-
Rob :)
Roba mám moc ráda :0) Je skvělej herec,líbí se mi jeho písničky a je určitě super člověk.:O) =O**** -
-
Re: Rob :)
Ano, tak jako všichni herci a rádobyhvězdy, co přičichnou k $ *16*
Probuď se raději už. *5*
-
-
HAPPY BIRTHDAY
všechno nej k narozkám Robe ! ! ! ♥ ♥ ♥ *14* *14* *14* *14* -
odpoves
ahoj Roberte v tom filmu stmivani a herry potrovi si byl super uz cekam na 3 díl filmu stmívaní. *14* a moc se tesim *14* hrajes este nekde jako upír napis mi to plosím *14* *8* -
-
Re: odpoves
Ahoj vydela si uz 4dil sagy twiligt? -
-
Re: Re: odpoves
4.díl ještě se ještě ani nezačal totiž, takže ho nikdo ani nemohl vidět...A jinak ...
lucinka9494:Jako upíra ho uvidíš maximálně v twilight, protože si myslím ,že po takový zkušenosti co měl v tomhle filmu už na takovýhle role rezignuje...V jednom rozhovoru to dokonce sám naznačil... *9*
-
-
-
Rob řekl pro hollywood.com že by po promowání druhé části breaking dawn chtěl znowu něco natáčet s Kristen ale bojí se co na to jeho fanoušci.
Mně osobně by to newadilo ale chápu že fanoušci je mají spojené jako Edwarda a Bellu. -
-
no tak bylo by to fajn... :) ale je fakt, že by bylo divný, že to není Edward s Bellou, ale někdo jiný.. možná by se na to dalo zvyknout...
-
-
Já bych si zvykla *1* *1* *1* ty dvě tvářičky prostě patří k sobě *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Prosím dejte mi bod tady : http://vanocni.datart.cz/tereza-nyklova-si-preje-tablet-apple/
Moc o to stojím děkuji!!!
*14* -
a bulvar
no jo pisalci co kurvej zivot celebritam jsou jen hnupove co si nevazej prace druhych *13* paparazi fujj a dostavaj za to prachy *16* ze udelaj intrwiu s tim clovekem a stejnak to uplne prekroutej nakonec aby to bylo zajimavejsi jako Robert a Kristen jsou jen pratele a i kdyby byli vic nikomu do toho nic neni ani sebemnsimu pisalkovi *13* -
-
Tak co teda?
co to je za ajsko?.. *8* připadá mi to jako hovadina..má tam napsáno 14.5.1986 a ne 13.5. ... a podle mě je to kravina..i ta angličtina mi nesedí..víte někdo něo o tom??? *7* prosím,dejte vědět,děkuju. -
-
Re: Tak co teda?
Kdyz se poradne podivas na ten profil on tam pise ze se dorozumí i skvěle nemecky.takova blbost..no neni to jasny?proste nejakej chudak z nemecka se vydava za nej robert preci neumi nemecky -
-
Re: Re: Tak co teda?
Jj..asi jo..on píše,že se může dorozumět...nu nevím..asi to bude podvrh..někde jsem četla,že je ze slávy zničenej a že je zamilovanej do ,belly'(kristen stewart)...škoda mno.Jinak bych si psala *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Tak co teda?
já taky je hrozně rozkošnej...ani se nediwim že ho dali za nejvíc sexy herce roku 2008 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-robert
nejlepší je jak mají skoro všichni kontaktní čočoky ve stmívání *14* *7* škoda že Rob nemá normálně hnědý očka,ty by mu slušely víc než modrý *14* já ci taky kontaktní hnědy nebo spíš ty černý čočky *9* *7* *14* -
-
Re: -robert
čočky* *1* *15* -
-
Re: Re: -robert
ja si teda myslim ze modry oci sou pekny... :) -
-
Re: Re: Re: -robert
jo jsou ale hnedy mu sluseli vic a vypadal s nima vic upirsky *4* -
-
Re: Re: Re: Re: -robert
proboha, vzdyt je to normalni kluk...tak at vypada aspon v zivote neupirsky...staci, ze po nem fura holek chce, aby je kousnul *9* *9* chudak -
-
Re: Re: Re: Re: Re: -robert
to mi povidej, je to vic nez ubohy.. -
nerozciluju se,jenom mi to pripada od nich ubohy *3* -
treba by si ta holka to misto uz nikdy neumyla *15* *15* ale prijede mi ze to uz je fakt extreme,chtit se nechat od nej kousnout..... -
fajn ale nemusis se rozcilovat *1* -
aby je kousnul *15* je fakt že fans girl dost šílí je pravda že ho nikdo téměř nezal dokud nebyla premiéra hp4 *8* to mi nejvíc vadí když naka blba holka napíše že ho uplne miluje nebo píše jeho číslo i když není jeho atd zname fans *3* -
j :) nebylo by to legrace kdyby nekoho fakt kousnul *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: -robert
tjn ale s modrejma vypada vic robovsky a je vic sexy *1* -
-
to by ta holka byla pak pekny prasatko *14* *1* -
jinak alice jako holka je v tom filmu strašně příjemná *4* i ten hlas a jak se chová je fascinující *4* -
ak to zase jo *14* musim uznat ze ve filmu i ve skutecnosti mu ty oci fakt sedi *4*
-
-
-
-
-
-
fotky
čusíík lidičky nemáte někdo fotky od Taylera Lutnera nebo Kellana Lutze?? když tak mi napište vzkazík a domluvíme se tam *4* kujíí a paa -
Robert
Ja nevi me se stmívání nelíbí.A deprimuje me jek o nem vsichni melou a milujou ho sory, ale je to k nevidrzeni uz nemuzu o něm ani o stmvání nic slyse -
-
Re: Robert
no sorry ale tak sem nelez kdyz o tom nechces nic slyset -
-
Re: Re: Robert
přesně tak!!!
-
-
-
týýýo
yahooo...tak už se nám konečně blíží New Moon, co *15* ..ja se nejvíc těšim a co vy? ...Rob tam bude určitě zase nejvíc kráásnej *14* *15* -
-
Re: týýýo
ja se tesim víc
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-