-
Jsem tu zas...
Nazdáááárek,tak jsem tu už zas-živá a zdráva... *15* *15* *15* Tak co vymysleli jste něco z tych mozků??? *9* Mně by zajímala jedna věc ohledně Robíka,ale to je taková kravina,že by jste si o mně mysleli že jsem asi nějaká kravka... *1* *1* *1* -
-
Re: Jsem tu zas...
nenapinej nas ....co te zajima?...ja si o tobe nic spatnyho myslet nebudu,slibuju *4* *15* -
-
Re: Re: Jsem tu zas...
Mně by zajímalo v kolika letech přišel Robík o panictví(já vím že je to blbá zajímavost)... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Jsem tu zas...
zekneme ze je to ,,trosku,, intimni zajimavost *15* *15* ale je to zajimava otazka...tvuj odhad? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jsem tu zas...
tak nevim...cca 16-17? treba? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu zas...
je to mozny..ale pravdu se asi nedozvime, co? *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu zas...
Hmmm asi jj ale já si myslím tak v tych 18... *1*
-
-
no já sama nevím v kolika o to přišel a ty odhaduješ??? *1*
-
-
-
Re: Re: Jsem tu zas...
tak sem tu po naročnem dni zase:D ale ne moc nadlouho jelikož mam moc učení a musím taky dočíst to Zatmění:D... tak povídej co tě zajímá?:D btw. ten Jarmark marnosti mam na DVD ale ještě sem ho neviděla asi se mrknu když tam hraje Robík:D *14* -
-
Re: Re: Re: Jsem tu zas...
Ale v tom Jarmark Marnosti tam hraje fakt malou roličku,jenom se tam myslím mihne,protože já jsem ho tam nestihla zahlédnout a taky nebyl napsán v úvodních titulcích... -
-
to neva ja si ho tam najdu xD
-
-
-
-
-
Supér!!
Tak fanklub už přes 2000 dem slavit ne :D poradne to tu rozjedem :) *15* -
-
Re: Supér!!
*yahoo*..toe supéééééééééééééééé éééér *15* *15* tak ted aby už měl 3000 *15* *15* jasny nooo chtělo by to tu rozjet *15* -
Re: Supér!!
Už aby měl 3000 xD -
-
Re: Re: Supér!!
Jo to je super !!!!!!! *15* *15* *15*
-
-
-
narozkyy!
no ale chtela bych mu poprat nazivo *1* hj bylo by mzc kdyby dojeli do CR ale co by tu delali ze? *9* :( *1* -
-
Re: narozkyy!
vždyť sem možná přijede na ten festival - do Karlových Varů *3* -
-
Re: Re: narozkyy!
a kdy to je?? -
-
Re: Re: Re: narozkyy!
Lenicczka:no jasny balime *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: narozkyy!
to vis bobe ale kam na oboje *15* *15*
-
-
-
jooo *7* no to by bylo super!!!! *15* to bych byla upa v p****i *15* *15* -
-
Re: Re: Re: narozkyy!
a nejen tam!! *15* Byly bychom v sedmém nebi...Já nevím...holky...jedém ne?? *15* kdo má čas? -
-
jedu s tebou *15* toe jasny *3* vemeš mě sebou??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: narozkyy!
jasan *15* mmnt du vytahnout kufr *15* ...pojedem tam rovnou ne??? *15* tak tam tu chvilku počkááme *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
první týden o prázdninách, ale ještě to není vůbec potvrzený *13* -
kam pak balíte do tý Italie jak tam točej koncem května *15* *15* *15* a kdy to je jak pišete ten festival v Karlovejch Varech ?? *15* *15* *15* -
klidněéééé!!!!Tak balíme ne?? *15*
-
-
to snad ne.. jestli prijede skacu z okna... protoze tady celej cervenec nejsem :( budu mimo republiku *9* -
-
jako jestli fakt přijede tak tam na 100% jsem *15* *15* -
to nemůžeš vědět, třeba tam bude i autogramiáda *3* -
klid, ono stejně bys ho viděla jen před tím ,,divadlem" bo co to je, ptž dál se nesmí.I když chápu-->mně by taky ke štěstí stačilo vidět ho naživo *14* *1* -
tak to je doost blbý..ale neboj se já a přesvědčit mámu že tam fakt chci jet.... *3* *4* -
noo tak to by mě totálně nas**lo *9* ...jako chci aby tady byl, ale bylo by mi tě líto pač to by bylo fakt na h***o....!... *4* *5* no uvidime no:(....a kdepak jsi??? *15*
-
-
-
-
Možná!!Ale mohl by přijet.... *3* *15*
-
-
Re: narozkyy!
jn, ale jako nechapu proc jeli do nejaky ... činy a nejeli sem! degeni
-
-
robert pattinson
je to ten nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14* -
Narozeniny
Všechno nejlepšííí :) -
tak co je s váma lidičky?
měli bysme tu kecat častějš jinak nám Rob klesne dolů.....ale o čem?o jeho new filmech? *1* a nebo o něm? -
-
Re: tak co je s váma lidičky?
tak jo deme kecat..:-P jenže o něm nic novýho není, takže o filmech?? co takhle Bek Ami? protože o tom nikdo nikde nemluví..:-DD -
-
Re: Re: tak co je s váma lidičky?
tak jo...ale já taky o tom filmu nic nwm tak začni ty *3* o čem to je co tam hraje..jestli mu to tam sluší *3* -
-
Re: Re: Re: tak co je s váma lidičky?
no já taky moc ne, ale je to z 18. nebo 19. století a on tam má děsně ulízlej úče a je to děsný..:-) bude tam hrát s Umou Zhurman a možná s Christinou Richi...:-) budu žárlit..:-P
jukni semm:-))
http://lenoxa.blog.cz/rub rika/bel-ami -
-
Re: Re: Re: Re: tak co je s váma lidičky?
mno jeje to budu žárlit taky..s takovejma sexoškama tam bude hrát..vsadila bych se že ho sváděj vo sto šest..závist..bych ráda byla na jejich místě..pěkně s Robínkem..jééé...ale mám krásný sny takže se to dá...na dnešek jsem s Robem šla ve snu do kina,hrála jsem s nim fotbal a blbla jsem s nim..pak jsme si dali pusu a v tom se v tom snu objevil můj mladej a byla skoro bitka *1* *1* *1* *1* ale vyhrál Robík-bitku ne,to si odnes pak monokla když si ho mladej vyčíhal když byl sám..ale vyhrál bitku o moje srdce *3* *3* jak jinak *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak co je s váma lidičky?
jj přesně..taky jí nemám ráda...vrrrr....budu žárlit.. *1* -
jo to už jsme řešily tolikrát...jenomže já žádný sny s nim nemám..:-)) jenom noční můry a tam mě nikdo fakt nezachraňuje..:-((
ale neva...tak nevim jestli ho sváděli, ale když natáčel Remember me, tak Emili někde řekla že by ho brala bo co..:-DD
no já taky,,kdo ne..:-))
ale žárlivka budu...to se z toho v tom kině zbláznim..:-)) a u Water for Elephants taky, ale snad ne tolik..já totiž Umu Thurman nemám ráda víš..:-)) a vidět u ní Roba..WOW...nevim nevim..:-)))
takovej sloh..:-)) *15* *15* -
jj moje trapný nereálný sny radši nekomentovat *1* *1* *1* *1* ale jsou i krásný..škoda že to neni a ani nikdy nebude pravda *9* -
no comment *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Roberte seš dobrej mam tě rád i když máme spolu i stejný znamení. *3* seš prostě dobrej mam tě moc rád.A Jacob je gay tak co jeto teplouš *5* Čus Roberte: *1* *14*
-
on je jeden z nej hercu na světě *4* *14*
-
-
Přesně tak :-) pro mě je uplně ten nej! :-D Dneska jsem koukala na Stmívání a znova jsem musela zašnout, nad tím , jak užasně to umí zahrát..
-
-
New Photo
Jůůů našla jsem new photos teda akorát pro mně new nevím jak jste na tom vy
Tady se na ně můžete juknout:
http://robert-t-pattinson .blog.cz/ *1* -
stránka
Tohle je úžasná stránka :)
http://www.closeup.de/show.asp? page=xsearch&query=search%3Dtwiligh t%26referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nl c=&nlr=&referer=twilight%2Dfanshop& referrer=&language= -
-
Re: stránka
jj..skvela stranka...zdalo se ti dneska ty vis o kom? *15* -
-
Re: Re: stránka
ty sis objednala twilight mikinu? a me se o nem uz 2 dny nezdálo!!! *3* -
-
Re: Re: Re: stránka
No vidis :) no zatim sem si ji jeste neobjednala asi az zejtra musim na to nejprve pripravit rodice je docela draha :D ale je twilight..... :) a pak chci este tricko s Robem :¨D Edwardem :) -
-
Re: Re: Re: Re: stránka
jses blazen(nic ve zlem) a kolik to vsechno stoji? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: stránka
JJ :) tak ja uz asi pujdu spat... treba se mi dneska postesti a bude se mi o nem zdat nejakej krasnej sen... *15* Robert forever *1* ... blazen :D -
to jsem rada, ze jsi rada ze me znas *15* ale psat mu dekovnej dopis nebudu...jen mu budu prat dlouhej a stastnej zivot *15* -
takze bysme Robovi este mely bejt vdecny protoze diky nemu se zname :) *15* jo je dobre ze te znam :) ty moe vrbo :D *1* -
kravina...kdyby nebyl, zila bys normalni zivot a nebyla posedla nekym koho nikdy neuvidis...a ani by ti to neprislo divny... to ze by to nebyl zivot se ti zda jen ze zpetneho pohledu...mozna by to byl dokonce lepsi zivot nez ted *13* ale ja si neztezuju, jak jsem psala, bez nej bych te neznala a to by byla skoda *1* -
njn ale kdyby Rob nebyl nato nechci ale ani pomyslet.... tak bych nemela kruhy pod ocima protoze do noci sem na osobnostech a mela bych o dost vic penez... prototze si porad kupuju neco kde Rob je :) ale Bohu diik za nej bez nej by to nebyl zivot *9* -
jen bez..spanek je zdravej...ale aspon priznej, ze se ti nechce....
a k tomu, co bys delala, to nevim, ale odhaduju, ze bych se s tebou neznala a nemusela bych ti rikat blazne *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* -
to ne no..... Robert je muz cislo 1 :) *15* on kdyby nebyl tak nevim co bych delAla .... *9* *7*
*1* Asi bych ted spala :D protoze to bych mela jit udelat :D -
to jo, ale kdo ne? ale hezkej usmev kazdej kluk nema!!! *3* -
ale umi se i mracit *3* *15* -
to tvrdit nemuzu...ale usmev ma krasnej *15* -
tjn kdyz se usmiva podlamujou se mi kolena :D -
to je blby...ma krasnej usmev *3* -
vic nez si myslis :D budu mit Roberta na brichu *15* ale na tej fotce se zrovna mraci ale co *3* -
docela dost...fakt to potrebujes? *3* -
mikina 1300 a triko 500 *15*
-
-
-
-
Re: Re: stránka
nn *9* jen pres den ... Uz se tesim az mi prijde twilight mikinka :) *15*
-
-