v HP je taky nej *14* *14* *14* -
-
Re: Robert je nejlepčí!!!=)
J, je nej!
-