Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 22kristyl

Rob :)

Roba mám moc ráda :0) Je skvělej herec,líbí se mi jeho písničky a je určitě super člověk.:O) =O****
    • 8.ball.8

Re: Rob :)

Ano, tak jako všichni herci a rádobyhvězdy, co přičichnou k $ *16*
      Probuď se raději už. *5*
  • HAPPY BIRTHDAY

všechno nej k narozkám Robe ! ! ! ♥ ♥ ♥ *14* *14* *14* *14*
  • odpoves

ahoj Roberte v tom filmu stmivani a herry potrovi si byl super uz cekam na 3 díl filmu stmívaní. *14* a moc se tesim *14* hrajes este nekde jako upír napis mi to plosím *14* *8*
    • Re: odpoves

Ahoj vydela si uz 4dil sagy twiligt?
      • your-darling

Re: Re: odpoves

4.díl ještě se ještě ani nezačal totiž, takže ho nikdo ani nemohl vidět...A jinak ...
        lucinka9494:Jako upíra ho uvidíš maximálně v twilight, protože si myslím ,že po takový zkušenosti co měl v tomhle filmu už na takovýhle role rezignuje...V jednom rozhovoru to dokonce sám naznačil... *9*
  • lenkaschs
    Rob řekl pro hollywood.com že by po promowání druhé části breaking dawn chtěl znowu něco natáčet s Kristen ale bojí se co na to jeho fanoušci.
    Mně osobně by to newadilo ale chápu že fanoušci je mají spojené jako Edwarda a Bellu.
    • your-darling
      no tak bylo by to fajn... :) ale je fakt, že by bylo divný, že to není Edward s Bellou, ale někdo jiný.. možná by se na to dalo zvyknout...
      • IsabellSwanCullen
        Já bych si zvykla *1* *1* *1* ty dvě tvářičky prostě patří k sobě *14* *14* *14* *14*
  • terka220399
    Prosím dejte mi bod tady : http://vanocni.datart.cz/tereza-nyklova-si-preje-tablet-apple/
    Moc o to stojím děkuji!!!
    *14*
  • a bulvar

no jo pisalci co kurvej zivot celebritam jsou jen hnupove co si nevazej prace druhych *13* paparazi fujj a dostavaj za to prachy *16* ze udelaj intrwiu s tim clovekem a stejnak to uplne prekroutej nakonec aby to bylo zajimavejsi jako Robert a Kristen jsou jen pratele a i kdyby byli vic nikomu do toho nic neni ani sebemnsimu pisalkovi *13*
    • Tak co teda?

co to je za ajsko?.. *8* připadá mi to jako hovadina..má tam napsáno 14.5.1986 a ne 13.5. ... a podle mě je to kravina..i ta angličtina mi nesedí..víte někdo něo o tom??? *7* prosím,dejte vědět,děkuju.
      • Re: Tak co teda?

Kdyz se poradne podivas na ten profil on tam pise ze se dorozumí i skvěle nemecky.takova blbost..no neni to jasny?proste nejakej chudak z nemecka se vydava za nej robert preci neumi nemecky
        • Re: Re: Tak co teda?

Jj..asi jo..on píše,že se může dorozumět...nu nevím..asi to bude podvrh..někde jsem četla,že je ze slávy zničenej a že je zamilovanej do ,belly'(kristen stewart)...škoda mno.Jinak bych si psala *1* *14*
          • Re: Re: Re: Tak co teda?

já taky je hrozně rozkošnej...ani se nediwim že ho dali za nejvíc sexy herce roku 2008 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • swery

-robert

nejlepší je jak mají skoro všichni kontaktní čočoky ve stmívání *14* *7* škoda že Rob nemá normálně hnědý očka,ty by mu slušely víc než modrý *14* já ci taky kontaktní hnědy nebo spíš ty černý čočky *9* *7* *14*
    • swery

Re: -robert

čočky* *1* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: -robert

ja si teda myslim ze modry oci sou pekny... :)
        • swery

Re: Re: Re: -robert

jo jsou ale hnedy mu sluseli vic a vypadal s nima vic upirsky *4*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: -robert

proboha, vzdyt je to normalni kluk...tak at vypada aspon v zivote neupirsky...staci, ze po nem fura holek chce, aby je kousnul *9* *9* chudak
            • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: -robert

to mi povidej, je to vic nez ubohy..
            • swery

nerozciluju se,jenom mi to pripada od nich ubohy *3*
            • odysseus

treba by si ta holka to misto uz nikdy neumyla *15* *15* ale prijede mi ze to uz je fakt extreme,chtit se nechat od nej kousnout.....
            • b.e.t.u.l.i

fajn ale nemusis se rozcilovat *1*
            • swery

aby je kousnul *15* je fakt že fans girl dost šílí je pravda že ho nikdo téměř nezal dokud nebyla premiéra hp4 *8* to mi nejvíc vadí když naka blba holka napíše že ho uplne miluje nebo píše jeho číslo i když není jeho atd zname fans *3*
            • b.e.t.u.l.i

j :) nebylo by to legrace kdyby nekoho fakt kousnul *3*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: -robert

tjn ale s modrejma vypada vic robovsky a je vic sexy *1*
            • b.e.t.u.l.i

to by ta holka byla pak pekny prasatko *14* *1*
            • swery

jinak alice jako holka je v tom filmu strašně příjemná *4* i ten hlas a jak se chová je fascinující *4*
            • swery

ak to zase jo *14* musim uznat ze ve filmu i ve skutecnosti mu ty oci fakt sedi *4*
  • maj_ki

fotky

čusíík lidičky nemáte někdo fotky od Taylera Lutnera nebo Kellana Lutze?? když tak mi napište vzkazík a domluvíme se tam *4* kujíí a paa
  • Robert

Ja nevi me se stmívání nelíbí.A deprimuje me jek o nem vsichni melou a milujou ho sory, ale je to k nevidrzeni uz nemuzu o něm ani o stmvání nic slyse
    • nik011

Re: Robert

no sorry ale tak sem nelez kdyz o tom nechces nic slyset
      • deniska-l

Re: Re: Robert

přesně tak!!!
  • deniska-l

týýýo

yahooo...tak už se nám konečně blíží New Moon, co *15* ..ja se nejvíc těšim a co vy? ...Rob tam bude určitě zase nejvíc kráásnej *14* *15*
    • stmivani

Re: týýýo

ja se tesim víc
      *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit