-
Neřešte kraviny
Nechápu co máte proti Michaelovi bože tak je Rob druhej no a? Miley je první taky tu na ní nikdo kecy nemá. A proč řešíte takový kraviny jako jestli je někde první nebo poslední , někdo má rád Roba někdo Michaela, a je jasný když Jackson umřel že bude středem pozornosti tak mu tom přejme až bude u nás v kinech novej měsíc všechno se zase změní. -
-
Re: Neřešte kraviny
Souhlasím s bóbinkou neřešte tady takový kraviny nikoho nezajímají urážky a hádky.
Pokud se chcete hádat dál tak si to vyřiďte přes email.
-
-
Robert/Edward
Už dlouho jsem nepsala jak je skvělej, takže teď to píšu: Skvělej herec, je v něm něco tajemnýho a má úžasný charisma...fešák x) *3* -
Nenávidím
Nenávidím Kristen Stewart kdo je s semno? *16* -
-
Re: Nenávidím
si piš že já jo. je to kráva. horší na bellu vybrat nemohly -
*1* Protože ona je ta kdo chodí s Robem? Já ji teda závidím! A nejen jeho... Je krásná, chytrá, talentovaná - herectví, zpěv, ... Hold se uměla narodit, a byla ve správný čas na správném místě *4* Přej jim to -
-
Re: Re: Nenávidím
neuražte se ,ale někteří zvás máte rádi spíš sebe než roba. ja bych mu to přála hlavně ad je štˇastnej. je jasný že nebude žít s vama ,to jste některé fakt tak najivní? -
-
Re: Re: Re: Nenávidím
No je snad jasný že mam rači sebe než roba kdyz ho ani neznam v soukromi a on ani nevi ze existuju ne *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Nenávidím
no janý:-)ale ja to myslim tak že třeba tvrděj jak ho milujou ale přitom je jim ukradený jestli je štastný .
-
-
-
Souhlasím, přeju jim to ale to že jí za tohle někdo nenávidí jen proto že závidí, může říct s prominutím jen hlupák..... -
Já jí teda nezávidím... Hlavně ten život bez soukromí, stále pod nějakým drobnohledem, ustát ten tlak.. A víte jak to je se vztahy v "šoubisnusu"... Ačkoliv jim teda moc přeju, aby to všechno, včetně lásky, ustáli, oba dohromady či každý zvlášť... -
-
Re: Re: Re: Nenávidím
souhlas , i když musí se uznat , že si to vybrali sami a museli s tím počítat. ale rozhodně jim to teda nezávidím :-))
-
-
-
A důvod? *7*
-
-
birthday
Opožděně ti Robe přeji vše nejlepší k narozeninám!!!!!!!!! *1* *1* -
Happy brithday.
I <3 you and twilight saga *14* *14* *14* -
Pjosím
Ahojky, můžete prosím hlásnout pro mou kámošku? Děkuju moc http://www.bavse.cz/#/galerie/78441 -
Rob
on je fakt no super :D a taky přeju dobrej rok 2010 :) *15* -
Robovy vlasky
Už ste někdo viděl ty nový fotky z 16.5???Bože co si to provedl..si nechal ostříhat ty jeho klásný vlásky...bože to bude moje smrt *9* -
-
Re: Robovy vlasky
ježiš holky vy s těma vlasama naděláte,dyt mu zase ta jeho krásná hříva naroste *1* *3* a třeba mu to bude slušet ještě víc *14* -
aby ses nezbláznila,vždyt je to jeho věc a není to tak hrozný ;)) -
už som videla neaké fotky s novým zostrihom,ale mal na hlave šiltovku tak stále netuším,aký je bez nej.zo zadu to má perfektné,sekne mu to. -
-
Re: Re: Robovy vlasky
a kde jste to holky našli?taky bych to chtěla vidět -
-
Re: Re: Re: Robovy vlasky
Ja som to videla na stránke www.twilight.sk je to medzi novinkami na konci.
-
-
-
Kde si ich videla?
-
-
ty roberte rozvet se s kejty peri a vemsi kristen *16*
-
-
Nikčo nechci poučovat,ale máš zde hodně gramatických hrubek a ještě nemáš správné info o stavu Roba. On ženatý s Katy Perry není.On vůbec ženatý není.
-
Cccc neumíš to ani napsat:
Ty Roberte rozveď se s Katy Perry!!! A vem si Kristen.
Takhle je to správně:-) -
-
ty jeden kryple nech moji sestru bejt jasní
-
-
Si asi taky jebnutej pánvičkou vid?!!!!*6**10* uklidni se !!!!pako!!!*12*
-
-
zaprvé se přestan vitahovat ti mrnavej blbe!!!!! ty mi budes ríkat pako jo tak ses tupej a laskave se starej o sebe a ne o mě a ma pravdu moje sestra a ty ji nebudes rikat jak ma psat a jak ne kdyz ji je teprve jen 8let a chodí do 2.tridy a ja nepisu hačky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Mír!!!!!Vztičíme bílou vlajku!!*15*
-
Za prví jsem holka-"Mrs" a za druhé je mi víc jak 12 takže sklapni!!!!!!!!!!!*16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16*
-
-
-
Ccc neumíš to ani napsat:
Ty jeden kryple nech moji sestru být jasné
Takhle je to správně!*6*vole -
:D *7*
-
-
:D
-
-
-
Praha
Mno a ja z prahy!=D-...To se asi jaksi nedomluvime jak tak vidim!.. *15* *15* Ale sraz je dfobrej napad !. *15* *14* -
-
Re: Praha
je to super napad! *15* chtěla bych se domluvit *15* ptž s tebou bych se chtěla vidět hooodně moc Evy!!! *14* ty naše vytlemy *15* -
Re: Praha
jj je ale jedina blízko Prahy jsem tu zatim kdo napsal ja *3* ale je to skoda že jsme tak rozhazeny *1* -
-
Re: Re: Praha
Mno jako a ted ejste treba pujde o to kdyz uz bude nekdo z Praghy kde v praze *15* *15* *15*
-
-