Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Music

Lidi mam dotaz. Nevíte náhodou něco bližšího o Robertových hudebních aktivitách? Nechystá třeba CD nebo tak něco? Dík :)
  • :-))

dala sem sem naky fotky ae newm kdy se tu objevi :(( :))
    • jackie28

Re: :-))

jj doufám že co nejdřív *3* se na fotečky Robíka moooocinky těším *14* *14* *14*
  • vse nejjjj *3* *3* *3* *3*
  • Happy Birthday Rob . *14* *14*
  • looser

hele ploste si to priznej je to tu blbe on neni pattinson... je to PATTISON... uzh ta vyslovnost patisn....kdyby byl jako ze neni pattinson tak by to bylo patinsn VIS? *13* *5*
    • nik011

Re: looser

boze ani nevis jak se jmenuje, Pattinson kdyztak , ok??no comment
    • Re: looser

To si myslíš, že umíš tak dobře anglicky že PŘESNĚ rozumíš jak jeho jméno vysloví?? *13*
      Angliani i američani mluvíé rychle tak to N se tam ztratí!!!
      A kdybys byla opravdová fanynka tak bys určitě si to někde našla!!!!!!!
      Tak tady nepoučuj a navíc blbě!!! *8* *8* *16* *16* *10* *10* *10* *10*
      • nik011

Re: Re: looser

boze
      • Re: Re: looser

*15* prej tak tady nepoucuj...hezky!(nemyslim to zle!)
  • hannahmiley

!!!

To není možné!!Rob klesl na 3. místo!No ale až ta Michaelova sláva přejde ,Rob bude zase na 2. místě. *3*
    • kikines

Re: !!!

klesl na 2 místo Michael je první jenom kvůli tomu, že zemřel
  • fuj

blee vypada jak fetaak! a je bilej jak albin!ten si asi neumi vybrat make up *15* *1*
    • mysak.kol

Re: fuj

kdyby si měl/a alespoň tolik slušnosti a představila se. A co se týče albína....jsi blbka, protože to on má schválně. Kravko jedna zaostalá. *16* *16*
      • sisineszka17

Re: Re: fuj

přesně měla by ses představit!!!plotože za prvé to tak má mít za druhé nebyl hnusnej a za třetí ty jsi hnusná když si to myslíš!!! *16* *5* *13* *10*
    • pikus.l

Re: fuj

Hele zlato, jestli se ti něco nelíbí, jdi si to vylejvat na stránky kde ti za to poděkujou!!! Tady nejsme od toho, aby jsme ti skládaly pochvali za urážky člověka, kterýho obdivujem!!! Jestli ty sama trpíš nějakýma komplexama a samotou a proto se vnucuješ tam kde o tebe nikdo nestojí, pak je to tvůj problém a buď se s ním nauč žít nebo se ho snaž řešil logičtějším nápadem hmm!!! *10*
      • bellinka

Re: Re: fuj

No tak kliiiid!:)..nerozciluj se preciiii *15* *15* *5* *5*
    • Re: fuj

to sme se zase neco dozvedeli zejo od nejaky pizdy co ho nesnasi
    • Re: fuj

vážně už je trapný když někdo schválně jde na někoho koho nemá rád a uráží ho *13* *8*
  • p.i.č.a.

Robert je pííčus, já ho z celého srdce nenávidím,zničil mi celý život KOKOT!!!!! Já ho zabiju vidličkou až ho potkám řeknu mu: Ty pííčo jedna upírská táhni do pekel!!
    • maeve

Re: p.i.č.a.

Asi bych ti měla poděkovat za naprostý záchvat smíchu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* už dlouho mě nikdo tak nepobavil.........fakt smekám, tenhle vtip se ti povedl
      • Re: Re: p.i.č.a.

no já vím já sem totiž fooristka!!mně jen tak nic nevyvede z míry!!Chce to duševní klid,, jenom nádech a výdech a tak to opakovat, dokud nejste v klidu..!
    • camille1907

Teda, ten Pattinson je ale...zničit někomu život!!!!!! Bože, skoro jsem se rozplakala dojetím!!!!!! Doporučuji návštěvu psychiatra. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • kaculencicka

Tak takhle jsem se dlouho nenařechtala...tady si člověk zvykne na všechno.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ...kotě,dej si lexaurin a bude líp...
    • jenah

a btw: Robert je JENOM herec xD upírem neni:D lásko, tohle chce klid:D:D:D
    • nik011

tyvl nic trapnejsiho sem neslysela:D:D:D:D:D:D:D
    • 22kristyl

Zničil ti život? To píšeš jako kdyby byl někdy tvůj kamarád. Čemu ty říkáš "srdce" ? Vždyt ani nevíš co to znamená,z celého srdce nenávidět. *3* Do pekel pujdeš ty *15* *15* nikdy mě nic lépe nepobavilo.
    • mysak.kol

jednoho se zbavíme a dva sem vlezou, to je nějaká viroza či co???? *16* *16* *16*
      • camille1907

Re: Re: p.i.č.a.

Mám takový pocit, že se zde přemnožily osoby duševně choré. *1*
        • Re: Re: Re: p.i.č.a.

no myslím si,že ste všichni choří, ten kdo má rád Robíka bobíka je buzík, ty jeho foosy sou jak trniště!To třeba král popíku pupíku to je aspon třída!!!!!!
        • deniska-l

Re: Re: Re: p.i.č.a.

tak to s tebou naprosto souhlasim xD
    • jenah

by mi zajímalo, čim ti zkazil "celý" život :D:D:D:D
  • jacob team

Mě se líbí oba dva jak hrajou i jak vypadaj ale to je jenom muj nazor ale jacob se mi ve vzhledu libi o neco vic ale jenom s tema kratkejma vlasama v dlouhejch se mi moc nelibil
  • kris a dakota ke stažení z Runaways:D

Cau tady jedna holka ma na blogu mp3 co nazpivaly Kristen a Dakota, fakt hustýýý, tak si to můžete stáhnout=o) Je to peckový http://twilight--cullens.blog.cz/10 03/dakota-and-kristen-mp3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit