Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 22kristyl

Roby=O*

mám ho strasne ráda =O* *14* *4* Kamarádka si koupila časák o Stmívání a tam psali,že Robert chtěl spáchat sebevraždu.Že nesnáší Twilight a že pořád nemůže najít tu pravou.A to po nem šílí tolik holek.Achjo,je mi ho strasne líto.Přeju mocinky štěstíčka,Robíku ... *9* ♥♥♥
    • 8.ball.8

Re: Roby=O*

Prostě kkt. *16*
      • Re: Re: Roby=O*

co týý si myslis ze se nejakej king ze znas zkratku kkt nebo coo ty kokotééé :D :D
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: Roby=O*

Ty budeš jistě hustokrutěpřísná třináctka, viď? *4*
          • peggy20

Re: Re: Re: Re: Roby=O*

ty fakticky nemáš nic jiného na prác než buzerovat ostatní co? njn to je život a tvuj boj hshle těšilo mě s láskou!
            • peggy20

Re: Re: Re: Re: Re: Roby=O*

:D jj pro tebe vše!
            • 8.ball.8

S láskou? To si zasloužím, ano, díky. *5*
          • nik011

no...kezby.:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Roby=O*

fanynka
            • Re: Re: Re: Re: Re: Roby=O*

prosimte proc se vubec rozcilujes tohle vsechno chce jedine klid abys vedel, ja ti reknu jediny ze si sem budu psat co chci protoze sem jeho faninka a ty az budes v pohode tak odepis diky..
            • 8.ball.8

Tak se tak nevyjadřuj, huso. *16*
      • Re: Re: Roby=O*

Byla jsem u Taylora a otravoval jsi tam,podívám se sem a tys tu zas.....
        • Re: Re: Re: Roby=O*

on je uplne vsude si zvykej protoze .. no vlastne to nechapu protoze to je nenormal, a kdybs byl moje nocni mura tak by se me o tobe asi zdalo nebo neco takovyho ale ja se ti musim spis debit abys vedel :D
          • 8.ball.8

Uplně všude? Nevymýšlíš si tady tak trošku pohádky? Kdybych byl všude, tak jsem i u Tebe ve snu, ale peklo Tě spasí. *16*
            • nik011

jestli to nechapes tak jako myslim na tehlech strankach tady ale jenom detail..
          • Re: Re: Re: Re: Roby=O*

*gebit
        • 8.ball.8

Ano, protože já jsem vaše noční můra. *16*
      • maeve

Re: Re: Roby=O*

Proč se vůbec obtěžuješ tu chodit, když ani nemáš čas napsat celé slovo a píšeš ve zkratkách. Radši věnuj svůj čas něčemu "užitečnějšímu" a neotravuj tu ostatním život.
      • 22kristyl

Re: Re: Roby=O*

tos vystihl."Kkt" na tebe přesně pasuje.my víme,mluvíš tu jen o sobe :D:D:D:D xD
        • Re: Re: Re: Roby=O*

nahodou to bylo mrte jeho si nevsimej :D:D:D
        • 8.ball.8

Ty budeš určitě extra holka, viď? Rád bych se smál s Tebou, ale musíš na svém rádobyhumoru ještě zapracovat. *4*
  • jackie28

:)

tady se nic neděje.....řeč vázne lidičky *1*
    • your-darling

Re: :)

jůů...ahojky jackie...Jo je to tu děs...
      Tak pokecáme a pořešíme herce, ne... *15* *15*
      • jackie28

Re: Re: :)

no jasně si piš....a čímpak začnem samozřejmě že Robíkem jak je úžasnej *1* *1* ale jinak žádný novinky vo něm nwm..asi to jen že je asi sám..a hledá holku která by ho milovala takovýho jakej je *3* *1* jůůůůů už bych za nim pelášila *1*
  • TWILIGHT!!!

ten film jeste neni nadabovanej ne? ta stranka stejne nejde otevrit
  • odysseus

ppokracovani z dalsi stranky

chtela zacit znova, tak jsem tu!!! *15*
    • odysseus

Re: ppokracovani z dalsi stranky

ses poklad

vsimla sis, jak diky nam pribyva prispevku? *15*
      • odysseus

Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky

zrovna jsem chtela nvrhnout to samé!!! *15* *15* *15* tak o cem se o nem budeme bavit??? *15*
        • odysseus

Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky

tak se vypovidej....muj nazor znas *4* ja budu pritakavat *15* a nebo nesouhlasit *15*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky

je hezkej,takze by se dalo rict, ze mi prijde sexy,ale ja bych se o nem z vlastni hlavy takhle nevyjadrovala,ani ze je sladkej...proste hezkej, mladej talentovanej herec
            • swery

Re: Re: Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky

ty o by me zajimalo jak treba vypada jeho pokoj *4*
            • swery

mmmm dobra prilezitost *1*
            • b.e.t.u.l.i

jj jasne me by bylo taky v Americe lip... treba jako sousdka Roba :) *15*
            • swery

dobrej napad *4*
            • swery

chapu te ja ne nemam tady mit koho rada ...zase nic ve zlym proti tobe ale v Americe by mi bylo urcite lip
            • b.e.t.u.l.i

dobre presunem se zase zpatky :) j *1*
            • odysseus

nic proti vam, ale ja mam svou vlast rada...a kvuli herci to nezmenim
            • swery

ja vim je to jen uvaha *3* ale hezka *9*
            • odysseus

blazne(nic ve zlym)....hele uz jsme zase na druhy strane *15*
            • swery

skoda ze nebydlime v Americe no *5* *9*
            • b.e.t.u.l.i

tak fajn nebudem porovnavat.... :) ale kdyby mi bylo tvejch 17 *3*
            • swery

to mas jedno to neporovnavej *4* ja to raci taky nedelam u me by to bylo nakych 7 a ctvrt *1*
            • odysseus

mluv za sebe....me je 17...ale ja po men nesilim *15*
            • b.e.t.u.l.i

jj jasne :) ale zas tak mladej neni.... bude mu uz 23 a me je 14 takze je o 8,5 roku starsi jak ja :( *9*
            • swery

*4* jjo jo
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky

tak ja teda nevim :D ale me pride strasne sexy :) a krasnej a sladkej :)
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky

ja nevim :) tak treba o tom jak strasne moc je sexy *1*
      • b.e.t.u.l.i

jj jasne sme Bohyne pribyvani prispevku :) ale myslim ze by se ty nase prispevky meli zact tykat roberta :D protoze sme na jeho diskuzi :D *1* *15* *3*
    • b.e.t.u.l.i

jj jasne :) co bych pro tebe neudelala :D *1*
    • b.e.t.u.l.i

jj jasne *15* a u ceho sme skoncily *1*
      • odysseus

že to zkusis vsechno zpocitat *15*
  • kaculencicka

HOLKYYYYYY!!!!!!

TAK JSEM VČERA VYRAZILA ZNOVU....TENTOKRÁT JSEM NEODOLALA ANI MENU S TETOVÁNÍM JAKO DÁREK A JSEM NEVĚRNICE NEVĚRNÁ,PROTOŽE MÁM NA RAMENI JACOB...ACH,JAK TĚŽKÝ HŘÍCH,ALE SRDCEM JSEM STEJNĚ POŘÁD U ROBERTA-EDWARDA.....,MÍT SEBOU NETEŘINKU BYLO ŠTĚSTÍ,ZAPRVÉ JSEM VYPADALA JAKOŽE JDU KVŮLI NÍ A NÉÉÉÉ,ŽE JÁÁÁÁÁ JSEM TEN ŠÍLENEC A PANÍ U OBČERSTVENÍ NÁS NAVEDLA AŤ SI JDEME PRO PLAKÁT...TAK JAKOŽE PRO TERY A MĚ TO PAK NEDALO A ŠLA JSEM SOMROVAT TAKY...SLEČNA SE USMÍVALA A SE SLOVY,ŽE NEJSEM JEDINÁ MI PRO NĚJ OCHOTNĚ ZAŠLA DO SKLADU.......TAKŽE PŘES CELÝ SKLO NA DVEŘÍCH DO KUCHYNĚ MÁME PLAKÁT NEW MOON A UPŘENĚ SE Z NĚJ NA MĚ DÍVÁ EDWARD *14* *14* *14* *14* ZÁŽITEK Z FILMU VELKOLEPÝ-OPĚT SAMOZŘEJMĚ A JDU ZNOVU,JEŠTĚ NEMÁM DOST A MÍT NEBUDU......JE TO TAK POVZNÁŠEJÍCÍ....JÁ NEMÁM SLOV...KDO NEZAŽIJE,TAK TO NEPOCHOPÍ...TOHLE SE MI JEŠTĚ NIKDY NESTALO.....PROSTĚ ZÁVISLOST,ALE TAK KRÁSNÁ A OSVOBOZUJÍCÍ......MILUJU TO...MILUJU TEN PŘÍBĚH,EDWARDA I ROBERTA...JEDNO BEZ DRUHÉHO BYCH SI NEUMĚLA PŘEDSTAVIT...,I KDYŽ SAMOZŘEJMĚ DOMINANTNÍ JE ROBERT,PROTOŽE JE Z MASA A KOSTÍ...,ALE POTKAT HO????MĚLA BYCH STRACH,ŽE SE MI VŠE ROZPLYNE A NEZŮSTANE NIC.......KOUZLO PLATONICKÉHO VZTAHU JE PRO MNE NADE VŠE...ČLOVĚK SI VYSNÍ TO CO SE NIKDY NESTANE A ANI STÁT NEMŮŽE.....JEN V TOM SNĚNÍ,V TOM NEKONEČNÉM RÁJI....A ZASE ZPĚT NA ZEM....TAK PÁÁÁÁ ŠÍLENKYNĚ....JSEM RÁDA,ŽE SE MÁM KDE VYPSAT..... *4* *4* *4* *4*
    • nik011

Re: HOLKYYYYYY!!!!!!

budu si to cist az vypnes ten trapnej caps lock mg!!!!
      • Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!

jako kdyby zalezelo jakym pismem pise.new moon je super jeste 5 dni do kina.
        • nik011

Re: Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!

hmmm, doufam ze to bude brzo v 3gp abych si to mohla dat uz do mobilu..
    • Re: HOLKYYYYYY!!!!!!

Koukám, že je nás více bláznů a není nám už sedmnáct, já dala Roba na plochu v práci, naštěstí si kolegyně neplácají na hlavu a smířily se stím, On je prostě boží, děsně mužný nato kolik mu je, ach jo, když jsem byla slečna, roky jsem si přidávala, teď chci aby mi bylo míň, byla krásná, uměla bezva anglicky a měla Roba!!!!Plakát do kuchyně se neodvažuji, to bych byla doma za blázna
    • nik011

Re: HOLKYYYYYY!!!!!!

u nas se davaly za to menu placky team edward nebo jacob , mrte no mam edwarda no to je jasny zj!

Jo a kde si byla v kině? já chci taky plakát *14*
      • kaculencicka

Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!

plzeň plaza,ale mrkni na posters.cz a tam mají plakátů....nebýt před vánoci,tak tam buchnu tisícovku....a na sběratelským ráji ani nemluvim.....

Mluvíš mi z duše *14* taky jsem z něj hotová, ale nebudu tady popisovat, co se mi o něm zdá *1* páč je to moc intimní,ale Rob by jistě nebyl k zahození ani jako upír- když si vybavíš tu jeho výdrž a rychlost... hmmmmm, dneska asi neusnu *1* *14* a pak má bejt člověk spokojenej s "obyčejným" chlapem, když někdo Rob běhá na mega plátně v kině *1* no prostě je nádhernej- je to presně muj ideál nádhernýho chlapa *14*
  • celebrate

aa another year behind you...Happy Birthday Rob.
  • lbartzzz

cesky

za pohrbene duse jsem rad, spis bych ale uvital kdyby nadabovali The Bad Mother's Handbook...protoze to jak tam hraje me dostalo chvilemi jsem se valel, hlavne jak prisel s tou kvetinou:D(nekoho me totiz pripomnel) *15*
    • jackie28

Re: cesky

no já jsem z toho viděla jen fotky...a umírala jsem z nich smíchy..s těma dlouhejma vlasama mu to nesekne *1* *1* *1*
      • lucinka9494

Re: Re: cesky

ja jsem to viděla v aj a taky jsem tu knížku četla *4* strašně se mi to líbílo
        • your-darling

Re: Re: Re: cesky

k čemu je knížka..taky bych si jí přečetla, jestli stojí za to..:-)
  • Názor na robovy fotky

Tak takhle už jsem se dlouho nezasmála.Při pohledu na ty černobílé fotky, kde si drží všichni kluci ruku na srdci a pak ty jejich výrazy. to už jsem fakt nevydržela. Ale když nedělá žádný ksichtíky, tak je úplně krásnej. *1*
  • mysak.kol

Rob dal milion

Robert přispěl na Haity 1 milionem dolarů, stejně, jako Clooney, nebo jiní. Kellan Lutz poslal část svého šatníku, tak kdo udělal líp? Podle mě ten koncert byl zdarma i pro návštěvníky, nebo dobrovolné, ale když jsem na to koukala, neslyšela jsem potlesk, nebo tak něco, třeba to nebylo jako na návštěvu, co? *7*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Rob dal milion

Hezky:)
    • Re: Rob dal milion

tak to je fajn, škoda jen, že o něm v tom přenosu nemluvili... každá pomoc je dobrá...
  • víte co by mě opravdu zajímalo????s kým chodí!-totiž mám v tom totální guláš, jednou s tamtou, jednou s kristen...no řeknu vám WHATS THE FUCK?! *1* PS:pokud se v tom někdo vyzná tak napište, děkuji
    • Rob nechodí s nikym a kristen s rupertem sandersem : c

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit