-
:(
Předevčírem jsem byla v Londýně v muzeu voskových figurín MADAME TESSAUDS ale byla jsem strašně zklamaná *9* neměli tam Roberta *9* a toho jedinýho jsem tam chtěla ... nevíte někdo kdy by tam mohl bejt -
-
Re: :(
je ty si byla v Londýně? *4* se mááš! *5* ..tak toe teda na nic!...toe velka chyba že ho tam nemaj!!! *9* -
-
Re: Re: :(
byla jsem hodne zklamana... *9* celej pul rok sem se na to tesila ... ze nafotim milion fotek s nim a pak nic *9* aspon s tim voskovym jsem se chtela obejmout :( no snad priste :) *15* -
-
Re: Re: Re: :(
jasny no *15* to chápu taky by mě to naštvalo *9* ... *15* j to by určitě taky stalo za to aspon s tim voskovym že *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
no v to doufam *9* ¨prototze jediny co sem si prala bylo vyfotit se s voskovym Robem a on tam nebyl *9*
-
-
-
-
coze?!jak to ze tam nebyl?!to je chyba!doufam,ze az tam pristi rok pojedu se skolou,tak tam bude...protoze jestli ne,tak nevim,co budu delat :) kdyz ho nemuzu videt ziviho,tak aspon voskovyho,ne? -
A Zaca tam měli?? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :(
jo toho tam meli... ale Vanessku ne *15* -
-
Re: Re: Re: :(
A vyfotila si se s ním? *1* je tam v dresu a s basket. míčem, že? -
-
Re: Re: Re: Re: :(
jj presne tak :D chces to poslat :D dej maila :D
-
-
-
-
-
xDDD
tak z tohohle nemůžu xD *15* ...no prostě podívejte se sami xDD http://www.stmivani.eu/5-info/rober t-s-ucesy-slavnych/ ....fakt mazec, hlavně rob jako Kristen *15* *15* no asi na tom něco bude, že u roba sou nejkrásnější vlasy:D....i když on je krasnj celej *14* *15* -
-
Re: xDDD
jn je to takovy.. zvlastni *15* videt roba i v jinejch vlasech :D ale tk jemu to slusi vsude ze *15* ale tk original je original *3* -
-
Re: Re: xDDD
On má upe sexy vlasy...upírek jeden qasnej..:-) *14* *14*
-
-
-
furt the best
the best best best best je furt on a porad bude a ty lidi co se jim nelibi a z nudy sem lezou ..no proste at si to uzijou hahahaha bi -
:-)
Chjo, tak kde je sakryš ten trailer, to je doba *9* -
happy birthday
Všechno nejlepší k narozeninám Robe :-* I Love U -
fake
twl už si zase paparazzi vymejšlej kraviny...oni spolu určitě nejsou...dyt to neni normál aby se furt scházeli a rozcházeli...je to false a fake nic víc...novináři píšou jen kraviny...Rob s Kristen nechodí...jk dávno ne..bud je momentálně sám a nebo je na lovu,ale s ní fkt neni...blbosti blbosti blbosti *16* *8* *10* -
diskuze vázne..
lidičky nechci nic říkat ale mělo by se tu začít o něčem psát...a nebo přidávat i náký fotky nebo něco takovýho jinak nám Rob klesne dolů a na jeho místo skočí náká blbka Dominika Myslivcová nebo co...náká barbína co jí nikdo nezná..blééé..a to snad nechceme ne? *3* -
-
Re: diskuze vázne..
kdo je Dominika Myslivcová? *7* -
-
Re: Re: diskuze vázne..
těžko říct...a proto by neměla být na jeho místě...Jackie, jenže oni nikde žádný nový fotky nejsou..:-( -
-
Re: Re: Re: diskuze vázne..
prej je to náká fotomodelka a tanečnice a je jí 16 a fotí jen fotky...humus bárbínáckej to je...your darling:ono by bohatě stačilo i náký starší fotky a hned by poskočil dopředu *3* -
-
Re: Re: Re: Re: diskuze vázne..
takže až se vrátím domů, tak budu hledat a přidávat až z toho zešílim, ale to nebude dlouho trvat..:-DD
to jako je něco super, že fotí fotky, to by se sem mohla dostat i moje kamárdka, která je mnohem hezčí než ona..:-))
-
-
-
-
-
Tady si muze psat kdo chce a co chce. A aj bude. Patizon, ci jak se tohle individuum jmenuje, neni herec. Herci byli napr. Richard Burton aneb Marlon Brando. Tohleto je akurat yelito a kus dementniho vola. A NEUMI HRAT.
-
-
Chtěla bych vidět tebe!!! Podle tebe neumí hrát?? zkoušelas to někdy víš jak je to těžký. No a že se ti líbí jinej herec neznamená že musíš pošpińit každýho kdo se ti jen tak nezamlouvá..
PS: Nauč se psát!!! :P -
Moja zlatá mala by si prestať. Preto že sa ti robert nepáči nemusíš tu zneho robiť idiota ktorý nevie hrať!!!!!! Podľa mňa je úžasný herec, ktorý sa vie do svojej role vcítiť. . A tvoje urážky nikoho nezaujímajú!!!
-
Moja zlatá mala by si prestať. Preto že sa ti robert nepáči nemusíš tu zneho robiť idiota ktorý nevie hrať!!!!!! Podľa mňa je úžasný herec, ktorý sa vie do svojej role vcítiť. *14* *14* *14* . A tvoje urážky nikoho nezaujímajú!!! *16* *16* *16* *16*
-
A ty snad hrát umíš??? Každému se líbí něco jiného. Souhlasím s tím že každý může psát co chce, ale když sem někdo píše takový bludy tak to se na mě nezlob, ale nechtěl bys jít psichiatrovi????
-
Promin.. Ale znáš ho?? Víš jaký je? Jak víš, že je to "yelito"?? Nejdřív si o něm něco zjisti a až pak kritizuj :-)
-
jasně že si tady může psát kdo chce co chce takže já ti taky klidně napíšu, že dementní seš ty a jelito k tomu. A co umíš ty? Je uplně jedno jestlii umí hrát nebo ne každopádně herec je někdo kdo hraje ve filmu víš a živí ho to a zrovna jeho to živí docela slušně tak asi takový jelito nebude tak se na jeho filmy nečum nikdo tě nenutí sna ne. *5*
takový hemzy mě fakt baví *1* -
O tom, jestli umí či neumí hrát by se dalo velice dlouho polemizovat.
Dle mého názoru zase hrát umí. *4* Říkám, je to názor od názoru. *15*
-
-
LEHKEJ trapas...
hele lidi on je klasnej uzasnej a sama ho miluju ale myslim ze je urazka tu napsat robert PATTINSON... kdyz je PATTISON....no ji¨nak ja ho uplne zböznuju mam zatim vsecky plakaty a clanky o nem...a za dva mesice pojedu do londyna...:D takze uplne se tesim... *14* *14* *15* *14* *14* miluju hoo... moc moc moc moc a MOC!!! -
-
Re: LEHKEJ trapas...
ty si teda fanynka,kdyz ani nevis jak se jmenuje...nejdriv si to zjisti a pak rikej,jak ho desne milujes *13* *13* -
njn dalsi nevi jak se jmenuje, Pattinson chapete to?? -
nevim o tom že by se jmenoval Pattison *13* ať se podíváš na jakoukoliv stránku nejen českou tak tam je Pattinson
-
-
pattinsondaily.com
Ahoooj lidi, všichni kdo se chcete kouknout na pořádný web o Robertovi, zajděte na www.pattinsondaily.com , denně aktualizuje:) jsme největší web o něm v Československu :-) díky moc :-) *3* -
-
Re: pattinsondaily.com
vzpamatuj se, Československo zaniklo před dvaceti lety, jen kvůli tomu, že si někdo usmyslel, že budeme mít Československou superstár, nemusíte hned zase tyto státy spojovat... ČSR NEEXISTUJE !!!
-