-
new moon
První oficiální obrázky z New Moon
http://www.newmoonmovie.org/2 009/05/exclusive-new-moon-article-i n-entertainment-weekly/ (nezapomeňte vymazat mezery). Bohužel je to zatím jen fotka z časáku, ale i tak... Ten polibek - wow:-D -
-
Re: new moon
jo škoda že je to jenom z časopisu, ale i tak jim to tam moc slušííí *14* a s tim polibkem souhlasim fakt WooW *15* *14*
-
-
fanynky
Ahoj nevím jak vy ale já se Robovi ani nedivím že se mu ten nápor fanynek hnusí. Vždyť se na to podívejte to přece není normální nebo vám to přijde normální? http://www.axn.cz/videos/star-news- twilight-lands-canada To jich ještě nenapadlo že by mu to mohlo být nepříjemné nebo jsou tak bezohledné? Chudák už nemůže jít sám ani do knihovny a je taky možná zvláštní že ho ani 5 bodyguardů nedokáže od nich držet dál. Ale jsou to mladé křehké holky a na ně nemůžou použít hrubou sílu. Myslím že oni už neví co s nima mají dělat. A místo toho Rob našel východisko, ale trochu to nedomyslel. I když kdo by v takovéto situaci přemýšlel nad detailama. No hlavní je, že měl štěstí a vyvázl jen s lehkým zraněním. No a proto možná pemýšlí že odejde ne? Ale i když by přestal hrát tak by to hned tak neskončilo. Takže mu v každém případě přeju hodně štěstí. -
-
Re: fanynky
To jsou fakt blbý kačeny. Bych se mohla vykašlat, hnát se přez bodygárdy a skákat mu chudákovi kolem krku. Nechápu takový fanatický fanynky. Pokud by ho měly opravdu tak rády, tak by mu daly pokoj a nekomplikovaly mu život. Tohle jednání nechápu, fakt. Jako taky ho mám ráda ale jsou určité meze. Nevím, jak by jim bylo, kdyby po nich kdokoliv cizí furt lozil *13*
-
-
Hlasujte pro Roba
Ahoj pls hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo -
n
vše nejky *4* -
dy seš děsná a taylor je hezčí ne ten tvůj Robert *16* *16* *11* *11*
-
-
Taylor je teplej
-
-
Achojky_
Achojky_!holky můžu se k vám přidat_? =0) -
-
Re: Achojky_
jasný ...pproč bys nemohla?? *5* *7* aspooon budde větší diskuse *1*
-
-
Twilight Hadry
Právě jsem zabruslila na 1 americkej web a musím říct ,že jsem nečekala že oblečení kolem Stmívání bude tolik =o* Asi budu muset začít šetřit....páč tam mají dost dobrý hadry xD♥♥♥ *8* *14* *14* -
Sexyman
Nejvíc sexy mužem světa je Robert Pattinson, porazil Johnnyho Deppa, četly jste top v Novinkách? to je masakr, že?
http://www.novinky.cz/zena/ styl/175536-nejvic-sexy-muzem-sveta -je-robert-pattinson-porazil-johnny ho-deppa.html -
-
Re: Sexyman
Nazdárek děvčata. Jo četla jsem to a nedivím se... Je naprosto úžasnej, ale jak jsem teď četla v jednom příspěvku to davový šílenství se mě vážně netýká. Jen se na něco zeptám: Holky přemýšlely jste o tom, že máme všechny vnuknutou iluzi, že Edward je Robert? Tak to, ale není. Zajímalo by mě, která z nás by chtěla pouze Roberta? *7* Edward je jen role a do té jsem se zbláznila já. *14* Ale, jestli je takový ve skutečnosti o tom bych krapet popřemýšlela. *5* -
-
Re: Re: Sexyman
Jo s tebou souhlasím, taky se mi líbí Edward. Většina ho zná co by Edwarda z fenoménu Stmívání přetím si ho nikdo nevšiml. Vyberu tu neznámější roli: Cedric talentovaný učeň z Harryho Pottera všimly jste si ho tam? A všimli byste si ho v tom novým filmu co teď natáčí? I když tu roli by asi nedostal kdyby nehrál ve Stmívání, ale nechci ho podceňovat. *4* -
-
Re: Re: Re: Sexyman
přesně tak, když hrál Cedrika Diggoriho, tak si ho žádná z vás nevšimla pak si zahraje jednu hlavní roli ve filmu jako je stmívání a vy všechny hned začnete šílet jak moc je sladkej a roztomilej....kdyby v tom nehrál, žádná z vás by po něm ani nevzdychla nemám snad pravdu?! *13*
-
-
Re: Re: Sexyman
dobráá chces to vedet, já chci Roba!=) -
-
Re: Re: Re: Sexyman
sem na tom stejně xD *14*
-
-
-
-
Ty jo
No jasný no...Ale víš co, oni jsou team Edward , ale třeba mají radši Taylora..:-) *9* ..Mě teda příjde takovej nepřitozenej taylor...Rob je lepší:D -
-
Re: Ty jo
Rob není lepší než Taylor=) Robík je úplně nejlepčejší ze všech :-* -
-
Re: Re: Ty jo
presne -
Re: Re: Ty jo
souhlas *14* *14*
-
-
-
Konečně mě něco zcela nenásilně vytrhlo z každodení rutyny...
Ahoj všem-tedy spíše jen těm,kteří tu jsou správně!!!Jsem ráda,že stránky jako jsou tyhle existují a jeden se snadno dozví co všechno se kolem jeho srdeční záležitosti děje....Ze širokého úhlu se mi film Stmívání moc líbilo a už se nemůžu dočkat Nového měsíce,ale jako bych podváděla když právě dočítám čtvrtý díl-Rozbřesk-samozřejmě jsem během 14 dnů zhltala i 1.,2., a 3.díl a to díky mojí úžasné sousedce Vurunce!!!!Musím říct,že film pěkně zkrouhli a jelikož se domnívám,že dvojku točí jiný režisér,nabívám tak pocitu,že bude rozhodně lepší!!!!Každopádně všem doporučuji přečíst si knihu-jinak o hodně přijdete!!!!!Robert je prostě krasavec-doma bych ho mít nechtěla,protože "obyčejný" taťka z něj nikdy nebude,ale ve snech si ho rozhodně ujít nenechám!!!Mějte se všechny moc krásně a přeji spoustu krásných zážitků s Edwardem i bez něj!!!! *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* -
-
Re: Konečně mě něco zcela nenásilně vytrhlo z každodení rutyny...
To je aspoň kvalitní příspěvek, hned se mi zlepšila nálada. Ve všem s Tebou úplně souhlasím *4*
-