-
Všechno nej
Všechno nejlepší Robííííí...............i love u..............je mi jedno že si to nepřečte.... *8* -
Určitě jim to sluší *4* ale ty by sis nepřála aspoň na chvilku být místo Kristen *3* *3* ?Já teda jo *14* *14*
-
náramek
Cauky :) hele objednaval ste si nekdo ten naramek co bude mit Bella v zatmeni co dostane od Jacoba a Ědward ji tam pak da srdicko *3* tady je kdyz´tak odkaz tak na to mrknete.... http://www.bizuterie.over.cz/obchod.php?druh=5 -
-
Re: náramek
Musím si ho obědnat co nejdřív díky moc za tip !! *1* *1* *15* -
Re: náramek
a proc to tam je vsechno tak rozebrany jako ten naramek? *7* *7* -
-
Re: Re: náramek
ja ted nevim co myslis jako v knizce? -
-
Re: Re: Re: náramek
Ne-e jak jsi tu dala ten link na ten naramek tak proc to tam je vsechno tak rozebrany?.. *7* -
-
Re: Re: Re: Re: náramek
tak to nevim -
-
Re: Re: Re: Re: Re: náramek
to by asi byla :D terba ho i slozej co ty vis *15* mozna by nas toho skladani usetrily... -
Re: Re: Re: Re: Re: náramek
Mno jako kdybych si to chtela koupit tak aby to mi ho neprivezli rozebranej=D=Dto by bylo vtipny=D
-
-
-
-
-
-
Selaward
Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz -
hmmmm;
tyo uz me to sem nejak nebavi chodit ,nic se tady nedeje.:/,ale Rob the best.!:) -
-
Re: hmmmm;
Tak já si hlavně myslím, že zbytečně protahují uvedení toho traileru, fanoušci jsou místo natěšeni už naštvaní.. A to může způsobit i malinké upadnutí zájmu, protože se defacto nic nového ohleně ságy neděje. Doufám, že do konce března už to vyvalí a zas tu bude o čem mluvit *3* *3* -
-
Re: Re: hmmmm;
j taky doufam:)
-
-
Re: hmmmm;
tak to je jasný , zájem o Roberta opadá , už to není taková senzace , jako když se vynořil ve Stmívání :-)) -
-
Re: Re: hmmmm;
ti opravdový fandove, tu vydrží roky *3* -
-
Re: Re: Re: hmmmm;
snad jsi chtěla říct , že opravdoví fandové jimi zůstanou roky , nechápu , co má tohle místo společnýho s fanděním :-)).....nikoho se nechci dotknout , jen mi to není jasný. -
-
Re: Re: Re: Re: hmmmm;
jako že opravdovej fanda nezmění idol,jen proto že neni zrovna na titulkách a v kinech. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hmmmm;
tak to jsem pochopila :-)) jen nechápu , proč píšeš opravdovej fanda TU vydrží roky.ale ono je to asi jedno :-))ale mně šlo naopak právě o tuhle stránku , že hlahol kolem Roberta utichnul,proto čím dál míň lidí přidává příspěvky do diskuze,což mně přijde jen dobře , každej si zaslouží trochu klidu - teda nejde o ty příspěvky , ale o ten hlahol :-))
-
-
-
-
-
-
Ahoj uz jste nekdo videl Rozbresk 1.cast? Ja jo sice z kina a z titulkama ale stalo to za to si to stahnout je to uzasnej film doporucuju si to stahnout *3*
-
-
promiň jestli tě tim nějak urazim, ale kdybys byla trochu pozornější, tak zjistíš, že jsme to tu probírali už nějakou dobu a jsme na diskuzi Roberta Pattinsona, kde jsou všichni možní fanoušci jeho a jestliže v twilight hraje hl. roli, tak je to trochu logický. *3*
-
-
Super řečeno *3* *3*
-
-
Díky:D
-
-
-
My už to delší dobu víme *3* *1* *1*
-
-
tady to lítá jak na horský dráze-nejdřív Rob na devátým místě,pak na osmým a pak zas na devátým...a neinteligentní a nezajímavej Bieber je před ním
-
-
Inu co se dá dělat, jednou je nahoře podruhé zas dole. Nemůže být každý den posvícení *4*. nezáleží kolikrát denně na něj lidé kliknou, ale jak jsou mu věrni jeho fanoušci ne?! *2* A to my jsme, nebo ne?!
-
-
jj jsme.. *3*
-
-
-
kontak
ahojky lidičky nemate nekdo na neho kontak?pisnete -
Už jdu spinkat...
Tak jj tak už jdu zase spát...Týjo co já bysem dala za to aby jsem byla taky upír,ten má:nesmrtelnost a hlavně nemusí se učit,když už to umí dávno ty věci a ještě nemusí k tomu spát...Tak jj tak dobrou noc a hezké sny... *1* *1* *1* -
-
Re: Už jdu spinkat...
dobrou noc a sladke sny o edwardovi a robertovi *15* -
-
Re: Re: Už jdu spinkat...
Jůůů děkuji tobě taky at se ti zdá o Edíkovi a Robíkovi v jednom... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Už jdu spinkat...
děkuji....jsi moc mila!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Už jdu spinkat...
je ja sem vždycky dojdu a všichni odchází:D.. ale být upír by se hodilo možná bych stihla konečně všecky věci protože takhle přes ten den nestihnu nic:D...
tak dobrou :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Už jdu spinkat...
dobrou...ale ja tu jeste jsem :D
-
-
-
-
-
-
New téma?
Chtělo by to nějaký nový téma lidi !!! Ať se tady ta diskuze pěkně rozroste *3* -
-
Re: New téma?
To by vubec nebylo špatny.Nějak si nepřipadám jak na diskusi Roberta...spíš na seznamce... *3* Nebo na forum : Kdo má lepší názor. Takovy stupidní dětsky hádky tu nikoho nezajímají..od toho ta diskuse není..Mě tady kevinova přítomnost nevadí...až se uzdraví,bude tu klid *15* Ale aspon sem se tady zasmála *15* -
-
Re: Re: New téma?
no tak ti radost aso neudelam, protože jsem začal brát antibiotika *15* *15* a já se hádat nezačal *4* -
-
Re: Re: Re: New téma?
Tak tos mě asik špatně pochopil...mě radost dělat nemusíš ... Mojí osobě nevadí,že tady jsi.Ale když už tady seš,tak se zapoj jako my všichni do diskuse...Ptz jinak je tahle osobnost na osobnostech uplně zbytečně! -
takže tady ještě občas budeš ? jupí! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: New téma?
no je mi líto, ale jo...ale neboj, dlouho vas otravovat nebudu *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New téma?
jasně, že nechcu abys vypadl !!! Konečně je tady normální kluk *4* a doufám, že se registruješ co nejdřív *15* *15* *15* -
dík že mě nepovazujes za dementa...dokážu si to pak najít sám, ale ten odkaz mi nefakčí *15* *15* heh....to bych byl první registrovaný borec u toho roberta že?! *15* *15* lol *15* -
j snad se ti to bude libit a kdyz jo.. muzu ti poslat i dalsi odkazy nebo si to tam muzes najit sam :) myslim ze to tak slozity neni :) *15* jo a zaregistruj se .. brzy :D -
no tak já se možná někdy zaregistruju betuli *3* hej moc dík, já si to hned přečtu *14* *1* -
ne bud tu.. *9* vis co me stve.. jelikoz tu nejses zaregistrovanej tak ti nemuzu poslat zpravu kdykoli a nemam jistotu ze si ji prectes... *15* jinak sem ti tam dala ten odkaz.. ale myslim ze to je az na 3 strance celkem se to posunulo... -
co? chceš abych vypadl hned?! *15* *15* *15* -
*9* *9* *9*
-
-
-
Hele mas pravdu je skvelej zpevak i herec jenomze co si vybrat!?!..
A novy tema?..ja nwm to by chtelo aby zacal natacet nakej film kde bude mit hlavni roli kdzy nepocitam New Moon zejo jenomze tam nema hlavni roly!..
Nee fakt uz se nahadejte a je mi ejdno kdo se zacal hadat od toho tu ta diskuse fakt neni!!..plls
-
-
-