-
water for elephants
kolem neho moc ne ale kolem jeho nadchazejicim filmu je toho dost -
-
Re: water for elephants
to jo...viděli jste ten druhý trailer na Water for Elephants??:-) je luxusní... *14* *14* *14*
-
-
Roberte taky mam znamení býk a seš můj nejlepší herec kámo si lepší než ten pokadnej Jacob *12* si dobrej čusík:" *14* *4*
-
Jak já Kristen závidím!!! *13*
-
-
já ne já ji to přeju Robsten jsou best se k sobě nesmírně hoděj a zbožňujou jeden druhyho *1* *1* *14* *14*
-
-
Přesně tak:D jsou roztomilí spolu a navíc ROBSTEN zní hezky já bych s nim byla ROBILA:DDDD a to je hrozný:D
-
-
Taky bych byla ROBILA *1* *1* No zítra vzhůru do kina *3* konečně!!!
-
-
-
-
je nej
je neeeej -
-
Re: je nej
se vi
-
-
Robínek
Já ho žeru!!!!!!! -
-
Re: Robínek
já ho bleju *1* *3* jen vtip ,je dobrej
-
-
Jacob team
Podle mě je robert ten nejhnusnější chlap na světě neumí hrad *1* at žije Taylor *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Jacob team
Doporučuju se podívat na film HOW TO BE a pak teprve můžeš říct jestli Robert Pattinson umí nebo neumí hrát! *13* -
ale ten zas vyapdá jak buzíček.....a neumi hrat tvl kluka co běhá v lese bez trička bych zahrala i ja *1* -
-
Re: Re: Jacob team
cože? boze dyt Taylor je uplně normalní -
tak to se máš čím chlubit,že když si sundáš tričko tak máš tělo kluk *4* -
lol, tak to si trefila xDDD
-
-
A ty se nauč psát ,máš tam hrubky -
to Martísek: to jako myslíš hrad z písku, že neumí jo? *1* *1* *1* *1* ... -
-
lol *15* *15* *15* -
:D:D jn -
jJ přesně taky sem se divila *15*
-
-
njn, ale nuda -
Každý člověk má v sobě kousek krásy!! A je to i Rob.Pro některé je dobrý člověk a pro některé ne...Ale podle vzhledu by se fakt soudit nemělo.Ale je to tvůj názor no *3* -
-
to máš pravdu ale mě nejde o to jestli je hezkej nebo ne *1* -
-
Re: Re: Re: Jacob team
plnej souhlas ,nikdo není dokonalej , ale každej je svím spůdsobem krásnej -
Re: Re: Re: Jacob team
vždyt to říkám :) *3*
-
-
-
souhlasim s tebou je to fakt hruza *1*
-
-
r+k
já si nemůžu pomoci,ale to co předvádějí Rob s Kristen mi přijde jako nějaký hloupý reklamní tah!nevím,proč nemůžou jednoduše říct,že jsou spolu a hotovo...a taky dost dobře nechápu tu výmluvu,že se spolu nemůžou ukazovat kvůli fanouškům...to je přece blbost!vždyť třeha Jolie s Pittem spolu taky začali chodit během natáčení filmu a nedělali z toho žádnou vědu...nechápu to *9* -
-
Re: r+k
jo , no je fakt , že jak jsem to četla , že přijeli každý sám a chtěli se představit jako pár a nešlo to.....zní to divně.ale zas nemůžeš vědět , co v tom je , třeba mají ve smlouvě , že se nesmí nic podobnýho provalit do konce natáčení , nebo tak něco
-
-
THAILER
už je oficiální thailer na breaking dawn ted jse ho zkoukla -
-
kniha
Jak je to s tou knihou Půlnoční slunce? -
Re: THAILER
dívali jste se na celý pořad MTV Movie Awards 2011?
Kde se na to můžu celé podívat?
Díky:) -
-
Re: Re: THAILER
zítra to opakují na mtv chzech ;-) -
Re: Re: THAILER
celý nevím, ale viděla jsem předávání ceny za nejlepší filmový polibek.. a Robert, ten to zabil... :-)
-
-
-
Dneska jsem vložila opět 8 fotek. Snad se podaří a ještě letos se zde zobrazí *2* *1* *2* *1*
-
-
zobrazily se asi jenom dvě, že jo... *13*
chtělo by s tím něco udělat... to že to nikomu nejde mi přijde trochu špatný... -
-
asi tak nějak mě to též nejde...hodila jsem sem asi 15 fotek a kde nic tu nic *8*
-
-
Nezvdávej to, mi se po měsíci zobrazili 2 *1* *1* a to jsem je tady přidávala snad 4x. *1* *2*
-
-
taky že to nevzdám,budu to zkoušet tak dlouho,dokud se tu neobjeví
-
-
vy jste hustý holky... :D já to po týdnu totálně vzdala... :D
-
-
-
-
-
-
--
ještě sem se chtěla zeptat jestli někdo nemá nakej program do mobilu aby mi tam ten film šel dát...v pc ten film už mám ale potřebovala bych nakej co zabira pak m in mista ten film ma prece jenom 2 hodiny *15* *14* musím se na nej divat furt dokola uz znam i titulky nazpamet *14*