Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlasujte

http://www.facebook.com/?ref=home#! /photo.php?pid=591198&o=all&op=1&vi ew=all&subj=91912222796&id=10000000 1464575 prosíím hlasujte :))
  • Nevíte prosím kde bych si mohla stáhnout první díl v angličtině, nebo s titulkami? Chtěla bych ten film vidět v původním znění. díky
    • Tak zkus ulož to ne? .-)
      • na ulozto je to docela těžký najít, teď je tam hlavně dabing... ale někde tam to být musí *4* *4*
        • Kdyby to šlo na ulož to najít, tak asi nepíšu o radu ne? Zas tak blbá nejsem. Ale to je v poho už jsem to našla.Sice hrozná kvalita, ale mě šlo o tu angličtinu a musim říct že v cz je to lepší.
          • ja sem to na uloz to nasla a uz sem to videla
          • No tak pardon no.. :-P
            • jako kdyby tomu měl spadnout svět, ne... :D
              Tak to se taky omlouvám, že sem si dovolila napsat ulozto.
          • latyka
            Já stahuju na hellspy.cz,ale tam je to jen za drobnej poplatek.Mě se to víc líbí v angličtině,hrozně se mi líbí jak mluví Taylor,mluví tak nějak hrozně sladce *4*
          • Ono už je to dabované?? *8*
  • b.e.t.u.l.i

sraz

Tak to zkusim znova *15* meli byste nekdo zajem o Sraz v Hradci Kralove... :) napiste kdo byste chtel :) dekuju :) *15*
    • leila00

Re: sraz

Já jsem až z Litvajzu xD Asi si udělám sraz pro sebe a pro ty co znám a maj rádi Roba (:
      • deniska-l

Re: Re: sraz

joo ja si dělám soukromej v Kolíne *15* *15* pač prej za mnou nikdo nepřijede *15* *15* njn co můůžu dělat *15* jet do prahy *5* *15*
        • mysak.kol

Re: Re: Re: sraz

jistěže jet do Prahy *15* jinak se nesejdeme v takovém počtu, v jakým bychom se jinak sešli.
          hele, kolik nás tam vůbec bude? bude tam někdo *7* *7*
    • mysak.kol

Hradec? *7* *7* to mám daleko, ale jela bych. ráda se sejdu s fanouškama Roberta. v Praze mám známý, tak bych u nich mohla přespat, kdyby to bylo tam. *15* *3*
      • erikaa

ja chci hradec jsem přece taky z hk *1*
        • b.e.t.u.l.i

jj ale myslim ze ve dvou by to bylo na nic :( *9* to chce poradne velky... aby nas tam bylo hodne :) *15*
    • bellinka

v Hradci?.. *15* *15* *15* Tak to teda neeee *15* *15* *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

jj jasne v hradci *15*
        • bellinka

Stejne by to bylo lepsi v Praze *15* *15* *15*
          • lenicczka

Re: Re: Re: Re: sraz

jj v praze *15* *15* *15* hradec je daleko
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: sraz

Zejo pste Praha Praha Praha *15* *15* *15* *15* *15* a KONEC *15* *15*
          • deniska-l

a co říkate na Kolín ?*15* *15* myslím že to je neutralní místo *15* a hlavně tam bydlim *15* *15* ...sry byl vtip z kolina sem tu asi jen ja *15* *15* *15* asi si udělám sraz sama pro sebe *15* *15* *5*
            • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: sraz

prha, praha, praha *15* *15* Kolín je mimo mou orientaci a Hradec taky. *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

hej!! ja nejsem z Prahy... ty Prazacko :D *15* ja sem poctiva Hradecacka :D
  • adrii12

trailer

ahoja,kdo se tak šíleně těší na trailer Eclipse jako já,může občas mrknout na stránky
    http://www.summit-ent.com/
    co nevidět,by tam měl být trailer k eclipse *3*
  • ane.tt

...

Všechno nej *14*
  • kniha

Jako jestli je jen těch 12 kapitol toho půlnočního slunce a nebo je toho víc?? dík za odpověď
    • your-darling

Re: kniha

je jenom 12 kapitol... je to škoda, protože je to lepčí než Twilight, ale tak snad to někdy Steph dopíše... :-)
  • Luky1987
    Jestli je tohle budoucnost filmu, tak uprímnou soustrast !!!!
  • já ho zbožnuju je výborný herec. moc přeju kristen aby jim to vyšlo!!!!!!!!! (ale asi ho neměla podvádět)
    • jackie28
      Oni už spolu nejsou... A hodně se na tom podepsala Kristen,nedivím se,že už jí Rob nevěří,taky kdyby mě někdo podvedl tak bych mu nevěřila... Protože se říká udělá to jednou,udělá to zase...U mého otce,co podváděl mámu to tak fungovalo,a jestli je pravda co se psalo,tak u bývalého páru Robsten to bylo taky tak
      • Prosím oni spolu zase chodí. Miluju Robsten.
        • Ne nechodí spolu. Rob jí už zpátky nevezme,Kristen měla šancí dost,ale všechny promrhala. takže co by jí Rob měl donekonečna odpouštět a brát jí zpět. Byl by hlupák, kdyby jí vzal zpět.
          • Tak jo!!!!!!ted vám něco řeknu:miluju Roberta je to nejlepší a nejcharismatější a ovšem nejkrásnější herec který ho jsem kdy viděla.hned jak jsem ho viděla hrát ve stmívání nemohla jsem se ho nabažit...zamilovala jsem se do něj....a nejraději bych ho objala a dala mu obrovskou pusu!!!!!!protože on je tak strašně milej a skvělej až jsem brečela že ho nemůžu mít...že jsem na něj až moc mladá a taky nemůžu jet za ním do USA.a až mi bude dvacet tak on už bude starej...prostě mě to štve...štve mě že když jsme malí tak jsou tak krásní chlapy ale když jsme větší tak už jsou z nich starý pánové:(nesnáším to že se s ním nemůžu setkat...kdyby aspoň on přijel do český republiky....to by se mi splnil můj největší sen!!!!!!ale to se asi nestane....a vy co o něm píšete takové věci styďte se.....a jsem ráda že nechal Kristen...je to prachobičejná kur**** tohle robovi dělat neměla...vždyď jim to spolu tak slušelo!!!a miluju jak se rob vždycky usměje...je to ten nejkrásnější úsměv na světě!!!!co já bych za to dala být aspoň jeho sestra!!! V roli upíra se mi moc líbí.....
  • twilight111

Ahojky

Ahojky lidičky kukněte na můj bloček:) www.Christinefly.blog.cz *1* *1*
  • robert

Musím lidičky říct,že jsem se tu nad vašimi příspěvky dost pobavila :-)
    samé,šišlání miluji ho,zbožňuju,můj Robík atd. - úplně se v těch 14 letech vidím,ale dost...:-)))))
    Mně osobně stařešině se Robert vzhledově dost líbí (o když je o pár let mladší - asi si za chvilku půjdu vybírat do MŠ )- odjakživa jsem byla na divný týpky.Vysloveně krasavec není ,ale má osobní kouzlo.
    Jen jedna věc mě zaujala.Všimli jste si slečny jak se furt přirozhovorech "vošahává" a odhazuje si vlasy - no vypadá to trošinku podivně :-))))
    Dál trošku nechápu jak můžete věřit těm věcem,že chodí z Kirsten atd. - klasický reklamní tah,abyste měli o čem mluvit...
    Jo a ani bych se nedivila,kdyby za čas vylezlo,že je na kluky!!!!¨
    Úplně vidím,jak teď máte srdeční kolaps.
    No jasně bylo by to škoda,ale takhle to holt chodí.
    (Trochu podezření mám - to je i důvod,proč jsem narazila na tuhle diskuzi..)
    NO A TEĎ MĚ MŮŽETE ZLYNČOVAT!!!:-DDDDD
    • nik011

Re: robert

reknu ti par slov:bud ticho,bye
      • Re: Re: robert

HA - nemáš na to co říct,tak lepíš náplasti jiným... *9*
        • nik011

Re: Re: Re: robert

co?? jezs co to jak to pises lepis naplasti jinym nebo co?
    • maeve

Re: robert

No v něčem máš pravdu. Třeba s tím osobním kouzlem. Mě osobně se líbí zejména proto, že to není žádný tuctový frajírek, ale je normální...přirozený. S těma vlasama toho jsem si tež všimla, ale co, každý má nějaký zlozvyk. A kdyby byl na kluky? No není to snad jeho věc? Je to taky jenom člověk a určitě by mu to neubralo na jeho charisma.
      • Re: Re: robert

Jasně,že je to každého věc a neodsuzuji to...
        Prostě mám takové tušení...
        Pokud to je pravda,tak se to budou snažit co nejdřív udržet pod pokličkou,aby to náhodou neuškodilo tržbám - co by na to řekli šílející fanynky:-DDDDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit